Съвсем сериозно питане имам. Тука хора с възможности говорите каалк се топлите с климатици и ме карате да немея. Толкова ли не можете да прежалите някоя хилядарка, за да си осигурите комфорт през зимните месеци. Едни конвектори по стените са благодат в сравнение с климатик. За парно (електрическо, газово, централно) да не говорим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Толкова пари струва мултисплит с двойно повече тела от по-качествена марка.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Това е било някога, вече няма такива цени на термопомпи, освен ако не броиш без монтаж и без частите за присъединяване.
Това е от най-добрите на пазара, ако не е и най-доброто, останалите ширпотреба се намират пак за 7-9к за 8-11кв, и да естествено че е без монтажа.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Правя ремонти само на себе си. И не съв голям инвеститор в биткон като теб или в парка като smartinvest
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеАЦБ: Ръстът на лихвите ще охлади жилищния пазар, но няма да доведе до срив
Увеличението на основната лихва на АЦБ ще повиши месечните вноски по ипотеките за хората, които за първи път купуват жилище, до 40%, показва анализ
те не искат и инфлация над 2%, но историята е показала, че когато някой се прави на господ рано или късно греши...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Нямат ли нагреватели? Моята има 6кв нагреватели в хидробокса точно за авариен режим, пък струва половината на сплит за 13к който да ми духа в носа докато спя. Ама те и Дайкин не са много стока за помпи, поне мен ме съветваха да ги избягвам.
Тук май доста народ е комплексиран да каже колко К-та е дал за нещо. Не визирам теб, но май и ти си изпадал в такива крайности преди.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Къде и как ще монтираш 4 външни тела? Стана на 13 год и си бачка без грижи.
Мултисплит не бих си сложил НИКОГА, пари да ми дават. 10 пъти по добре подово со вОда и НЕ Е ПО СКЪПОНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеНямат ли нагреватели? Моята има 6кв нагреватели в хидробокса точно за авариен режим, пък струва половината на сплит за 13к който да ми духа в носа докато спя. Ама те и Дайкин не са много стока за помпи, поне мен ме съветваха да ги избягвам.
Тук май доста народ е комплексиран да каже колко К-та е дал за нещо. Не визирам теб, но май и ти си изпадал в такива крайности преди.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Тоест 13к струват само климатиците. А тук някой говореше как за 15к се довършвал и обзавеждал цял апартамент....
Апартамента е с цел отдаване под наем, ест.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
готина системка е, но аз лично бих си взел отделни климатици, за да може ако се повреди един да може да компенсирам с другите
пиша го на база собствен опит с термопомпа дайкин. - много добра машина, но повреди ли се - докато не се ремонтира стоиш на студено (в моя случай по-малкото зло, че беше лято - само се къпеш със студена вода)
Коментар
� -
Хубу де, звънни в дайкин и питай колко струва доставка и мотаж на мултисплит с 4 тела!
- 1 like
Коментар
� -
Объркал си се? С колко ти вдигнаха заплата и пенсията? Ще покриеш ли загубите от истерическия парк или ще трябва още доста години да правиш ремонти на сульо и пульо?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
готина системка е, но аз лично бих си взел отделни климатици, за да може ако се повреди един да може да компенсирам с другите
пиша го на база собствен опит с термопомпа дайкин. - много добра машина, но повреди ли се - докато не се ремонтира стоиш на студено (в моя случай по-малкото зло, че беше лято - само се къпеш със студена вода)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Пишеш големи майтапи.
Коментар
�
Коментар