IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Ало, господин Кокинов!!!
    Ало, господин Главен прокурор!!!

Човекът е готов и иска да свидетелства! Дори си признава, че е извършил престъпление. Делото ще бъде лесно! Хайде, обвинете го! И да каже каквото има да каже пред съда, под клетва!

http://www.glasove.com/article-12303.php

Гигов, гигов приятелю... Много си се настроил срещу шправителството и не мериш с един и същи метър.... На г-н Вучев подкрепата му идва от съвсем друго място (порастърси се, няма да ти е трудно да му проследиш биографията).... Та бат Бойко в случая няма за какво да го обвиняваш - той доста притисна този клон на червените митничари. Естествено той си има други които толерира...

Коментар

• Ало, господин Кокинов!!!
      Ало, господин Главен прокурор!!!

Човекът е готов и иска да свидетелства! Дори си признава, че е извършил престъпление. Делото ще бъде лесно! Хайде, обвинете го! И да каже каквото има да каже пред съда, под клетва!

Първоначално изпратено от Гласове
      Ферис Ажур: Давах пари на Вучката* за контрабанда
      Владимир Николов

Ето, аз свидетелствам. Ще замълчите ли?

Всички митничари от Терминал 2 са корумпирани. Пазят ги заради Николай Вучев – приятеля на Бойко Борисов. Името на Ферис Ажур нашумя преди няколко месеца, когато беше хванат на Терминал 2 на аерогара „София” да пренася незаконно 107 папагала жако. МВР използва тази акция, за да похвали своите митнически служители там. Пред „Галерия” обаче Ажур представя своята версия. Според него той не е работил сам, а в схема с митничарите, като един от покровителите му там е самият Николай Вучев, близък до Бойко Борисов и негов партньор по футбол, нашумял от телефонните разговори на властта. Както „Галерия” разгласи, премиерът е звънял лично на шефа на митниците Ваньо Танов, за да ходатайства за назначаване на „Вучката” на Терминал 2 на столичното летище.
      http://www.glasove.com/article-12303.php
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ЛЕЛЯ ХРИСТИНКА ПИШЕ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

Драги Цецко,
        Пише ти леля ти Христинка – комшийката на твоя тъст Васко. Помня те още от младо момче като изпращаше Десито до вкъщи. Веднъж валеше много дъжд и ти дадох чадър да се прибереш – сигурно си спомняш. То тогава Васко много не те харесваше – като всички бащи, но аз му виках: глей какъв е напет, ще излезе нещо от него. Чак когато почнаха да те показват по телевизията и Васко ми каза – беше права, излезе пишкин момче.

Сега обаче като гледам как всички ти се нахвърлят като кучета и много се тревожа за теб, Цецко. Онзи ден като казаха от НАП-а, че всичко било наред, камък ми падна от сърцето. Ама не за дълго. Сега като слушам и гледам – друг дерт. Тъстът ти имал едни пари, не разбрах колко, дето не се знаели откъде са. Та затова ти пиша.

По Коледа Васко мина през нас да види защо не ми работи телевизорът – да ме консултира, значи, то се оказа, че нищо му няма, просто не съм си била платила кабелната. Бях заделила и за кабелната, но като отидох да плащам не ми стигнаха парите с един лев, но да не те занимавам с пенсионерските си сметки. То на теб сигурно не ти е лесно, цялата държава ти е на главата, да не говорим за онези Патрашкова и Дачков, господ да ги убие. Да не забравя и Сашо Диков, много го обичах това момче, но откакто започна да се заяжда с теб и с вашите, не мога да го гледам. Вече не пускам „Канал3”, и „Галерия” не чета – само „Трета възраст”.

Та като мина Васко през нас по Коледа и го почерпих едно парче от баницата. Моите тази година не дойдоха, нали са в чужбина, ако знаеш, работят в Дубай, чух, че там сте ходили с Десито, не знам дали си ги виждал.

Васко взе едно парче и го поканих да го хапне, докато е топла баницата, пък то се оказа късмет – падна му се парата.

