IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
    Ами аз ти споделих опита си. Гледам срещу кого най-много се бори Станишев, а и Доган. До такава степен ББ е омаял Станишев и неговата гвардия, че за тях основната задача на БСП беше свалянето и сега недопускането на ББ на власт. Каточели не са лява и социална партия. Сега към ББ започна да се добавя и АБВ. Е, лесно е да се реши! Поне за мен.

ПП Макар АБВ засега да ми се струва обединение на неколцина партийни хитреци (Първанов и Румен Петков) и също неколцина умни хора - например Калфин, Кало. Та за АБВ все още се колебая. Иска ми се повече Калфин, по-малко Първанов. Ама Господ май не дава!
    Предполагам че си млад човек до 30г.Затова ще се опитам да ти припомня че срещу Жан Виденов най много се бореше СДС и Костов и кликата му.Всички знаем какво се случи като взеха властта.Видяхме и на Бойко простотиите които не искам да споменавам.Гоце е доносник задкулисен мръсник.Да ти припомня как покани Дянков записа разговора и после в медиите.Това е долна постъпка и колкото и да не харесвах Дянков тая посдлост не мога да я забравя.Румко е кръстоска между Коиловци и Славовица две села до Плевен и продукт на Луканов.Знам му всичките изпълнения то не е само шадравана.Не мога да гласувам за такива хора въпреки че съм за строежа на Белене.За тиквата гея феса пръмовица дудука и откачалката имам лекарска забрана.На Бойко простотията и перченето пред камерите ми е трудно да го понеса.Според мен гоцевите хора са си комунисти и играят театър дудука си е доган две.По вероятната коалиция ще бъде гейко гоце дудук доган болен.Гоце е майстор на широките работи.От другата страна са некакви идиоти едните ги предвожда простак а другите комунистка от тройната коалиция.Как да ида да гласувам.Ако гласувам за други означава че съм гласувал пак за тия омразните зависи само от избирателната активност за кого.

Коментар

• Малко ми е странно. Светът се връща към комунизма, говорят велики икономисти като Пол Кругман и Сорос ги завладяха леви идеи, пишат за цената на неравенството, а пък тук в БГ изпълзяха от дупките разни посивели вече антикомунисти и яростно съскат. Днес гледах и Методи Андреев. Говореше за забрана на партии, ами за психодиспансера са си тези хора...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        E тук се съгласих.За мен всички са си червени.От Костов не очаквах а царя като се оказа комунист отказах да повярвам.Големия въпрос е кое е разумното?Ако можех да отговоря на този въпрос може би щях да гласувам.На село е лесно всички се познаваме но на национално ниво е трудно.Много обиграни и изпечени мошеници.Хубаво говорят ма действията други
        Ами аз ти споделих опита си. Гледам срещу кого най-много се бори Станишев, а и Доган. До такава степен ББ е омаял Станишев и неговата гвардия, че за тях основната задача на БСП беше свалянето и сега недопускането на ББ на власт. Каточели не са лява и социална партия. Сега към ББ започна да се добавя и АБВ. Е, лесно е да се реши! Поне за мен.

ПП Макар АБВ засега да ми се струва обединение на неколцина партийни хитреци (Първанов и Румен Петков) и също неколцина умни хора - например Калфин, Кало. Та за АБВ все още се колебая. Иска ми се повече Калфин, по-малко Първанов. Ама Господ май не дава!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Мда типично изказване на другарите . Като няма какво да се каже по същество ,се атакува без доказателсва на лична основа.И е крайно време да си го набиеш у главата ,че не съм фенка на никоя партия от котилото ви.И ако имах една магическа пръчка ,бих на часа ги запратила всички без изключение на доживотно заточение в Белене.
          Кои ВСИЧКИ ще пратиш в Белене?
          Всички членове на ВСИЧКИ партии? Или и симпатизантите? А децата им? А на внуците ще забраниш да учат в университета, нали?
          Колко далечно ми звучеше този комунизъм през деветдесетте години...
          Коки, ти си истинска натурална комунистка. Точно такива фанатични комунисти пращаха инакомислещите в Белене, ама дори те не можаха да пратят ВСИЧКИ там. Но пък сигурно като тебе са го желали.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
            Хм! Да приема ли, че като ме наричаш селски, вече ме признаваш за нормален човек? Но както и да е!
            Вярно, е такива са, вярно е, че и другите са такива в различна степен. Има ли някой трезвомислещ, който вижда големи практически различия между тях. Но въпросът не е да се правим на историци и да се жалим от стореното от едните и другите. Мисля, че трябва да гледаме настоящото и да се мъчим да изберем възможно най-разумното. Все пак за мен е разумно това, което не е обагрено в червено. С това не искам да кажа, че съм против социалното. Но то да е разумно и в контекста на общото. Да няма забежки. Ето, например сега се вслушвам (макар и малко против волята си) в изричаното от Калфин. Да видим, може пък и да се върна в първи клас при азбуката.

