Първоначално изпратено от sofiance
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Малко ми е странно. Светът се връща към комунизма, говорят велики икономисти като Пол Кругман и Сорос ги завладяха леви идеи, пишат за цената на неравенството, а пък тук в БГ изпълзяха от дупките разни посивели вече антикомунисти и яростно съскат. Днес гледах и Методи Андреев. Говореше за забрана на партии, ами за психодиспансера са си тези хора...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеE тук се съгласих.За мен всички са си червени.От Костов не очаквах а царя като се оказа комунист отказах да повярвам.Големия въпрос е кое е разумното?Ако можех да отговоря на този въпрос може би щях да гласувам.На село е лесно всички се познаваме но на национално ниво е трудно.Много обиграни и изпечени мошеници.Хубаво говорят ма действията други
ПП Макар АБВ засега да ми се струва обединение на неколцина партийни хитреци (Първанов и Румен Петков) и също неколцина умни хора - например Калфин, Кало. Та за АБВ все още се колебая. Иска ми се повече Калфин, по-малко Първанов. Ама Господ май не дава!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеМда типично изказване на другарите . Като няма какво да се каже по същество ,се атакува без доказателсва на лична основа.И е крайно време да си го набиеш у главата ,че не съм фенка на никоя партия от котилото ви.И ако имах една магическа пръчка ,бих на часа ги запратила всички без изключение на доживотно заточение в Белене.
Всички членове на ВСИЧКИ партии? Или и симпатизантите? А децата им? А на внуците ще забраниш да учат в университета, нали?
Колко далечно ми звучеше този комунизъм през деветдесетте години...
Коки, ти си истинска натурална комунистка. Точно такива фанатични комунисти пращаха инакомислещите в Белене, ама дори те не можаха да пратят ВСИЧКИ там. Но пък сигурно като тебе са го желали.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнениеХм! Да приема ли, че като ме наричаш селски, вече ме признаваш за нормален човек? Но както и да е!
Вярно, е такива са, вярно е, че и другите са такива в различна степен. Има ли някой трезвомислещ, който вижда големи практически различия между тях. Но въпросът не е да се правим на историци и да се жалим от стореното от едните и другите. Мисля, че трябва да гледаме настоящото и да се мъчим да изберем възможно най-разумното. Все пак за мен е разумно това, което не е обагрено в червено. С това не искам да кажа, че съм против социалното. Но то да е разумно и в контекста на общото. Да няма забежки. Ето, например сега се вслушвам (макар и малко против волята си) в изричаното от Калфин. Да видим, може пък и да се върна в първи клас при азбуката.
ПП Не зная дали не трябва да създадем една нова тема - "За изборите сериозно!" Тук да се ругаем, там да бъдем нормални.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВиждам че си направила нова решителна стъпка в гербаджийското си развитие. Преди беше влюбена само в Боце, а сега със нокти и зъби защитаваш Цвъки.
Ама вече го наричаш Цветанов.
Браво Коки. Явно Стамболов те е сложил на заплата при него.
Старшинка , старшинка - остана си едно червено тролче и близач на чеврени задници....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВиждам че си направила нова решителна стъпка в гербаджийското си развитие. Преди беше влюбена само в Боце, а сега със нокти и зъби защитаваш Цвъки.
Браво Коки. Явно Стамболов те е сложил на заплата при него.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЧета новина и стигнах до изводът ,че БАЛОНА на другарите СЕ Е СПУКАЛМенко Менков:Обвиненията, че Цветанов е подслушвал незаконно се провалят, но прокуратурата крие истината
Браво Коки. Явно Стамболов те е сложил на заплата при него.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
1945г.''Кървавият четвъртък'' в България
Няма да забравим, няма да простим!
Не знам дали и от днешния им пленум няма да изпаднат няколко абв-"жертви"Yeah
Коментар
� -
Пенсионерите поолучиха по 3 лева и 54 стотинки увеличение на пенсиите а Дупедатите по 354 лева на калпак.
Да ви е честито Българи!
Сега ще ви вдигнем и осигурителните вноски и данък богатство ще ви турим, че догодина пак да си вдигнем Дупедатските заплати.
Демагогията, на ПЕСовете е в полза на Евро рома.
ето:
http://dete.bg/n/majchinstvoto-po-sveta.1485.htmlLast edited by 4ono; 01.02.2014, 12:02.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеОбаче си мисля друго, тази най-богата на ресурси страна, трябва вече да се насочи към въоръжение от пето поколение което да е много по-мощно от ядреното.