Бях сложила едно левче – то било същото левче, дето посегнах на парите от кабелната, щото не го бях писала в бюджета за месеца. Пак почнах да те занимавам с глупости, то сигурно и на теб не ти е лесно да вържеш бюджета на министерството.
        Васко искаше да остави левчето, но аз му казах, че не може така, то му е късмет.
        И така доходите му са се увеличили неправомерно.

И сега като слушам, че нещо не било наред при него, си викам дали цялата работа не е в моето левче?
        Затова те моля, Цецко, кажи къде да отида да декларирам парата или да направим договор за консултация за кабелната, та всичко да бъде законно.

Или ми изпрати номера на Ваньо Танов, на него да обясня по телефона кое как стана, та като излезе СРС-то, да стане ясно на всички откъде идва левчето.

Целувам те, целуни и бебето от мен, леля ти Христинка!
        http://evgenitodorov.blog.bg/politik...vetanov.694783
        Хубав и точен коментар!Това е истината ,а тя е прекалено сурова!
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          ами като е така ..защо не коментираш Доган така напоително и ежедневно... Или 40 000 лева са много по голяма злоупотреба от 1-2 милиона... а ?
          Явно единия има капацитет да "консултира" повече от другия. Все пак единия е старо куче, дай им и на тях 12 години в управлението и тяхната цена ще се вдигне. Иначе и в двата случая са си "консултации".
          Last edited by Ballomed; 27.02.2011, 10:38.

Коментар

• Още за Цветанов

Гледам ревизията на НАП. Как така са решили, че Цецо си е купил двата апартамента на нормална цена?

-справка за формиране на себестойност на обект жилищна сграда, находяща се гр.София, район Изгрев, Столична община, ул.Елемаг и ул.Русаля.
            От представените справки е видно, че дружеството не е извършило продажби на недвижими имоти, находящи се в гр.София, ул. „Елемаг” и ул. „Русаля” под формираната себестойност. Съгласно представената справка продажна цена на кв.м. в горепосочената сграда за извършените продажби през периода 2008 - 2009г. е както следва:
            - продажба на физическо лице през 2008г. – 747.86лв. на кв.м.;
            - продажба Цветан Цветанов през 2008г. – 1098.78лв. на кв.м.;
            - продажба на физическо лице през 2008г. – 888.38лв. на кв.м.;
            - продажба на юридическо лице през 2009г. – 2792.70лв. на кв.м.

Очевидно юридическите лица са много по-тъпи от физическите. 2.5 пъти по-тъпи.
            Само дето от справката не става ясно ДАЛИ закупилите апартаментите на тези ниски цени СА СВЪРЗАНИ ЛИЦА с фирмата.
            Цецо е купил апартаментите на цени по 562 Евро на квадратен метър. И то през 2008г. !!!
            Днес проверих офертите в този квартал. При 12 оферти среднопретеглената цена беше 1155 Евро на квадрат. Или два пъти по-висока. И то днес. Когато цените на имотите са паднали доста.
            А тогава средната цена със сигурност е била 2.5 пъти по-висока.
            И да ви кажа че, дори да продаваш на кръстника си, пак 200 кв.м по 700 евро по-малко си е 140 000 евро загуба за продавача. За такъв подарък "кръстникът" ще да е направил някаква услуга.

И пак не разбрах от справката как Цветанови са придобили и един парцел от 2.7 декара в същия квартал? Дали не е закупен от Столичната община?? Няма отговор!

- поземлен имот, пл.№444, парцел-3, площ по док. 2720.00кв.м., гр.София. Описание – дворно място УПИ. Тип на имота – градски, стара имотна партида 239682, обл.София-Столична, общ.Столична, гр.София, Изток

