Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by Конан-Варварина; 02.05.2023, 22:20.
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Крети отдавна е в небитието. Немците и индийците го съсипаха. Сега очаквам наперения професор да загине...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
А помниш ли, че крети ти се смееше и казваше, че и на 600 никога нема да го отдадеш? А сега ти се струва че си пуснал наемателя на символичен, приятелски наем.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
А помниш ли, че крети ти се смееше и казваше, че и на 600 никога нема да го отдадеш? А сега ти се струва че си пуснал наемателя на символичен, приятелски наем.
- 1 like
Коментар
� -
Лордиевич, прав си, но не се прави така. Започва се не толкова грубо, какви са тия цифри, ми тук в темата четат и михалогонци-нулеваци. Недей така. Ами какви ще станат цените на хубавите ЕПК-та в Зах. фабрика тогава?? По-леко с цифрите, гали им ушите като че берджо да ги гали, со мазно со малце и со кротко.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Така е. Но ниска доходност. Ето аз отдадох апарт за 800€ а цената му е поне 350-400К€ към момента.
- 1 like
Коментар
� -
това беше таргета 2020-та, ся започват от 3600 мазетата, гаражите и таваните.
ПС: чек че не моа да ги сметнаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ти с накавръка ли се виждаш, като си тук
- 1 like
Коментар
� -
жонка захлупвай: Продава 2-СТАЕН в град София, Докторски паметник - 50 кв.м / 300000 EUR :: imot.bg Обява
догодина ще е 6500, знам, че е трудно свикването, ама видя, че и с 1700 се свиква, само дето. ти отне 1 годинаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Сега таргета му е 2500€ за Докторска. Но и гараж не може да помирише на тази цена.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Според мен ще е 7000. Все пак, хубавите яйца не падат под 50ст. Каква е логиката имоти на топ локации да падат под 7000€м2? Във всяка нормална евро столица, за подобни локации е 5 цифрена на квадрат.
- 1 like
Коментар
� -
Със всичко се свиква, та с едни цифри ли няма да се свикне? Я глей джонката как вече свикна с 3К за в докторската, а се мръщеше, цупеше и кършеше стойки на 1700.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Карам по текущи впечатления и от София, и от Европа.
Като си дойда в София имам чувството че всеки те цака за нещо, всеки гледа да открадне, да те излъже. Продава ти едно, а то друго.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
� -
жонка захлупвай: Продава 2-СТАЕН в град София, Докторски паметник - 50 кв.м / 300000 EUR :: imot.bg Обява
догодина ще е 6500, знам, че е трудно свикването, ама видя, че и с 1700 се свиква, само дето. ти отне 1 година
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Карам по текущи впечатления и от София, и от Европа.
Като си дойда в София имам чувството че всеки те цака за нещо, всеки гледа да открадне, да те излъже. Продава ти едно, а то друго.
догодина ще е 6500, знам, че е трудно свикването, ама видя, че и с 1700 се свиква, само дето. ти отне 1 година
Коментар
�
Коментар