If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На тези не съм им фен хич, нито на мястото, нито на идеята , още по-малко на цените... Гледах ги още от тъмно зеленото, ама как реши, че нямат продажби ?
Ми нямат, на 1000 евра продадоха половината на картинка, другата половинка си стои от 6 месеца без почти никакви продажби. Виж сайта колко стоят и чакат клиенти, и още много ще има да чакат.
В ступор остана лъжеца Бота 156, щото си въобразява, че никой не запаметява глупотевините му сливенски, на мен ми е ясно за какво иде реч и през 2009г. и през 2019г., ама нека някой друг понижител да се досети...
Ъхъ....
Знаем че нищо не си купил във Вазов. Никой не се съмнява в това.
Ама се чудя колко човека си спасил след като от началото на спасителната ти акция преди няколко години цените може да се каже че са се удвоили....
Невероятно спасение...
Това, че нищо не е купил, стана ясно и на децата. Най-странното в този субект ми беше момента в който ме сложи в игнора. Спомням си шегата, която зададох под формата на въпрос и изразих скепсис относно неговата външност. Безкрайно се учудих на реакцията му заради това да ме сложи в игнора. Ако беше някоя жена, разбирам, ама мъж да ме нарече примерно квазимодо, през оная ми е...тук става въпрос за комплекси от много голям мащаб, поне такъв е нормалния извод.
Ъхъ....
Знаем че нищо не си купил във Вазов. Никой не се съмнява в това.
Ама се чудя колко човека си спасил след като от началото на спасителната ти акция преди няколко години цените може да се каже че са се удвоили....
Невероятно спасение и само Берти мое да ти е конкуренция :-)
Факт е че има няколко страни където цените падат / основно разчитащи на ипотечки/, ама в целият свят посмали малко.... По света има само ЗАБАВЯНЕ на ръста.... У нас е същото към момента защото ипотечките не са фактор за пазара...., а и те не са мръднали кой знае колко към момента и без това....
А принтера е зареден с мастило.... много мастило.....
Отбележи внимателно първият ми пост - в квартала има 3 парцела / малки/ за които знам, че искат да се строи / единият е на любимият ми инвеститор/ и общината ги спира административно....мисли.....
ПП Малко старо ама само чети https://www.investor.bg/a/534-novini...lishta-v-sveta
акар че цените на жилищата на градско ниво показват по-силен среден ръст от 9%
Е това е ''спада'' щото 9% е по-малко от инфлацията....
какво? заблуждавал ли ни е за вазов?
за малко да се разделя с едни ризи сингъл малц
забравяш ботчо. и той бая народ спаси да не купи.
Абе то и твоите стенания, че бил сам и бездетен са върха на тъпотата ама те оставят да си пишеш на воля. Толкова ли ти е трудно да не включваш лични нападки в постовете си, толкова ли няма какво други да напишеш. Добър опит е търсенето в Испания, продължавай да опитваш....
Напиши нещо хубаво за Бриз, да не пиша аз за лошото.
Вчера минах и гледам, че вече е застроено по булеварда, и целия склон около стадиона. Съвссем скоро там няма да става за живот. Няма въздух, а за инфраструктура няма да пиша.
Ми не е хубаво да си сам и бездетен. Озлобяваш се, очевидно. Хубавота в Бриз е, че купих на по 60 евра, сега ако продавам ще взема сто. Другото хубаво е че си вземам наемчетата и си свиркам. Третото е че виждам морето.
Я сега кажи някоя глупост, да ти олекне, че ти нямаш нищо в Бриз.
Коментар