Коментар
� -
Чета новина и стигнах до изводът ,че БАЛОНА на другарите СЕ Е СПУКАЛМенко Менков:Обвиненията, че Цветанов е подслушвал незаконно се провалят, но прокуратурата крие истината
Събота, 01 Февруари 2014 09:30
Цветан Цеветанов е бил подслушван до 22 януари и е нямало никакво логично обяснение да бъде контролиран.
Самите разследващи са се убедили и затова са поискали прекратяване на СРС-тата. Този специален и краен способ е бил използван заради дело, което е чисто документално и се касае за пенсиониране на Орлин Тодоров и получаването на обезщетение. Това обясни по Нова ТВ защитата на бившия вътрешен министър – адвокат Менко Менков. Той е категоричен, че Цветанов не се познава с Тодоров и не разговарят, така, че целта е била да се контролират разговорите му с политици, държавници, международни фактори.
Менков направи и други интересни разкрития, които прокуратурата и медийната пропаганда на управляващите умишлено прикриват. Той е категоричен, че обявените за подслушвани от Цветанов 875 телефона са с установени притежатели и за всичките е имало законно разрешение от съда да бъдат контролирани. Проблемът е, че обвинението първо казват нещата и после проверяват фактите и достоверността. Същата е историята и с така наречените кетчъри, или автомобили за проследяване. Направена е експертиза, за която се мълчи и я крият и категорично е установено, че техниката в тези автомобили не може да записва разговори. Освен това е установено, че унищожените файлова с информация от така наречения Радко Отверката не са били унищожени, а по надлежния ред са предадени в центъра на МВР във Велико Търново за съхранение. Но служителят, който ги е приел и ги съхранява не е разпитан. Попитах прокурорите, а те ми казаха, че Радко Отверката бил в отделено дело, обясни Менков. Той е категоричен, че Цветанов умишлено е сатанизиран и от обвиняем за главен подслушвач в държавата сега се оказва жертва на неоснователно подслушване, казва адвокатът. Той настоява записите от последните подслушвания на Цветанов да бъдат запазени и документирани, защото утре могат да бъдат пуснати като компромати и флашки.
http://www.faktor.bg/novini/balgariy...-istinata.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеЕй българско шльоковче, Борисов е доктор на науките, а ти каква пачавра си?
1. за да управляваш не трябва да си много умен а да имаш организаторски талант и да се вслушваш в мненията на експертите.
2. Управлението се извършва от екип от специалисти, като Симеон Дянков-Велики, Тотю Mладенов. Томислав Дончев, Вежди Рашидов, Вальо Танов, Фандъкова и други видни българи управлявали, България и показали какво може да се построи за 3 години когато не се краде.
Я кажи комунистите какво построиха за 1 година като вече са взели 5 милиарда заеми. и събориха рейтинга на България (вдигнат от Дянков) Сега по 100 милиона ерва повече лихви на година, кой ще ги плаща?
Комундетата като ти вдигнат данъците, и осигуровките, по-добре ли ще живееш?
В таз държава останаха само некадърни олигофрени, повтарящи до припадък опорните точки на Московеца.
Смърдяща комунистическа сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТака като виждам какво си цитирал от Гигов и си му отговорил в ярко червено, Борисоф ли си приел за умната част от обществото?
1. за да управляваш не трябва да си много умен а да имаш организаторски талант и да се вслушваш в мненията на експертите.
2. да не се подаваш на натиск на лобистите и да правиш това което е правилно за Държавата и народа
3. Управлението се извършва от екип от специалисти, като Симеон Дянков-Велики, Тотю Mладенов. Томислав Дончев, Вежди Рашидов, Вальо Танов, Фандъкова и други видни българи управлявали, България и показали какво може да се построи за 3 години когато не се краде.
Я кажи комунистите какво построиха за 1 година като вече са взели 5 милиарда заеми. и събориха рейтинга на България (вдигнат от Дянков) Сега по 100 милиона ерва повече лихви на година, кой ще ги плаща?
Комундетата като ти вдигнат данъците, и осигуровките, по-добре ли ще живееш?
В таз държава останаха само некадърни олигофрени, повтарящи до припадък опорните точки на Московеца.
Смърдяща комунистическа сган!Last edited by 4ono; 01.02.2014, 11:26.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТака като виждам какво си цитирал от Гигов и си му отговорил в ярко червено, Борисоф ли си приел за умната част от обществото?
за тебе специално в синьо..надявам се този цвят да те успокои и да не правиш глупави изводи.
Коментар
�
Коментар