ПП Не зная дали не трябва да създадем една нова тема - "За изборите сериозно!" Тук да се ругаем, там да бъдем нормални.
            E тук се съгласих.За мен всички са си червени.От Костов не очаквах а царя като се оказа комунист отказах да повярвам.Големия въпрос е кое е разумното?Ако можех да отговоря на този въпрос може би щях да гласувам.На село е лесно всички се познаваме но на национално ниво е трудно.Много обиграни и изпечени мошеници.Хубаво говорят ма действията други

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Виждам че си направила нова решителна стъпка в гербаджийското си развитие. Преди беше влюбена само в Боце, а сега със нокти и зъби защитаваш Цвъки.
              Ама вече го наричаш Цветанов.
              Браво Коки. Явно Стамболов те е сложил на заплата при него.
              Когато няма аргументи и сте хванати по насрани гащи , започва едно объркано мучене и пелтечене ....
              Старшинка , старшинка - остана си едно червено тролче и близач на чеврени задници....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Виждам че си направила нова решителна стъпка в гербаджийското си развитие. Преди беше влюбена само в Боце, а сега със нокти и зъби защитаваш Цвъки.
                Мда типично изказване на другарите . Като няма какво да се каже по същество ,се атакува без доказателсва на лична основа.И е крайно време да си го набиеш у главата ,че не съм фенка на никоя партия от котилото ви.И ако имах една магическа пръчка ,бих на часа ги запратила всички без изключение на доживотно заточение в Белене.
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Чета новина и стигнах до изводът ,че БАЛОНА на другарите СЕ Е СПУКАЛМенко Менков:Обвиненията, че Цветанов е подслушвал незаконно се провалят, но прокуратурата крие истината
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• 1945г.''Кървавият четвъртък'' в България

Няма да забравим, няма да простим!

Не знам дали и от днешния им пленум няма да изпаднат няколко абв-"жертви"
                    Yeah

Коментар

• Пенсионерите поолучиха по 3 лева и 54 стотинки увеличение на пенсиите а Дупедатите по 354 лева на калпак.
                      Да ви е честито Българи!
                      Сега ще ви вдигнем и осигурителните вноски и данък богатство ще ви турим, че догодина пак да си вдигнем Дупедатските заплати.
                      Демагогията, на ПЕСовете е в полза на Евро рома.
                      ето:
                      http://dete.bg/n/majchinstvoto-po-sveta.1485.html
                      Attached Files
                      Last edited by 4ono; 01.02.2014, 12:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Обаче си мисля друго, тази най-богата на ресурси страна, трябва вече да се насочи към въоръжение от пето поколение което да е много по-мощно от ядреното.
                        Te отдавна имат такова - базирано е на водка.

Коментар

• Чета новина и стигнах до изводът ,че БАЛОНА на другарите СЕ Е СПУКАЛМенко Менков:Обвиненията, че Цветанов е подслушвал незаконно се провалят, но прокуратурата крие истината
                          Събота, 01 Февруари 2014 09:30
                          Цветан Цеветанов е бил подслушван до 22 януари и е нямало никакво логично обяснение да бъде контролиран.
                          Самите разследващи са се убедили и затова са поискали прекратяване на СРС-тата. Този специален и краен способ е бил използван заради дело, което е чисто документално и се касае за пенсиониране на Орлин Тодоров и получаването на обезщетение. Това обясни по Нова ТВ защитата на бившия вътрешен министър – адвокат Менко Менков. Той е категоричен, че Цветанов не се познава с Тодоров и не разговарят, така, че целта е била да се контролират разговорите му с политици, държавници, международни фактори.

