If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
нещо гледам и наемите от "графиката" на петрогъсчо са се приготвили за вертикално излитане
ще има дефицит на кашони от хладилници и бойлери, използвани за жилищни нужди
И на мен така ми се види. На фона на скъпите материали и липсата на майстори, текущите наемни нива са меко казано изоставащи. Сега е най-изгодния момент да си квартирант - около 600лв. вървят приличните едностайни на нелоша локация, новички и ремонтирани. Само преди 10г. същите се отдаваха на около 350лв, а тогава сиренето беше 5лв., кашкавала 8. Сега на същите ментета цените са тройни, значи наемчетата спокойно могат да подгонят хилядарка.
Това не е чак толкова голям проблем. Има си хотели, къщи за гости и евтини екскурзии до Турция и Северна Африка. А и през това време ще инвестирам и множа кеша.
нещо гледам и наемите от "графиката" на петрогъсчо са се приготвили за вертикално излитане
Той е много силен в техническия анализ, от 6 години познава за спада в имотите с точност до десетилетие +- още едно
Като стана дума за пълнене на гуши, аз съм и против пълненето на гушите и на алчните наемодатели, та за всеки случай се разбрах с родителите ми, че ако се наложи да чакам намалението на цените, да си ползвам бившата стая при тях.
Като стана дума за пълнене на гуши, аз съм и против пълненето на гушите и на алчните наемодатели, та за всеки случай се разбрах с родителите ми, че ако се наложи да чакам намалението на цените, да си ползвам бившата стая при тях.
Да, но пък после пък ще чакаме стръмно спускане. А да чакаме ние можем и цялото време е пред нас.
Ох Котъо
Такъв голям гап не завършва добре
Всъщност,по-голям май е няма досега
Леко наподобва на 2007,но съвсем леко...
Тукашните повишителчета да не се притесняват обаче ! "Имотите" в БГ ще растат ЗАВИНАГИ понеже тук сме баш в Центъра на Вселената хахха
Много ми харесва тая графика. Крашнат ли имотите в САЩ, ще се разходя до там да купя 3-4 дървени къщи (то други няма) в щат където има по-малко торнадо-та, та да не ми се налага да ги строя наново след всеки по-силен вятър.
Ох Котъо
Такъв голям гап не завършва добре
Всъщност,по-голям май е няма досега
Леко наподобва на 2007,но съвсем леко...
Тукашните повишителчета да не се притесняват обаче ! "Имотите" в БГ ще растат ЗАВИНАГИ понеже тук сме баш в Центъра на Вселената хахха
Коментар