Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
. ако видиш круша,паднала под дървото,тва означава ли,че на дървото няма повече круши?
Ми тва е само капка в панчаревското езеро,която капитал са я видели.....въпроса не е КВО СА ВИДЕЛИ....,въпроса е КВО НЕ СА ВИДЕЛИ.
. Бат пейо само една фирма ли има?други фирми в бг няма....оффшоки няма...
. Дали са 15 милиона 100 милиона или само 1 милион няма значение....значение има,че е прехвърлял имоти на поставени лица+ рекордния брой вписвания веднага след магнитски....
И никъде не съм казал,че фиктивни сделки ще повлияят на маркета в софето....
казвах на кавръка,че скоростта на падане в бг е трудна за прогнозиране,защото балона не е направен от бгтовеца,а има маркет корнъринг....
Ако вие сте прави,а аз грешен.... и в софето няма маркет корнъринг,приготвяй ските още днес...
.всеки ден,в който НЕ си продал ,ще е декапитализиране и минимализиране на шанса да продадеш
и в момента маркета ви ЩЕ ЗАМРЪЗНЕ,ако дори вече не е замръзнал....
замръзване на маркет ,чийто балон е в следствие на неразумно поведение, не по други причини,е най лесен за предвиждане.
. Обръщането на тренда се характеризира с една ,на пръв поглед абсурдна черта.....
Ще има няколко месечен рекорден скок в цените,но броя сделки ще рухне.....
Видиш ли такова нещо.....закъснял си...
И миналата криза така стана и не само в бг,но и в сащ.....сега става така и в канада,само че нямаше денайъл фаза от няколко месеца,и дори съм ви обяснявал защо.....
.
Коментар