Коментар

• Винаги една диктатура в разцвета си създава огромно благосъстояние за избрани, после те се „разтварят“ в един разгулен, разпуснат живот и оставят работите им да се движат от доверени лакеи със специални пълномощия, обикновено способни, енергични и кариеристични хора. С течение на времето тези лакеи овладяват всички средства на господарите си да печелят и всички печалби минават през тях. През цялото време, на фона на това, т.н. широки народни маси недоволстват. В един момент лакеите решават, че достатъчно са печелили блага за господарите си, яхват народното недоволство, завихря се революция, която побеждава, масите са щастливи и т.н. А лакеите с геройски вид застават начело на управлението и на върха на богатството.
              Ако проследим внимателно логиката на развитието на т.н. „източен блок“, лесно ще се види, че Перестройката не е нищо друго, освен една такава революция, като в ролята на лакеите, яхнали народното недоволство, са определени кръгове от специалните служби, дълги години поддържали гнилата икономика с криминални дейности. Така че и да се отворят досиетата, ще се види само изолиран щрих от пейзажа. Нужен е цялостен анализ на т.н. години на възхода.”
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Би Ти Ви се набутаха сами
                BY ИВО ИНДЖЕВ ⋅ ФЕВРУАРИ 26, 2011 ⋅ POST A COMMENT

Не е нужно непременно да си анонимен простак, който безнаказано пише лъжи по форумите, за да се включиш в компроматната война( взимам термина назаем от декларацията на Г.Първанов срещу моя милост от 8 октомври 2006 г. срещу моя милост) по адрес на един журналист, който си е загубил работата. Достатъчно е да си началник в Би Ти Ви. Или да си Слави Трифонов. Като ме изкарват ненормален, напуснал работата си без причина, по някакъв малоумен каприз, те се присъединиха към всички онези, които ме ругаят с атаки срещу моята персона и по този начин признават безсилието си да извадят аргументи срещу фактите.

Някой помни ли каква беше тезата на следочистачите на Първанов в собственото му обкръжение и във въпросната телевизия? Атакуваха ме, че съм бил нарушил етичните правила. В “Труд” поместиха единственото интервю на Изпълнителния директор на медията Албърт Парсънс по темата, в което му приписваха твърдения, че и без да е гледал дори предаването (защото е в чужбина) има мнение за нарушаването на “високите американски стандарти” на журналистиката. Валерия Велева написа язвителна бележка по мой адрес в същия вестник, в която обясняваше, че изпълнявам политическа поръчка ( като скачам с камък на шията в блатото на безработицата!). В “24 часа” ме оцапаха като някакъв лигльо, който се тръшкал, защото президентът не го уважавал. А пък същият “уважително” ехидничеше на страниците на вестника, че съм бил “безобиден”, защото никога не съм го бил обидил.

“Труд” се направиха на слепи, когато половин година по късно от най-високо място във Вашингтон удариха шамар на лъжата “ за високите американски стандарти” с официално становище за УВОЛНЕНИЕТО на Иво Инджев под натиска на президента Първанов ( така пише в доклада на Държавния департамент). Би Ти Ви за пореден път сама наруши етичните правила и пак спести новината на своите зрители – както направи и три дни след моето напускане, когато комисията по етиката в медиите единодушно обори същата лъжа за някакво нарушение на етичните норми от моя страна. Въпреки това обаче още дълго от началническите кабинети се придържаха към битата карта за “етичните” ми нарушения.

Ето, че вече напълно официално се отказаха от нея! Вече не съм “етичен нарушител”, а направо идиот, който си е тръгнал без причина от телевизията! Правят на идиоти всъщност собствените си зрители. В което вече се включи и опитният в това отношение Слави Трифонов- тежката артилерия на лекия жанр.

Когато някой не се придържа към принципи, а спасява неспасяемите лъжи с нови, обикновено свършва по начина, по който наблюдаваме сега да върви към дъното на безчестието Би Ти Ви и компания с глупавата кампания по мой адрес. Опитват се да ме дискредитират лично. Показаха в най-гледаното телевизионно време подписа ми под заявлението ми за напускане и спестиха основанията за моя акт. Което е от тяхна страна подъл опит да внушат, че всичко онова, което говоря и пиша от близо 5 години по въпроса, е лъжа. Не ме били уволнили!

