Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнениеВидях някъде, че става дума за район около Бутово. Един път ходих до Летница - това е цигански “град”, много зле. Не знам за какво производство го гласите, ама районът е доста западнал. А пък за 70 евро не може и дума да става, в никакъв случай. В околните села парцели в самите села се продават на 10 лв/м2.
Коментар
� -
Видях някъде, че става дума за район около Бутово. Един път ходих до Летница - това е цигански “град”, много зле. Не знам за какво производство го гласите, ама районът е доста западнал. А пък за 70 евро не може и дума да става, в никакъв случай. В околните села парцели в самите села се продават на 10 лв/м2.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Имотът става и за друго. Ама на теб ти е объркан мозъка. Мислиш ли, че ще ходя да го предлагам на пещерняците...?!?
BTW, на Вълчо пратеници няколко пъти ми звъняха с неприлични предложения...
Бутово? За какво производство става? В този район бомба е паднала. Щом ти предлага добра цена - чакай вълка.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
като изключиш пикови часове и дни по празници и отпуски.. няма никаква драма
ако човек пътува от София - както и да го смята пътят до Солун е песен спрямо пътя до Варна.
за правещите тънки сметки да не пропуснем и няколко евро тол такси... те вероятно ще спрат някои хора
ПП на тунлеите до София посока Варна задръстванията са по-чести и драматични от някоя тапа на границите. Рано или късно ще минем на свободен режим с Гърция и тогава даже и в пикови часове няма да има тапи, а пътят е магистрала с изключение на кресна.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
пешерняците дават до 10к за декар но само ако са в блока отреден за фец. къде са 5 къде са 70...та порядък. никой сериозен играч не прави фец под 50Mw. на 20 си за 2-2.5 никой голям няма да го търси.освен ако не е купил околни 300..и тогава на 5-10 макс..ако е за солар, но в пущинака няма кой да прави произвофство - нема ора
BTW, на Вълчо пратеници няколко пъти ми звъняха с неприлични предложения...Last edited by COVID-19; 02.11.2024, 19:07.
Коментар
� -
Миии не, догодина ще са 70 €/ метъра....
Кумчо Вълчо се облизва наоколо, но го вкараха в кауша. Ще си дойде правилния кандидат...
пешерняците дават до 10к за декар но само ако са в блока отреден за фец. къде са 5 къде са 70...та порядък. никой сериозен играч не прави фец под 50Mw. на 20 си за 2-2.5 никой голям няма да го търси.освен ако не е купил околни 300..и тогава на 5-10 макс..ако е за солар, но в пущинака няма кой да прави произвофство - нема оратова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
дребен-едър няма значение важното е да се разпростирам според възможностите си и да развивам каквото съм започнал.
онези 20 декара ти висят из нета, но на тази цена няма кой да ти ги вземе за солар. лудите свършиха... трябва да свалиш с порядък..
Кумчо Вълчо се облизва наоколо, но го вкараха в кауша. Ще си дойде правилния кандидат...Last edited by COVID-19; 02.11.2024, 18:43.
Коментар
� -
Е, твоите ги знам по селата. Ти си дребен тарикат, типичен арменец.
Знам как и с кого ще ги "равържем". Част от тях са пред ПУП за строителтво, ноооо не жилищтно. Складове и логистични бази, безвредни производства.
Ако искаш мога да ти лЪзна 20 декара за солари, УПИ, с ток.
онези 20 декара ти висят из нета, но на тази цена няма кой да ти ги вземе за солар. лудите свършиха... трябва да свалиш с порядък..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
купувам само до мен и гледам да не се разхвърлям. 20 декара не си струва да ги мисли човек. ако ти се продават и са в район,който се работи - атерата ще ти ги вземат, а най-добре съсед...
Знам как и с кого ще ги "равържем". Част от тях са пред ПУП за строителтво, ноооо не жилищтно. Складове и логистични бази, безвредни производства.
Ако искаш мога да ти лЪзна 20 декара за солари, УПИ, с ток.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеп.п. Имам 20-на декара ЗЗ около Пловдив. Можеш ли да скачаш?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
До тия дето не излизат на пазара поне аз не мога да се доредя( все пак съм от простолюдието) Люлин 10, ама още не е завършена сделката- до месец ако всичко е ок ще са приключили нещата.
Ляолин 10 е добре, но зависи в коя част. Частта до Сливница не е ОК.
Препоръка: не се хвали, преди да е завършена...
Коментар
� -
Митко, ма те тея с "адекватната цена" не излизат на пазар, бре.
Я кажи у кой квартал си купил маломерката?) Люлин 10, ама още не е завършена сделката- до месец ако всичко е ок ще са приключили нещата.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениежоро,
видял съм ти обявите в имотиту...
пълна скръбОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Как точно брокера ще ти свали или вдигне цената? Всичко което е ок и е на добра цена изчезва за 2 дни( някой път и по- малко) Последната маломерка, която е в процес на покупка я капарирах на картинка още същия ден като излезна обявата и след 2 дни ходих да я видя на живо.Дълго време се задържат обяви на неадекватна цена или с проблеми с документацията. За хубав имот на адекватна цена никой няма да ти прави отстъпки, защото още в деня на публикуване на обявата са му се обадили 10 човека. Задържат се обявите с неадекватна цена, защото масата брокери само и само да подпишат ексклузив обявяват на собствениците надпазарни цени и след 3-4 месеца му обясняват как трябва да се намали цената за да има продажба
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
�
Коментар