Менков направи и други интересни разкрития, които прокуратурата и медийната пропаганда на управляващите умишлено прикриват. Той е категоричен, че обявените за подслушвани от Цветанов 875 телефона са с установени притежатели и за всичките е имало законно разрешение от съда да бъдат контролирани. Проблемът е, че обвинението първо казват нещата и после проверяват фактите и достоверността. Същата е историята и с така наречените кетчъри, или автомобили за проследяване. Направена е експертиза, за която се мълчи и я крият и категорично е установено, че техниката в тези автомобили не може да записва разговори. Освен това е установено, че унищожените файлова с информация от така наречения Радко Отверката не са били унищожени, а по надлежния ред са предадени в центъра на МВР във Велико Търново за съхранение. Но служителят, който ги е приел и ги съхранява не е разпитан. Попитах прокурорите, а те ми казаха, че Радко Отверката бил в отделено дело, обясни Менков. Той е категоричен, че Цветанов умишлено е сатанизиран и от обвиняем за главен подслушвач в държавата сега се оказва жертва на неоснователно подслушване, казва адвокатът. Той настоява записите от последните подслушвания на Цветанов да бъдат запазени и документирани, защото утре могат да бъдат пуснати като компромати и флашки.

http://www.faktor.bg/novini/balgariy...-istinata.html
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                            Ей българско шльоковче, Борисов е доктор на науките, а ти каква пачавра си?
                            1. за да управляваш не трябва да си много умен а да имаш организаторски талант и да се вслушваш в мненията на експертите.
                            2. Управлението се извършва от екип от специалисти, като Симеон Дянков-Велики, Тотю Mладенов. Томислав Дончев, Вежди Рашидов, Вальо Танов, Фандъкова и други видни българи управлявали, България и показали какво може да се построи за 3 години когато не се краде.
                            Я кажи комунистите какво построиха за 1 година като вече са взели 5 милиарда заеми. и събориха рейтинга на България (вдигнат от Дянков) Сега по 100 милиона ерва повече лихви на година, кой ще ги плаща?
                            Комундетата като ти вдигнат данъците, и осигуровките, по-добре ли ще живееш?
                            В таз държава останаха само некадърни олигофрени, повтарящи до припадък опорните точки на Московеца.
                            Смърдяща комунистическа сган!
                            + 1000000000000

Коментар

Така като виждам какво си цитирал от Гигов и си му отговорил в ярко червено, Борисоф ли си приел за умната част от обществото?
                              Ей българско шльоковче, Борисов е доктор на науките, а ти каква пачавра си?
                              1. за да управляваш не трябва да си много умен а да имаш организаторски талант и да се вслушваш в мненията на експертите.
                              2. да не се подаваш на натиск на лобистите и да правиш това което е правилно за Държавата и народа
                              3. Управлението се извършва от екип от специалисти, като Симеон Дянков-Велики, Тотю Mладенов. Томислав Дончев, Вежди Рашидов, Вальо Танов, Фандъкова и други видни българи управлявали, България и показали какво може да се построи за 3 години когато не се краде.
                              Я кажи комунистите какво построиха за 1 година като вече са взели 5 милиарда заеми. и събориха рейтинга на България (вдигнат от Дянков) Сега по 100 милиона ерва повече лихви на година, кой ще ги плаща?
                              Комундетата като ти вдигнат данъците, и осигуровките, по-добре ли ще живееш?
                              В таз държава останаха само некадърни олигофрени, повтарящи до припадък опорните точки на Московеца.
                              Смърдяща комунистическа сган!
                              Attached Files
                              Last edited by 4ono; 01.02.2014, 11:26.

Коментар

Така като виждам какво си цитирал от Гигов и си му отговорил в ярко червено, Борисоф ли си приел за умната част от обществото?
                                много трябва да си глупав , за да направиш подобен извод ..Та сам се самоопредели от коя част на Обществото си ..е поне не си старшинка ..

за тебе специално в синьо..надявам се този цвят да те успокои и да не правиш глупави изводи.

Коментар

Working...
                                X