If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[SIE="3"][CLOR="Red"]най голямата мечта на българския комунист ... да останат само те , старшинките и глупавата част от обществото .. и си мислят,че тогава ще настане мир на земята ...
само че старшина гигов забравя ,че умната част на обществото не мисли така...[/COOR][/SIZE]
Така като виждам какво си цитирал от Гигов и си му отговорил в ярко червено, Борисоф ли си приел за умната част от обществото?
Тази държава ще се умири и ще просперира, когато Бойко Борисов влезе затвора поне за 10 години..
най голямата мечта на българския комунист ... да останат само те , старшинките и глупавата част от обществото .. и си мислят,че тогава ще настане мир на земята ...
само че старшина гигов забравя ,че умната част на обществото не мисли така...
Селски никога не съм гласувал за тях и не вярвам да го направя.И не им се възхищавам съобразявам се с фактите които изложих.Изключително умни коварни и жестоки.И така хитро изиграха най вече софиянци.Те създадоха и ДПС и СДС и чрез тези партии държаха инакомислещите и турците.А умните и интелигентните 25г вече не могат да осъзнаят този факт.Изключителни лицемери хитреци при това жестоки.
Хм! Да приема ли, че като ме наричаш селски, вече ме признаваш за нормален човек? Но както и да е!
Вярно, е такива са, вярно е, че и другите са такива в различна степен. Има ли някой трезвомислещ, който вижда големи практически различия между тях. Но въпросът не е да се правим на историци и да се жалим от стореното от едните и другите. Мисля, че трябва да гледаме настоящото и да се мъчим да изберем възможно най-разумното. Все пак за мен е разумно това, което не е обагрено в червено. С това не искам да кажа, че съм против социалното. Но то да е разумно и в контекста на общото. Да няма забежки. Ето, например сега се вслушвам (макар и малко против волята си) в изричаното от Калфин. Да видим, може пък и да се върна в първи клас при азбуката.
ПП Не зная дали не трябва да създадем една нова тема - "За изборите сериозно!" Тук да се ругаем, там да бъдем нормални.
Абсолютно, а външния министър на Пиндостан Мадлин брошката, изказа мнение че Русия трябва да сподели богатствата си и територията си с останалия свят... Позиция на външен министър!
Въпросче към брадатите реститути, който имат по няколко хапартамента в центъра. Съгласни ли сте да споделите някой от хапартаментите със сирийските бежанци, как така вий ша имате толкоз много кв.м. площ?
Аз не съм съгласен!
Обаче си мисля друго, тази най-богата на ресурси страна, трябва вече да се насочи към въоръжение от пето поколение което да е много по-мощно от ядреното.
Знам.
В средновековието заложничеството м/у владетелите си е било обичайна практика.
Трябва да се възстанови- семействата на политиците и висшите държавни служители да бъдат тук като "заложници" до края на "одита".
Той ОДИТА е ясен. И европейски доклад имаше. Да ги сменяме трябва. И малко да ги понаредиме на един стадион.
Шапка,мед ти капе на сърцето,като ти замириса на казарма,а!!!
Защо на казарма бе Рибо?
Че при Путин броя на военослужещите намалява непрекъснато. Службата там вече е само една година. За пръв път при Путин армията спадна под един процент от броя на населението. При СССР армията беше 2-3 пъти по-голяма.
Това което прави по-силна Русия не е броя на войниците или на танковете. Това е че Русия си възстановява държавността, че премахва анархията.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
От пълен хаос, бандитски терор над гражданите, безогледно разграбване на националните богатства и разпад на държавността.
Това, последното Путин го прекрати, за огромно неудоволствие на американците. То и затова американците и техните лизачи се скъсват да плюят срещу Путин.
Де и у нас да имахме такъв държавник...
Шапка,мед ти капе на сърцето,като ти замириса на казарма,а!!!
Е, факта, че са такива, каквито ги описваш, не означава да им се възхищаваш или, не дай Боже, да гласуваш за тях. Аз (може би понеже малко ме мързи да философствам като много във форума) съм се спрял на простото и ясно решение. И досега съм доволен от себе си. И да не печеля политически, съм доволен морално.
Селски никога не съм гласувал за тях и не вярвам да го направя.И не им се възхищавам съобразявам се с фактите които изложих.Изключително умни коварни и жестоки.И така хитро изиграха най вече софиянци.Те създадоха и ДПС и СДС и чрез тези партии държаха инакомислещите и турците.А умните и интелигентните 25г вече не могат да осъзнаят този факт.Изключителни лицемери хитреци при това жестоки.
Абсолютно, а външния министър на Пиндостан Мадлин брошката, изказа мнение че Русия трябва да сподели богатствата си и територията си с останалия свят... Позиция на външен министър!
Въпросче към брадатите реститути, който имат по няколко хапартамента в центъра. Съгласни ли сте да споделите някой от хапартаментите със сирийските бежанци, как така вий ша имате толкоз много кв.м. площ?
Да Путин има много кусури, както и много хора в Русия, които не го харесват, Не ти говоря за платените от Болотния площад воглаве с Борис Немцов, Яблински и тем подобная сволоч... На хубавото лесно се свиква, доста често ми се налага да припомням на моите приятели, откъде тръгна Русия, когато Путин пое правлението на страната
От пълен хаос, бандитски терор над гражданите, безогледно разграбване на националните богатства и разпад на държавността.
Това, последното Путин го прекрати, за огромно неудоволствие на американците. То и затова американците и техните лизачи се скъсват да плюят срещу Путин.
Де и у нас да имахме такъв държавник...
Дааа...
Общуването с Мечобиков ти се отразява зле на мисловната дейност.
Да неадекватен пост на колежката, не си дава сметка Кой взема заложници.... Заложници се вземат от престъпници, от хора който са се поставили над правилата, над закона, от терористите....... Пиндостан може да взема заложници, а мамковината която е разграден двор не може да взема заложници... Мамковината не може да осигури спазването на закона, камо ли да взема "заложници"
Давам пример за нарушения на закона с разни протестъри, окупанти, палаткаджии и държавата, която не може да осигури спазването на закона
Знам.
В средновековието заложничеството м/у владетелите си е било обичайна практика.
Трябва да се възстанови- семействата на политиците и висшите държавни служители да бъдат тук като "заложници" до края на "одита".
Дааа...
Общуването с Мечобиков ти се отразява зле на мисловната дейност.
Да Путин има много кусури, както и много хора в Русия, които не го харесват, Не ти говоря за платените от Болотния площад воглаве с Борис Немцов, Яблински и тем подобная сволоч... На хубавото лесно се свиква, доста често ми се налага да припомням на моите приятели, откъде тръгна Русия, когато Путин пое правлението на страната
Коментар