Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
https://m.imot.bg/details/1c165329690275586
Кеф Ви локация, кеф Ви старо обзавеждане (не тъпата ИКЕА!), кеф Ви гръцка колона в хола, осветление, абе с една дума ке(не)ф!
Много кич има в центъра, но този е претендент за първите три.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Откога квадратът в Бургас стигна 3000 Евро?
И защо смяташ, че един кофтор в държава от третия свят трябва да струва повече от една S-класа?
Кеф Ви локация, кеф Ви старо обзавеждане (не тъпата ИКЕА!), кеф Ви гръцка колона в хола, осветление, абе с една дума ке(не)ф!
Много кич има в центъра, но този е претендент за първите три.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами, една s-class е 239570лв. базовия модел. Моята двустайка е толко на офертна. Явно имотите са много подценени
И защо смяташ, че един кофтор в държава от третия свят трябва да струва повече от една S-класа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами, една s-class е 239570лв. базовия модел. Моята двустайка е толко на офертна. Явно имотите са много подценениОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми да имаш милион в собственост вече не е нещо особено, не смяташ ли? Щом може да имаш милион от виртуални миризми (пардон, валути) що не.
Коментар
-
Ми използвай ги овреме да не ги отвееш. Най-приятелски съвет. Или ги мултилицирай още, ти си знаеш..
Това че пишеш дофтуре те издава къде си всъщност. Но пак ти си знаеш.Last edited by better; 24.09.2022, 23:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ми не е бе дофтуре. 1 млн са си 200 дка земя в Добруджа, две панелки в Сф, 25 коина. За теб може и да са пръдни, (всеки си има право на лично мнение) но за мен си е активът на десетилетието, който ми помогна да си умножа парите..
Това че пишеш дофтуре те издава къде си всъщност. Но пак ти си знаеш.Last edited by bulgarian lev; 24.09.2022, 23:35.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ми да имаш милион в собственост вече не е нещо особено, не смяташ ли? Щом може да имаш милион от виртуални миризми (пардон, валути) що не.Last edited by better; 24.09.2022, 23:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кви лордове бре бонке? То да си мельонер в бг не е кой знае кво. Даже бабите с 2 панелки са мельонери! Повечето мои познати - арендатори, моряци, програмисти, бизнесмени и т.н имат поне 5 (без да броим земите, вкл наследственни), само за сведение, 1 дка земя във Варненско и Добруджа вече е 5к лв и никой не продава!. Също така имам състуденти, които не попадат в тези категории, пак имат по 4-5 имота и то само във Варна.Last edited by bulgarian lev; 24.09.2022, 23:11.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеРекордно поскъпване на имотите у нас
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...e-u-nas-243745
Затова ли се напълни напоследък с изплискали легена понижители...Лордиевич, при обезсърчителните цени даже и в градовете които не са в шестте с над 120К жители нещата стават безнадеждни. Къщи в селата близо до градовете, парцели, собствеността е инструмент, а не място за сране на спокойствие.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеРекордно поскъпване на имотите у нас
Затова ли се напълни напоследък с изплискали легена понижителипрепоръка е
Коментар
-
Рекордно поскъпване на имотите у нас
Затова ли се напълни напоследък с изплискали легена понижители
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ай стига бе, повечето?! И то най-малко 5! Явно познаваш предимно мЕлЕонери и лордове. Да се чуди човек как си попаднал в този форум, сред простолюдието.
пп сигурно повечето твои познати са 30+см, налЕ?
Коментар
Коментар