Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Да се хвалиш какво си ял или пил е признак на сиромашия
Кажи сега (като единствен брокер в темата), има ли сделки?
Как да разчитаме активността ти тук?
п.п. Тук не бях влизал повече от 6 месеца...Last edited by COVID-19; 04.11.2024, 13:37.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение5% нетна доходност от земята. Рента. И това е от сравнително ниската рента.
+ няма данък
+ пустееща хубава земя няма
даже и да няма хора в региона ще се гледа пшеница за северна африка, където демографията бумти и гладни гърла бол.
винаги има известен риск, но така наречените зърнари доста добре се нагушиха в последните 2 десетилетия, че вече трудно може да се случи да за.бат земята и все ще има кандидати да я работят.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Благодря!
Здрав да си и ти!
п.п. Относно Лева - познаваме се от доста години и снощи пихме заедно 18 YO Macallan.
Залагам на втория,
- 1 like
Коментар
� -
Благодря!
Здрав да си и ти!
п.п. Относно Лева - познаваме се от доста години и снощи пихме заедно 18 YO Macallan.
Кажи сега (като единствен брокер в темата), има ли сделки?
Как да разчитаме активността ти тук?
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тук е форум - ако тук не лаламе къде?
Всъщност аз не взимам комисион, а си коментирам. До колкото знам ти си този с комисионото ;-).
Радвай се, че го има лева и такива като него, който лев предполагам, че ти е клиент именно от форума.
хайде със здраве
Здрав да си и ти!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение...За съжаление си един лаладжия, който си търси балъци по форумите.
Моята Радост в живота ми не зависи от твоето присъствие...
Всъщност аз не взимам комисион, а си коментирам. До колкото знам ти си този с комисионото ;-).
Радвай се, че го има лева и такива като него, който лев предполагам, че ти е клиент именно от форума.
хайде със здраве
- 1 like
Коментар
� -
мисля, че трябва да си направите клуб с байлора - той много обича да смята и брои колко цифрен е.
тук коментираме цени, възможности и тн.. слизаш на лични нападки, което с нищо де допринася за дискусията
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениенещо много си се напегнал - виж, че всяко второ мнение ти е обида и лична нападка (да не кажа от 4 мнения 3) - какъв е смисълът
нали си милионер в имоти и капитал - това трябва да те радва,а не да хейтиш по всички и всичко, които не са на твоето мнение.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
А дали някой усети момента, а? Възможности имаше и за хора с кеш, и за хора с кредит.
Инвестицията в имоти е за малцина, спекулата за още по-малко. Какво ще кажеш обаче за закупуването на собствено жилище, кога беше най-добрият момент за чакалите? Според мен, първият в който имаха възможност. Всеки следващ момент беше, е и ще бъде по-лош.
тогава имаше доста напрежение, което принтера успя да потуши, че и огън на инфлация да разпали.
не пропускай, че и при имотите има цикличност.
съгласен съм, че в перспектива на присъединяването ни към ЕЗ нещата изглеждат доста оптимистични и догонването на цените в ЕЗ се пече, но изпускаме нещо съществено. Икономиката ни прекалено много набляга на жилищното строителство, прането на пари и гепенето през калпава инфраструктура (вървят ръка за ръка). С повишението на доходите постепенно губим конкурентноспособност баш в сектор, които създадоха много купувачи на НИ...
не мисля, че всичко ще е вектор право нагоре..Last edited by bertram; 04.11.2024, 12:06.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
� -
К'во му обясняваш на тоя ....?!??
От 2021 до днес съм направил 1М в имоти и капитал, тоя блеее по нивите и надарен от тати и мама на Тунджа.
тук коментираме цени, възможности и тн.. слизаш на лични нападки, което с нищо де допринася за дискусията
нещо много си се напегнал - виж, че всяко второ мнение ти е обида и лична нападка (да не кажа от 4 мнения 3) - какъв е смисълът
нали си милионер в имоти и капитал - това трябва да те радва,а не да хейтиш по всички и всичко, които не са на твоето мнение.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
А дали някой усети момента, а? Възможности имаше и за хора с кеш, и за хора с кредит.
Инвестицията в имоти е за малцина, спекулата за още по-малко. Какво ще кажеш обаче за закупуването на собствено жилище, кога беше най-добрият момент за чакалите? Според мен, първият в който имаха възможност. Всеки следващ момент беше, е и ще бъде по-лош.
От 2021 до днес съм направил 1М в имоти и капитал, тоя блеее по нивите и надарен от тати и мама на Тунджа.
Коментар
� -
2010-2015-та
2020-та, но там беше много мътно.
Аз лично не го усетих момента, но е факт,че имаше възможности за хора с кеш по време на ковид паниката. Тогава мислех,че започва частта със спада...е видя се че принтера я пребори. Дали трайно..ще видим.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кога беше момента за спекула в софия?
2020-та, но там беше много мътно.
Аз лично не го усетих момента, но е факт,че имаше възможности за хора с кеш по време на ковид паниката. Тогава мислех,че започва частта със спада...е видя се че принтера я пребори. Дали трайно..ще видим.Last edited by bertram; 03.11.2024, 23:25.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кога беше момента за спекула в софия?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
�
Коментар