Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Понеже не виждам връзка, моля те да ми обясниш, как с 15 млн. лева и то фиктивни имотни сделки между свързани лица, доколкото разбирам, може и да греша, се въздейства върху софийския пазар за имоти, който е за стотици милиони а може и милиард, не знам точно?
не е като шишо да е напълнил имоти.бг с обяви за продажби. ама всеки си го тълкува както може.Last edited by ratten; 27.06.2022, 13:53.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Може би иска да каже, че "Пеевски" е просто един събирателен образ? Между другото последно време доста пари изтекоха и навън, понеже тук вече няма свободни места за застрояване. В момента с бг пари се бетонират Занзибар и Карибите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Много семейства и хора са се облагодетелствали от разни фондове и подобни в цяла България, да съгласна съм с теб, но той твърди ,че Пеевски, определя пазара на НИ ,а това е глупост на квадрат.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеПросто пишете на лични или в друга тема.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Тези имена ,които цитира за първи път ги чувам.Чакай ще ти помогна и дано не ме тръкне модерацията, че не трябва да си толкова бос в тази област
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94...BA%D0%BE%D0%B2
https://www.google.com/search?rlz=1C...h=652&dpr=1.29
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92...BB%D0%BE%D0%B2
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98...82%D0%BE%D1%80)
Last edited by Dury; 27.06.2022, 11:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много семейства и хора са се облагодетелствали от разни фондове и подобни в цяла България, да съгласна съм с теб, но той твърди ,че Пеевски, определя пазара на НИ ,а това е глупост на квадрат.
и двамата казват неща, които са така наложени през тяхната реалност и условия, но предвид на личната си позиция малко пресоляват манджата.
Всъщност Пеевски, Борисов, Божков и тн и обръчите около тях са пряко или косвено свързани с огромни парични потоци, които се изливат в реденето на тухли и бетон. По-големите риби играят инвеститори и перат пари и генерират печалби, а по-малките риби типично по български бухат всички пари, които са успели да отвлекат през схемите на обръчите - в НИ.
Много милиарди се стекоха в сектора именно защото се отвори тази ножица между бедни и богати, а и защото е модрено да се купуват апартаменти...ако, че демографията е трагична.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Евго, и ние с Лева, работим и получаваме заплати при мен свободен кеш извън това ми се намира защото давам няколко имота под наем с високи наеми и не харча от тези пари, но пък не всичко влагам в НИ. Например сега се върнах до София, защото от доста време "врънкам" един познат да ми продаде една картина на Казаков, и накрая се съгласи ,та бързо отидох да си я вземаСега чакам да се навие един сладур да ми продаде и един Васил Стоилов и ако/ когато стане ще съм много щастлива. Купих си и една скулптура от Савов, отново ми донесе радост и удоволствие. На много места човек може да похарчи пари, които няма да загубят стойност.
Коментар
-
Като всеки емигрирал понижител, обаче и този не пропусна да си излее злобата върху Столицата ниТака по-лесно се търпят несгодите в личен план и света става по-подреден в главите им.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ефекта е такъв от поне две десетилетия и повярвай дори и да ги няма точно тези отклонявания на средства ще се намерят други както е по цял свят.
Нали не мислиш, че да си намалиш данъците с покупка на НИ ,не бърка в бюджета на съответната държава ? Хиляди хватки има не само в БГ или Швейцария, а и по всички земни кълбета хахаха
Last edited by X_Y; 27.06.2022, 11:39.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
навън е горещо лято, в Добруджа се пече хлаба на родината. Предстоят отпуски.
А в икономиката има инфлационна вълна, хората пълнят килерите и пазарят и други стоки ударно,
И аз също гледам да наместя всеки лев, който ми остава в края на месеца. На заплата работя и нямам тези възможности като Дъри и Лева да купувам по много и на едро или големия финансов ресурс на Джонката.
Въпреки че хвалбите на хората винаги са малко преекспонирани,
ПоздравиСега чакам да се навие един сладур да ми продаде и един Васил Стоилов и ако/ когато стане ще съм много щастлива. Купих си и една скулптура от Савов, отново ми донесе радост и удоволствие. На много места човек може да похарчи пари, които няма да загубят стойност.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Той даде пример с него ,но замисли се за ефекта цялостно не само от него ,а за хилядите точки през които тези пари се отклоняват от бюджета на България
Нали не мислиш, че да си намалиш данъците с покупка на НИ ,не бърка в бюджета на съответната държава ? Хиляди хватки има не само в БГ или Швейцария, а и по всички земни кълбета хахаха
- 1 like
Коментар
-
Добро утро,
навън е горещо лято, в Добруджа се пече хлаба на родината. Предстоят отпуски.
А в икономиката има инфлационна вълна, хората пълнят килерите и пазарят и други стоки ударно,
И аз също гледам да наместя всеки лев, който ми остава в края на месеца. На заплата работя и нямам тези възможности като Дъри и Лева да купувам по много и на едро или големия финансов ресурс на Джонката.
Въпреки че хвалбите на хората винаги са малко преекспонирани,
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Коментар
Коментар