Ако имаха и капка почтеност, щяха да оценят жеста ми да ги улесня, като си тръгна сам, омерзен от слугинажа пред властника, когото бях предупреден да не критикувам именно в рамките на кандидатпрезидентската кампания. Вместо това сега се опитват да изцедят от моя жест всяка капка отрова, която им се струва, че могат да долеят в чашата ми – същата, която в организирания на 15 октомври 2006 г. от Би Ти Ви “другарски съд” над мен и в мое отсъствие главната редакторка на в. “24 часа” Венелина Гочева ме посъветва да изпия докрай, държейки се като говорител на президента Първанов ( това беше най-голямата издайническа издънка за същността на конфликта в цялата кампания – в прилив на верноподаничество тя така и не го схвана). Нали знаете, че ще дойде ден някоя телевизия да излъчи този срамен съд над отсъстващия от студиото колега!

Боравенето с полуистината с цел замитане на следи е сред типичните похвати на президента Първанов, когото отчаяно се опитват отново да оправдаят. “Не съм убил архар” ( а какво точно си убил?): “бях край Симитли, но не съм стрелял”: “ истината за имотното ми състояние е публикувана в сайта” ( ами ако се съмняваме, може ли поне да попитаме?) “ вие ме убихте с този въпрос” ( отричайки за “Гоце”) и т.н.

Кой от кого се учи в тази симбиоза? Първоучителят Първанов май ще да е образецът за подражание за своите следочистачи, макар в момента да изглежда да е обратното само защото той се е спотаил. Има какво да крие, има какво да губи.

Белег за същинско отчаяние е решението да включат срещу моя милост своя топ защитник на Първанов, който да стреля с топ срещу врабче. Слави Трифонов беше изваден от дълбокия тил и пуснат да наджапа с джепането си в калта, която сипят върху човек без възможност да се защити. Съотношението на въоръженията в тази престрелка, в която ми е отредена ролята на вързана мишена, е като при уличните битки в Триполи – с танкове срещу невъоръжени демонстранти. Как и къде да отговоря срещу това нападение, освен в личния си блог и да очаквам милостта им да забележат моята гледната точка, след като занимават аудиторията си ( огромна, според самодоволните им самооценки) с личните си нападки срещу мен?

Трифонов обаче трябва да си дава сметка, че така се показа от амбразурата на задния ешелон на Първанов, в която от години се крие и по този начин изпадна в противоречие с опитите си да отрича този факт. Лично го установих, когато отидох да помоля от архива на предаването да ми бъде предоставен кадър от гостуването на Зорка Първанова при него, където в публиката седят президентът Първанов и двамата му приятели край него – митничарят от Перник Венци Деянов и бизнесменът от Перник Владимир Лазов, който три години по-късно се оказва собственик по документи на двата мезонета, за които зададох въпроса си в предаването “В десетката”. След два дни мълчание ( на кого ли са се обадили, как мислите?!), от “Шоуто на Слави” ми отвърнаха, че…не пазели този архив. Мнооого жалко, щеше да бъде хубаво да се види митничарят, същият, който през лятото на 1996 г. ( в началото на тогавашната кандидатпрезидентска кампания) на собствената си вила и пред куп свидетели подарява на зам. председателя на БСП Георги Първанов фолксваген “Голф”. Митничарят Венци ухилено точи врат пред камерите, за да е сигурен, че ще влезне в кадър със своя приятел Гошето ( както са го наричали с присмех в института по История на БКП). Както и да се види Владимир Лазов, комуто е наредено да се крие с цената на всичко от публиката след разкритията в книгата ми. Както написах в “Президент на РъБъ” Лазов е толкова неустоимо близък на Първанов, че президентът идва на крака на сватбата на сина му на 9 май миналата 2010 г. – буквално от летището, завръщайки се от парада на Победата в Москва. Само че защо се крият и защо е строгата забрана да се снима? Кой баща с чиста съвест, който жени син и има такъв велик гост, не иска това да се види и чуе от всички? Отговорът е ясен : гузният и верният на омертата. Защото има причина за нея. Като охрана на тази “опасна връзка” се изяви и Трифонов – сега вече и публично с участието си в поддържането на тезата за моя идиотизъм безпричинно да си ритам трудовата книжка.

