IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Или си Кавръков или Маверик.

Залагам на втория,
    Позна...

К'во правим с къщата?!
    Last edited by COVID-19; 04.11.2024, 13:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Да се хвалиш какво си ял или пил е признак на сиромашия

Кажи сега (като единствен брокер в темата), има ли сделки?

Как да разчитаме активността ти тук?
      Не те знам кой си изобщо, но докато си дращите тука, си подреждам поредната сделка.

п.п. Тук не бях влизал повече от 6 месеца...
      Last edited by COVID-19; 04.11.2024, 13:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
        5% нетна доходност от земята. Рента. И това е от сравнително ниската рента.
        много добре ако има още взимай даже и да ти падне малко доходността - добре е

+ няма данък
        + пустееща хубава земя няма

даже и да няма хора в региона ще се гледа пшеница за северна африка, където демографията бумти и гладни гърла бол.

винаги има известен риск, но така наречените зърнари доста добре се нагушиха в последните 2 десетилетия, че вече трудно може да се случи да за.бат земята и все ще има кандидати да я работят.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Благодря!
          Здрав да си и ти!

п.п. Относно Лева - познаваме се от доста години и снощи пихме заедно 18 YO Macallan.
          Или си Кавръков или Маверик.

Залагам на втория,

Коментар

Благодря!
            Здрав да си и ти!

п.п. Относно Лева - познаваме се от доста години и снощи пихме заедно 18 YO Macallan.
            Да се хвалиш какво си ял или пил е признак на сиромашия

Кажи сега (като единствен брокер в темата), има ли сделки?

Как да разчитаме активността ти тук?

Коментар

• 5% нетна доходност от земята. Рента. И това е от сравнително ниската рента.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

тук е форум - ако тук не лаламе къде?

Всъщност аз не взимам комисион, а си коментирам. До колкото знам ти си този с комисионото ;-).
                Радвай се, че го има лева и такива като него, който лев предполагам, че ти е клиент именно от форума.

хайде със здраве
                Благодря!
                Здрав да си и ти!

Коментар

...За съжаление си един лаладжия, който си търси балъци по форумите.
                  Моята Радост в живота ми не зависи от твоето присъствие...
                  тук е форум - ако тук не лаламе къде?

Всъщност аз не взимам комисион, а си коментирам. До колкото знам ти си този с комисионото ;-).
                  Радвай се, че го има лева и такива като него, който лев предполагам, че ти е клиент именно от форума.

хайде със здраве

Коментар

мисля, че трябва да си направите клуб с байлора - той много обича да смята и брои колко цифрен е.
                    тук коментираме цени, възможности и тн.. слизаш на лични нападки, което с нищо де допринася за дискусията
                    Бердж, ако имаше търговски нюх, досега да си станал милионер. За съжаление си един лаладжия, който си търси балъци по форумите.

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    нещо много си се напегнал - виж, че всяко второ мнение ти е обида и лична нападка (да не кажа от 4 мнения 3) - какъв е смисълът
                    нали си милионер в имоти и капитал - това трябва да те радва,а не да хейтиш по всички и всичко, които не са на твоето мнение.
                    Моята Радост в живота ми не зависи от твоето присъствие...

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

А дали някой усети момента, а? Възможности имаше и за хора с кеш, и за хора с кредит.

Инвестицията в имоти е за малцина, спекулата за още по-малко. Какво ще кажеш обаче за закупуването на собствено жилище, кога беше най-добрият момент за чакалите? Според мен, първият в който имаха възможност. Всеки следващ момент беше, е и ще бъде по-лош.
                      съгласен съм, че 2020та уцели много точно момента с принтера - за мен тогава си беше началото на мечата част от цикъла, но се вдия, че не се случи.
                      тогава имаше доста напрежение, което принтера успя да потуши, че и огън на инфлация да разпали.

не пропускай, че и при имотите има цикличност.
                      съгласен съм, че в перспектива на присъединяването ни към ЕЗ нещата изглеждат доста оптимистични и догонването на цените в ЕЗ се пече, но изпускаме нещо съществено. Икономиката ни прекалено много набляга на жилищното строителство, прането на пари и гепенето през калпава инфраструктура (вървят ръка за ръка). С повишението на доходите постепенно губим конкурентноспособност баш в сектор, които създадоха много купувачи на НИ...
                      не мисля, че всичко ще е вектор право нагоре..
                      Last edited by bertram; 04.11.2024, 12:06.

Коментар

К'во му обясняваш на тоя ....?!??
                        От 2021 до днес съм направил 1М в имоти и капитал, тоя блеее по нивите и надарен от тати и мама на Тунджа.
                        мисля, че трябва да си направите клуб с байлора - той много обича да смята и брои колко цифрен е.
                        тук коментираме цени, възможности и тн.. слизаш на лични нападки, което с нищо де допринася за дискусията

нещо много си се напегнал - виж, че всяко второ мнение ти е обида и лична нападка (да не кажа от 4 мнения 3) - какъв е смисълът
                        нали си милионер в имоти и капитал - това трябва да те радва,а не да хейтиш по всички и всичко, които не са на твоето мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

А дали някой усети момента, а? Възможности имаше и за хора с кеш, и за хора с кредит.

Инвестицията в имоти е за малцина, спекулата за още по-малко. Какво ще кажеш обаче за закупуването на собствено жилище, кога беше най-добрият момент за чакалите? Според мен, първият в който имаха възможност. Всеки следващ момент беше, е и ще бъде по-лош.
                          К'во му обясняваш на тоя ....?!??
                          От 2021 до днес съм направил 1М в имоти и капитал, тоя блеее по нивите и надарен от тати и мама на Тунджа.

Коментар

2010-2015-та

2020-та, но там беше много мътно.
                            Аз лично не го усетих момента, но е факт,че имаше възможности за хора с кеш по време на ковид паниката. Тогава мислех,че започва частта със спада...е видя се че принтера я пребори. Дали трайно..ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

кога беше момента за спекула в софия?
                              2010-2015-та

2020-та, но там беше много мътно.
                              Аз лично не го усетих момента, но е факт,че имаше възможности за хора с кеш по време на ковид паниката. Тогава мислех,че започва частта със спада...е видя се че принтера я пребори. Дали трайно..ще видим.
                              Last edited by bertram; 03.11.2024, 23:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

кога беше момента за спекула в софия?
                                Никога. Такъв момент немА никога. Все беше таван. Мама и тати на Берти обаче не го слушаха, само Кавръка. И добре че разкара къщата в Карлово не за друго, а беше съсобственост с чичо/вуйчо и пр.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X