IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

И застраховки живот
    Соди Девня 23 000лв. Това ми е акаунта. Ако е малко, на БФБ , имам още толкова а на международните още 13 000€. На БФБ общо 20 000 още, демек 43 000
    Общо ликвидни активи-43000+ 25 000 високо ликвидни активи, почти колкото апарта в Бургас- 80 ,000.
    Last edited by Bailor; 03.12.2024, 23:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Направо ме уби (като повечето ти пациенти) и сега отивам да си допивам винцето до гъзъ на жената.
      Не мога да се меря със самотници, като вас.
      Айде лека и нищо лично.
      Хахахахаха, какво прозрение, само той е семеен мъж, до газа на жена си!!! Само Трайо ли бил? Няма такива мъже! Хахаха

Коментар

• Счети, стига се пЕни, бре!
        И с кредити се занимавам...

п.п. удари една пърцуца да ти олекне...

Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Брокерче с празна глава и килийно образование,БНБ води стистика.А дали си чувал че лихвата зависи от риска.Виждал съм потребителски и на 50%

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Към тези 4,5% като сложиш такса за разглеждане, такса за обработка, месечна такса за обслужване, и още няколко други таксички,
          процените стават минимално 7, максимално 8-9
          И застраховки живот

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
            Счети, БНБ не раздава потребителски кредити...

Брокерче с празна глава и килийно образование,БНБ води статистика.А дали си чувал че лихвата зависи от риска.Виждал съм потребителски и на 50%
            Last edited by nradev1111; 03.12.2024, 23:35.

Коментар

Наздраве и на теб докторе!

Наистина последно включване от мен за вечерта.

Прави ли ти впечатление, че по това време няма модерация във форума? А до преди няколко месеца досега да са изтрили всичко и да са ударили някой БАН!
              Ето, съкращенията са в ход вече... Да не стане така, че и болницата да съкрати разходите за помощен персонал и ти да бършеш повръщаното от пациентите...
              Лека вечер!
              Наздраве, Трайо!
              Утре ще ни изтрият. Или в 22 часа. Не ми пука.
              Последното няма как да се случи, уверявам те. Ако те познавах или беше срещу мен щях да ти обясня и начертая защо няма да се случи. Но щом имаш подобни притеснения имай си ги...може и да бърша, но срещу втора брутна заплата. Ти сам каза, срамна работа няма.
              Лека вечер!
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

трайчо до колкото знам е експерт при това на добро ниво (май беше по външните финансирания ако не греша)
                ....
                лека ви вчер.
                Кои, тези от ЕС-то ли...?!?

Че, ако е там "експерт" то си е само усвояване...

п.п. Странно, как имаш вътрешно инфо...?!

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Наздраве! И на теб, и на жената. Но помисли! Само аз съм на смяна, няма от какво да се тревожиш. Но в задълженията ти влиза и идеално поддържане на чистотата в помещението. Тва е леко неприятно, но се свиква.
                  Наздраве и на теб докторе!

Наистина последно включване от мен за вечерта.

Прави ли ти впечатление, че по това време няма модерация във форума? А до преди няколко месеца досега да са изтрили всичко и да са ударили някой БАН!
                  Ето, съкращенията са в ход вече... Да не стане така, че болницата да съкрати разходите за помощен персонал и да съвместяващ 2 длъжности, но с една заплата?
                  Лека вечер!
                  Last edited by Traicho_80; 03.12.2024, 22:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

трайчо до колкото знам е експерт при това на добро ниво (май беше по външните финансирания ако не греша)
                    извинявай док, но ти си лекар на заплата - не в държавна болница верно, но все пак болницата е на някой а ти си експерт

та в този ред на мисли с трайчо сте колеги та го уважавай малко .

пак сте обърнали темата на вайбър чат.

пълна боза
                    няма да си давам зор да чета назад
                    лека ви вчер.
                    Как не се сетих! Ти имаш сиви-тата на всички. Браво! Защо чак сега ми каза, та калинка го нарекох. Почитания и на Трайо. Щом е финансист значи поназнайва и от имоти. Но търси сам, и да купи, и да продаде, а така няма да намери.
                    Last edited by bulgarian lev; 03.12.2024, 22:53.

Коментар

Направо ме уби (като повечето ти пациенти) и сега отивам да си допивам винцето до гъзъ на жената.
                      Айде лека и нищо лично.
                      Наздраве! И на теб, и на жената. Но помисли! Само аз съм на смяна, няма от какво да се тревожиш. Но в задълженията ти влиза и идеално поддържане на чистотата в помещението. Тва е леко неприятно, но се свиква.

Коментар

Ма аз забравих ли да му кажа? На място ше го разбере.
                        Айде лека и нищо лично.

Коментар

Че си калиннка знаем. Но си и простовата калинка. Нямаш шанс там. Махай се докато е време.
                          извинявай док, но ти си лекар на заплата - не в държавна болница верно, но все пак болницата е на някой а ти си експерт

та в този ред на мисли с трайчо сте колеги та го уважавай малко .

пак сте обърнали темата на вайбър чат.

пълна боза
                          няма да си давам зор да чета назад
                          лека ви вчер.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Ти го утЕпа...

ТрЕбе да чупи комисион...
                            Ма аз забравих ли да му кажа? На място ше го разбере.

Коментар

Т.е ако ти си на смяна, надника ще е по-голям, нали така? Знаех си...
                              Че си калиннка знаем. Но си и простовата калинка. Нямаш шанс там. Махай се докато е време.

Коментар

Ми аз имам, мога и да развържа, не съм пролетарче с умения на средностатистическа секретарка като теб - една от хилядите калинки. Виж, момци се търсят повече за санитари, помисли, няма да сбъркаш. Даже мога да те вредя в морга да ги обличаш. По 100 кинта на парче си прибираш. Днес може да си тръгнеш със 7 стотака при късмет. Не апарт ще ми дадеш, ами и друг ще намериш.
                                Т.е ако ти си на смяна, надника ще е по-голям, нали така? Знаех си...

Коментар

X