IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

дребен-едър няма значение важното е да се разпростирам според възможностите си и да развивам каквото съм започнал.

онези 20 декара ти висят из нета, но на тази цена няма кой да ти ги вземе за солар. лудите свършиха... трябва да свалиш с порядък..
    Не те ли притеснява нивото на язовир Копринка, като си зем. производител в този район?

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
      Видях някъде, че става дума за район около Бутово. Един път ходих до Летница - това е цигански “град”, много зле. Не знам за какво производство го гласите, ама районът е доста западнал. А пък за 70 евро не може и дума да става, в никакъв случай. В околните села парцели в самите села се продават на 10 лв/м2.
      Ииии, като си видял, мислиш че в тоя умрел форум с 90% определяш пазарната цена... ?!?
      Last edited by X_Y; 03.11.2024, 11:43. Причина: Обида.

Коментар

• Видях някъде, че става дума за район около Бутово. Един път ходих до Летница - това е цигански “град”, много зле. Не знам за какво производство го гласите, ама районът е доста западнал. А пък за 70 евро не може и дума да става, в никакъв случай. В околните села парцели в самите села се продават на 10 лв/м2.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Имотът става и за друго. Ама на теб ти е объркан мозъка. Мислиш ли, че ще ходя да го предлагам на пещерняците...?!?

BTW, на Вълчо пратеници няколко пъти ми звъняха с неприлични предложения...
          Ти го оферираш за солари .. не аз.
          Бутово? За какво производство става? В този район бомба е паднала. Щом ти предлага добра цена - чакай вълка.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

като изключиш пикови часове и дни по празници и отпуски.. няма никаква драма

ако човек пътува от София - както и да го смята пътят до Солун е песен спрямо пътя до Варна.

за правещите тънки сметки да не пропуснем и няколко евро тол такси... те вероятно ще спрат някои хора

ПП на тунлеите до София посока Варна задръстванията са по-чести и драматични от някоя тапа на границите. Рано или късно ще минем на свободен режим с Гърция и тогава даже и в пикови часове няма да има тапи, а пътят е магистрала с изключение на кресна.
            Пътят Слънчев Бряг - Варна продължава да се руши, а ремонт изглежда не се очаква. За магистралата да не говорим - в големи участъци от пътя всички се опитват да карат в лява лента, понеже в дясна ще ти изпадат пломбите.

Коментар

пешерняците дават до 10к за декар но само ако са в блока отреден за фец. къде са 5 къде са 70...та порядък. никой сериозен играч не прави фец под 50Mw. на 20 си за 2-2.5 никой голям няма да го търси.освен ако не е купил околни 300..и тогава на 5-10 макс..ако е за солар, но в пущинака няма кой да прави произвофство - нема ора
              Имотът става и за друго. Ама на теб ти е объркан мозъка. Мислиш ли, че ще ходя да го предлагам на пещерняците...?!?

BTW, на Вълчо пратеници няколко пъти ми звъняха с неприлични предложения...
              Last edited by COVID-19; 02.11.2024, 19:07.

Коментар

Миии не, догодина ще са 70 €/ метъра....
                Кумчо Вълчо се облизва наоколо, но го вкараха в кауша. Ще си дойде правилния кандидат...

пешерняците дават до 10к за декар но само ако са в блока отреден за фец. къде са 5 къде са 70...та порядък. никой сериозен играч не прави фец под 50Mw. на 20 си за 2-2.5 никой голям няма да го търси.освен ако не е купил околни 300..и тогава на 5-10 макс..ако е за солар, но в пущинака няма кой да прави произвофство - нема ора

Коментар

дребен-едър няма значение важното е да се разпростирам според възможностите си и да развивам каквото съм започнал.

онези 20 декара ти висят из нета, но на тази цена няма кой да ти ги вземе за солар. лудите свършиха... трябва да свалиш с порядък..
                  Миии не, догодина ще са 70 €/ метъра....
                  Кумчо Вълчо се облизва наоколо, но го вкараха в кауша. Ще си дойде правилния кандидат...
                  Last edited by COVID-19; 02.11.2024, 18:43.

Коментар

Е, твоите ги знам по селата. Ти си дребен тарикат, типичен арменец.
                    Знам как и с кого ще ги "равържем". Част от тях са пред ПУП за строителтво, ноооо не жилищтно. Складове и логистични бази, безвредни производства.
                    Ако искаш мога да ти лЪзна 20 декара за солари, УПИ, с ток.

Коментар

купувам само до мен и гледам да не се разхвърлям. 20 декара не си струва да ги мисли човек. ако ти се продават и са в район,който се работи - атерата ще ти ги вземат, а най-добре съсед...
                      Е, твоите ги знам по селата. Ти си дребен тарикат, типичен арменец.
                      Знам как и с кого ще ги "равържем". Част от тях са пред ПУП за строителтво, ноооо не жилищтно. Складове и логистични бази, безвредни производства.
                      Ако искаш мога да ти лЪзна 20 декара за солари, УПИ, с ток.

Коментар

п.п. Имам 20-на декара ЗЗ около Пловдив. Можеш ли да скачаш?
                        купувам само до мен и гледам да не се разхвърлям. 20 декара не си струва да ги мисли човек. ако ти се продават и са в район,който се работи - атерата ще ти ги вземат, а най-добре съсед...

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

До тия дето не излизат на пазара поне аз не мога да се доредя( все пак съм от простолюдието ) Люлин 10, ама още не е завършена сделката- до месец ако всичко е ок ще са приключили нещата.
                          Много не излизат.
                          Ляолин 10 е добре, но зависи в коя част. Частта до Сливница не е ОК.
                          Препоръка: не се хвали, преди да е завършена...

Коментар

Митко, ма те тея с "адекватната цена" не излизат на пазар, бре.
                            Я кажи у кой квартал си купил маломерката?
                            До тия дето не излизат на пазара поне аз не мога да се доредя( все пак съм от простолюдието ) Люлин 10, ама още не е завършена сделката- до месец ако всичко е ок ще са приключили нещата.

Коментар

жоро,
                              видял съм ти обявите в имотиту...
                              пълна скръб
                              Общо взето нищо читаво не е на пазар в имотните сайтове в момента.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Как точно брокера ще ти свали или вдигне цената? Всичко което е ок и е на добра цена изчезва за 2 дни( някой път и по- малко) Последната маломерка, която е в процес на покупка я капарирах на картинка още същия ден като излезна обявата и след 2 дни ходих да я видя на живо.Дълго време се задържат обяви на неадекватна цена или с проблеми с документацията. За хубав имот на адекватна цена никой няма да ти прави отстъпки, защото още в деня на публикуване на обявата са му се обадили 10 човека. Задържат се обявите с неадекватна цена, защото масата брокери само и само да подпишат ексклузив обявяват на собствениците надпазарни цени и след 3-4 месеца му обясняват как трябва да се намали цената за да има продажба
                                Ми прост пример. Къщата която купувах на Албена беше завишена от брокера на продавача с почти 50%. С помощта на Совид 19, може да ти потвърди лично, личните контакти с продавача и някои условия които поставихме и 2 годишни преговори цената на сделката беше значително надолу.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

X