IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Борисов ми поръча да смачкаме Бареков и да организираме протест против властта

/Поглед.инфо/ Имам свидетели – на 26 декември имаше среща между мен, Бисер Миланов-Петното и Бойко Борисов. Това каза скандалният сътрудник на Петното Йордан Бонев в студиото на ТВ7.

Разграничавам се от Бисер Миланов и национално движение „Свобода”. Целта беше да смачкаме Николай Бареков – това ни поръча Бойко Борисов, обясни Бонев.

15 пъти Бойко Борисов ми повтори, че Бареков трябва да бъде смачкан. Борисов ми показа къде е била кочината в къщата му и къде баща му е гледал прасета. Това каза Йордан Бонев, за да докаже, че наистина е бил в къщата на лидера на ГЕРБ.

Бойко Борисов поръчал на национално движение „Свобода” да съберат 10 000 човека пред парламента и така да съборят властта.

Прочети цялата статия тук: Борисов ми поръча да смачкаме Бареков и да организираме протест против властта - Поглед Инфо
    А ве що Чунчи-мунчи, Биг някой си и други герберчета разправят че Орешарски са срещал със Петното? Ми то Боко е правил тва бе!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Дали не усещам Вашето безсилие да асимилирате есенцията на високия наратив на темата

Майтап ве просто ми хареса линка, който колегата скромно е постнал и извадих цитати, За разлика от герперската паплач дето пуска чаршафи
      Все се чудя откъде гробарската шайка лее толкова жлъч и защо?
      Напоследък си мисля, че след като тиквата не може да съсредоточи целият костовистки потенциал от годините на прехода, сега непредставените десни и онези от деформаторския блок дето отначало се помислиха за велики сега не мога да качат десета от процента нарочно въведоха тази архаична антикомунистическа риторика доста странно звучаща за държава която от 7 години е в ЕС.

Коментар

• Румен Гечев предлага 30% данък богатство
        http://www.dnevnik.bg/biznes/lichni_...nuk_bogatstvo/
        Нямате пари за крадене.... а червени бандити????
        А за дупедатски заплати имате.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Павле, Вие ли сте?
          Дали не усещам Вашето безсилие да асимилирате есенцията на високия наратив на темата

Майтап ве просто ми хареса линка, който колегата скромно е постнал и извадих цитати, За разлика от герперската паплач дето пуска чаршафи

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Айде ся!!!Тука такива червенотиквеничковчета -колоси има,пък ти...!!!
            аз си признавам, че приех с недоверие в началото дянков защото очаквах, че ще ни забатачи с кредити като румъния и унгария, но накрая се радвах, че си удържа думата и не прибегна до финансова помощ за България от бившите му работодатели...
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Павле, Вие ли сте?
              И да е, няма да признае.
              г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                дянков ще го търсите, но има още хляб да изядете докато го осъзнаете...
                Айде ся!!!Тука такива червенотиквеничковчета -колоси има,пък ти...!!!

Коментар

• дянков ще го търсите, но има още хляб да изядете докато го осъзнаете...
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    . И ако някой е очаквал, че изчезването на България ще бъде спектакуларно събитие, се лъже. Тя като цивилизационен и етнически субстрат бива подменяна неусетно, изчезвайки буквално всеки ден, бавно, мъчително, но неумолимо.
                    Павле, Вие ли сте?
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                      Българите не осъзнават това, което им се случва
                      .................................................. ................................
                      Като добавим и непрекъснато въртящите се обороти на медийните машини за изглупяване на и без това не особено интелигентното „население“
                      .................................................. .................................................. ..............
                      преобладават предимно т.нар. „услуги“ и сектори със семпло технологично ниво, произвеждащи ниска принадена стойност, съчетана с висока норма на ръчен труд, с ниска стойност и изисквания за квалифициран труд, полаган във все по-примитивни условия
                      .................................................. .................................................. ....................
                      Логическото следствие е, че подобно на картонени кули, една след друга деградират системите на образованието, здравеопазването, социалното осигуряване. Това води до последваща социална декласация, до примитивизация на всички сфери, до разкъсване на социалните връзки и до подмяна на цивилизационния код
                      .................................................. .................................................. ....................
                      В центъра на полуострова се оформя зона на силов, демографски и цивилизационен вакуум, в който постепенно и постоянно ще се просмукват етнически и цивилизационни елементи със съвършено друг профил. Поставена на ръба на световете, българската територия се очертава като един от порталите, през които вероятно ще се осъществи реваншът на Третия свят след близо 500 години поглъщане от страна на Европа. И ако някой е очаквал, че изчезването на България ще бъде спектакуларно събитие, се лъже. Тя като цивилизационен и етнически субстрат бива подменяна неусетно, изчезвайки буквално всеки ден, бавно, мъчително, но неумолимо.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Абе, ти нямаш ли си друга работа...?
                        Идвай при нас, остави ги тия да си блеят. При нас има раздвоение на личността, геодезия, производство на ракия и махане на апандисит, последните две ги знаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik
                          Чунчи, да си жив и здрав, тотално ми оправяш настроението

Ей с такъви пропагандисти ГЕРБ нема начин да не се издъни на изборите. Жалко, че Инвестора е ограничена трибуна за твоя талант. Ако зависеше от мен щях веднага да ти осигуря 4-5 часа прайм тайм дневно в някоя от националните телевизии - да разясняваш за Симеон Дянков - Велики и за това с колко вдигнал доходите и жизнения стандарт
                          Абе, ти нямаш ли си друга работа...?

Коментар

• Брях брях къв виц чух ,,28 млрд. лв. ще инвестира правителството в икономически мерки за развитие на страната през 2014, 2015 и 2016 г. Финансирането трябва да дойде от приходите на бюджета за трите години и оперативните програми на Евросъюза, съобщава „24 часа”. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3142656

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• още инфо за лъжливи червени боклуци.

11:22. България. Около 1400 малки и средни фирми са закрити през изминалата година, с което броя на безработните е нарастнал с нови 97 хил. души. Оборотите на съществуващите фирми спадат с 50 % при постоянно нарастване на разходите. Американските компании се изнасят от България, в т.ч.: EnerSis-EnerSis AD за производство на акумулаторни батерии от Търговище, "ЕСАБ-Електроди" АД от Ихтиман. Фирмата "Бургаски корабостроителници" АД е обявена за продан. Преките чуждестранни инвестиции достигнаха отрицателна стойност: минус 103,8 млн. евро при плюс 183,3 млн. евро през октомври 2012 г. bulgarian.ruvr.ru
                              Много сме добре. 2% ръст ама друг път ШЪ сЪ опраим. лъжливи комундета
                              Last edited by 4ono; 02.02.2014, 21:27.

Коментар

• http://noligarh.com/%D0%B1%D1%8A%D0%...%D0%BC-%D1%81/
                                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Working...
                                X