If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
3 ма убити мафиота, са си 3 ма убити мафиота...мисля че по средата няма нищо ?
Иначе какво?
Точно на теб да ти разправям знаеш ,имаш пресен,пресен пример след като се върна
Аз споменах ли че отдадох апарта за 1500 лв месечно но с предплата цяла година. Ще го пробвам и на краткосрочни, даже бях решил така, но в момента ми трябват кинтите наведнъж.
Другият ми апарт се освобождава през Май, след 6 години нон-стоп отдаване.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Инвecтитopи c гoлeми пapи вляxa милиapди в изĸyпyвaнe нa жилищни cгpaди пo вpeмe нa epaтa нa пaндeмиятa в CAЩ. Cдeлĸитe чecтo ce ocнoвaвaxa нa пpeдпoлoжeниeтo, чe нaeмитe щe пpoдължaт дa ce yвeличaвaт.
Ho нaeмитe пaдaт, a paзxoдитe ce yвeличaвaт, ocтaвяйĸи нaeмoдaтeлитe дa ce изпpaвят пpeд гoлeми зaгyби. Дoĸaтo oфиcитe пpeминaвaт пpeз пapaдигмaтичнa пpoмянa, тъй ĸaтo вce пoвeчe paбoтници въpшaт paбoтaтa cи диcтaнциoннo, жилищнитe cгpaди изпитвaт cилнo тъpceнe oт cтpaнa нa нaeмaтeлитe.
Айдеее залога на моя приятел Ратко,отиде в канала...
Какво стана сега ,давай юрош на имотите купуваме имоти в очакване на високи наеми Нооо сметката се оказа грешна...помните ли какво Ви казах за наемите ,не чакайте и не искайте високи наеми..явно отново познах )
На английски си е рейтинг. това неговото сигурно е dutch където думата за рейтинг е друга, ма тя и на суахили е друга. Явно човека влиза в защитен режим и се опитва да намери начин да замаже неграмотността си. Но Вие и двамата сте присмял се хърбел на щърбел или присмял се статус на шперц (Тоя явно не разбира и разликата между "спец" и шперц )
Сегато не ми се обаждай но от цялата тема понеже е осеяна с ИТ,та и с някои от тях и лично ме познават и си пиша,но ти специално си най,ама най продъненото ИТ от всичките ,честно ,според мен си много силен в работата си не споря но извън нея ...не ставаш ,тука с един данък орева света,после за всяко нещо такива изводи вадиш такива размишления че се чудя преводач ли да си викам или не знам и аз ..
Айдеее, па ще гърмим по мафията. Съгласен съм. Стига това да помогне.
3 ма убити мафиота, са си 3 ма убити мафиота...мисля че по средата няма нищо ?
Иначе какво?
Точно на теб да ти разправям знаеш ,имаш пресен,пресен пример след като се върна
Питам се дали и в темата не е удачно да направим имотен рейтинг на участниците и според рейтинга да имат право да пишат или само четат?
Примерно: С рейтинг = безимотен = може само да чете, Б рейтинг = има само наследствени/семейни имоти, не е купувал нищо = може да пише само по 1 коментар на месец и А рейтинг = има собствени имоти купувани със лични финанси = всички права в темата
Безимотен нема да мое и да чете под моста. Тука мисля са елементи с наследствени имоти, някои все още неунаследени, разбира се, завряни зетьове и тъщите ги пращат на пазар с торбата. Ергени и търсещи каки ама с имоти ако може, и то в София.
Па и наследствени да има, то има бати, кака...така е. Наематели също има и те също се чудят наем ли да шарят или вноски по ипотеки. Но требва и малко собствен капитал, а те са го набили в коньове.
Може и да пропускам некоя категория.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Първоначално изпратено от Конан-ВарваринаРазгледай мнение ...като този който нито един имот няма
Питам се дали и в темата не е удачно да направим имотен рейтинг на участниците и според рейтинга да имат право да пишат или само четат?
Примерно: С рейтинг = безимотен = може само да чете, Б рейтинг = има само наследствени/семейни имоти, не е купувал нищо = може да пише само по 1 коментар на месец и А рейтинг = има собствени имоти купувани със лични финанси = всички права в темата
Айде бе ,кога ще го резнете тоя ?
Модерацията??
Хигиената е най важна мисля
А как ше се установява дали си безимотен, дали имотите са наследствени или са купени със собствени средства? С честна дума ? Човешката ъъъъ мъдрост е безкрайна. По-лесно е да пуснат един IQ тест, всеки с IQ над 90 може да пише. Ма май няма да останат повишители в темата.
Статус е на английски ако искаш някой да те разбере се казва рейтинг.Така че се научи да се изразяваш първо и после се прави на отворен.
На английски си е рейтинг. това неговото сигурно е dutch където думата за рейтинг е друга, ма тя и на суахили е друга. Явно човека влиза в защитен режим и се опитва да намери начин да замаже неграмотността си. Но Вие и двамата сте присмял се хърбел на щърбел или присмял се статус на шперц (Тоя явно не разбира и разликата между "спец" и шперц )
Айде бе ,кога ще го резнете тоя ?
Модерацията??
Хигиената е най важна мисля
Защото не е фрустриран. И за секунди обработва всички фактори и факти. И не живее при мама. Даже и наследство няма.
...като този който нито един имот няма
както казах и преди банките с ААА рейтинг са или с държавно участие или са тъй наречените developments banks от тях няма такива занимаващи се с частни клиенти! Освен ако не си компания която има директен заем с тях, друг вариант да имаш вземане даване с подобна институция просто няма. Но дори и така да е, то тогава въпросната компания има вземане даване с банката а не ти...така че пак ни спестяваш малко детайли!
Той не че ни спестява детайли ами иска така да се направи на по интересен.
Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft gisteren de kredietwaardigheid van de XXXbank verlaagd van AAA naar een 'stabiele' AA-status. S&P stelde de status bij van 37 grote internationale banken.
===2039===
И кой пак е глупака сега? А кольо? Я сега ни кажи има ли разлика между кредитен рейтинг и кредитен статус? Така се получава, чатбот специалисте и шперц по виртуалните машини на Майкрософт. хахахахаха
Статус е на английски ако искаш някой да те разбере се казва рейтинг.Така че се научи да се изразяваш първо и после се прави на отворен.
По начина по който питаш, няма да си дам труда да те просвещавам. Хем питаш, хем казваш, че залитам, нещо не ти се връзва едното с другото. Пък и който има желание сам може да намери банката, не са много банките с ААА статус.
прав си не са много, аз затова и те питам! говоря с факти, къде са твойте?
както казах и преди банките с ААА рейтинг са или с държавно участие или са тъй наречените developments banks от тях няма такива занимаващи се с частни клиенти! Освен ако не си компания която има директен заем с тях, друг вариант да имаш вземане даване с подобна институция просто няма. Но дори и така да е, то тогава въпросната компания има вземане даване с банката а не ти...така че пак ни спестяваш малко детайли!
Коментар