IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ами, не се засягам, дай и ти, ако ти стиска? Що реши, че съм фитнесджия? Джудото и борбата са ми от детските години.
    Някъде бях прочел надолу ,може и да бъркам . Борба къде и колко си тренирал , при кой ?
    За стискането няма ядове ,стига да не си по лек ,щото няма смисъл .

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Фитнесджия и бой са две думи несъвместими в едно изречение . 5 мин и ще припаднеш сам от зор ! Не се засягай, статистика .
      Ами, не се засягам, дай и ти, ако ти стиска? Що реши, че съм фитнесджия? Джудото и борбата са ми от детските години.

Коментар

Ако искаш спаринг, няма проблем, дай координати. P.S. Осигури си добра медицинска помощ. Един БАЦЕ го чаках пред известен хотел, не дойде.
        Фитнесджия и бой са две думи несъвместими в едно изречение . 5 мин и ще припаднеш сам от зор ! Не се засягай, статистика .

Коментар

• Първоначално изпратено от Гладен_Брокер Разгледай мнение

в смисъл, ти забравяш, и наемателят на магазина ти плаща няколко пъти един и същи наем ли?

PS при Киро Брадата ли си тренирал?
          Ако искаш спаринг, няма проблем, дай координати. P.S. Осигури си добра медицинска помощ. Един БАЦЕ го чаках пред известен хотел, не дойде.

НЕ , тренирал съм при един Юли.
          Last edited by Bailor; 11.04.2023, 00:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Честно да ти кажа и аз се чудя вече кво правя при тея амсалаци. Ето днес пак ме вбесяват нещо, даваш им мангизи и пак гледат да мишкуват, аман вече, ще ги засиля и ще си бия камшика. Къде е тва?
            И аз се чудих 5 години и после ме беше яд , че съм си загубил времето. Аз съм в Бей ерията, но е подобно по цялото крайбрежие на Калифорния. Пробвах да ти пратя съобшения, ако искаш може там по-конкретно. Аз сега ако тръгна да се местя ше гледам Европа. Времената са различни.

Коментар

Не съм футболист, културист съм. Забравям, че съм го отдал, от много други постъпления по сметки и той ме подсеща.
              в смисъл, ти забравяш, и наемателят на магазина ти плаща няколко пъти един и същи наем ли?

PS при Киро Брадата ли си тренирал?
              Last edited by Гладен_Брокер; 10.04.2023, 23:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Е бива ли така ?! Ще оставиш Ливадите просто ей така.... Навит ли си на замяна - преди неколко дена видех по Каблешков цел кон при това не виртуален , а истински и с каруца....Ще те вредя с него в едно с каруцата за Ливадната тула ако си навит ?
                Мани ги тея, язе си падам по витуални, броиш 20 парчета и е твой.

Коментар

Това все едно Валери Божинов го е казал. Ти не беше ли също футболист?

Иначе, разкажи моля, как от едно магазинче взимаш няколко наема едновременно, мисля ще е полезно за всички.
                  Не съм футболист, културист съм. Забравям, че съм го отдал, от много други постъпления по сметки и той ме подсеща.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Честно да ти кажа и аз се чудя вече кво правя при тея амсалаци. Ето днес пак ме вбесяват нещо, даваш им мангизи и пак гледат да мишкуват, аман вече, ще ги засиля и ще си бия камшика. Къде е тва?
                    Е бива ли така ?! Ще оставиш Ливадите просто ей така.... Навит ли си на замяна - преди неколко дена видех по Каблешков цел кон при това не виртуален , а истински и с каруца....Ще те вредя с него в едно с каруцата за Ливадната тула ако си навит ?

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Ми ти какво правиш още там ? Доколкото разбирам от постовете на останалите, не ти е проблем да се преместиш. То не може хем на евтинко при радомирците, хем по къс ръкав през зимата.

Като се говори за качество на живот би трябвало да се включват и неща като:

Или за хората с деца :

Коментар

Иначе, разкажи моля, как от едно магазинче взимаш няколко наема едновременно, мисля ще е полезно за всички.
                        Баси, тоя бил легенда бе, Вадя го от игнора, че кой знае колко бисери съм пропуснал.

Коментар

. В Овча купел, прибирам наеми, регулярно, без да си мръдна пръста, освен да ги прибирам.

Коментар

• Преход към жилища под наем

Исторически погледнато страните от ЦИЕ имат много силен пазар за покупка на жилищни имоти - значително по-висок от този в страните от Западна Европа, където наблюдаваме превес на дела на наемателите. Очаква се тази тенденция постепенно да се обърне в страните от ЦИЕ. По-младите поколения са склонни да предпочитат наем пред покупка. В тази връзка, наемането на имоти може да се превърне в една от най-важните тенденции, които ще оформят жилищния пазар през следващите години.

който ще продава, сега е момента и от догодина - под наем за цял живот.
                            лордчето чака с 500+ квадратни метри застроена площ
                            поне половината форумни милионери-акционери може да настани в самостоятелни стаи
                            Last edited by ratten; 10.04.2023, 23:00.
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Понижението ще е голямо ! Пригответе се.
                              Ще, ще и пак ще. И така, десет години вече и той животът си минАл…

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Понижението ще е голямо ! Пригответе се.
                                На очакванията ли? Готови сме. Измръзнахте на тоя перон ей. Цели 7 години, как оцеляхте се чудя!

Коментар

Working...
                                X