И как няма да се откажат от лъжата за моята “тежка вина” да задавам въпрос с позоваване на анонимен източник? Ами че днес цяла България се тресе от анонимни източници и всъщност министър Цветанов извади тази защитна теза за моето уволнение именно поради веригата от събития, свързани с анонимните източници. Би Ти Ви, както и всички останали медии, стават и лягат с цитирането на анонимните източници, които безименно разнасят из медиите флашки. Къде останаха клетвите по мой адрес, че съм бил постъпил неетично с един единствен въпрос, който предизвика издайническата за самия него свръхреакция на самия президент?

Ако си мислите обаче, че това е краят на историята лъжете се. Това е началото на края!
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Явно нас ни води повече от Бангладеш, или по-скоро нашите отрепки са по-големи от онези там.
                  Естествено... При нас все още политиката и икономиката са от "шпионски тип"... Помниш как лъснаха преди години няколко скандала със газови доставки и посредници, със АЕЦ Белене и много надвишената му цена, със тези американците дето още строят огромен ТЕЦ в Раднево (или Гълъбоево беше, стотици милиони проект)......... Ако знаеш колко плужека се вживявта на баровци в центъра на Москва и Лондон подплътени финансово от подобни схеми... Ние просто не осъзнаваме колко сме жалка нация (не изкл'чвам себе си), защото имаме много изкривени ценности и не можем да си направим самооценка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                    То в нашата вече е набутан 1 млрд евро, за съоръжения които полсле бутнаха и за нови такива които после изоставиха........ Енергийната мафия ръководи света...
                    Явно нас ни води повече от Бангладеш, или по-скоро нашите отрепки са по-големи от онези там.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                      Русия ще строи АЕЦ в Бангладеш за 2 млрд. долара, а в България за 6,4 - 9 млрд. Евро:
                      http://borsi.blog.bg/novini/2011/02/...-v-bylg.694767

Централата в град Рупур - Бангладеш ще струва бангладешката нация 1.4544 милиарда Евро, по курс от 25.02.2011г, а тази в Белене - България, ще струва на българската нация - да приемем "по-ниската цена", с която ще ни проглушат ушите - само 5 милиарда Евро. 5 - 1.4544 = 3.5456 - Разликата между двете цени. Ние за 1 милиард вече си имаме една дупка, а Бангладеш за малко повече, ще има цели два реактора, всеки с капацитет от 1000 мегавата. От тук следва въпрос: Кой ще прибере в джоба си тези 3.5456 Евро повече за нашата централа..

То в нашата вече е набутан 1 млрд евро, за съоръжения които полсле бутнаха и за нови такива които после изоставиха........ Енергийната мафия ръководи света...

Коментар

• Русия ще строи АЕЦ в Бангладеш за 2 млрд. долара, а в България за 6,4 - 9 млрд. Евро:
                        http://borsi.blog.bg/novini/2011/02/...-v-bylg.694767

Централата в град Рупур - Бангладеш ще струва бангладешката нация 1.4544 милиарда Евро, по курс от 25.02.2011г, а тази в Белене - България, ще струва на българската нация - да приемем "по-ниската цена", с която ще ни проглушат ушите - само 5 милиарда Евро. 5 - 1.4544 = 3.5456 - Разликата между двете цени. Ние за 1 милиард вече си имаме една дупка, а Бангладеш за малко повече, ще има цели два реактора, всеки с капацитет от 1000 мегавата. От тук следва въпрос: Кой ще прибере в джоба си тези 3.5456 Евро повече за нашата централа..
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

В Чикаго и Ню Йорк през трийсетте години за такова нещо гушваш букета!
                          И изостряш носа сред карамфилите.

Коментар

Проблемът на Фидоската май е, че е прибирала пари внесени на нейно име за ГЕРБ. Щото много бързо след публикуването на вносната бележка я смъкнаха от поста съпредседател на парламентарната група. А да се краде от него никой BOSS не прощава. Не може да крадеш от Боса! В Чикаго и Ню Йорк през трийсетте години за такова нещо гушваш букета!
                            Тъй като сокито все иска доказателства за написаното ,ето такива видно от линка
                            http://bg.time.mk/cluster/e59040f52c...-fidosova.html
                            ,че Фидоската е понижена .Янето може да го плюят ,но каквото е казал излиза истина.
                            25.02.2011г
                            Вътрешният министър Цветан Цветанов е пътник и това са му последните издихания. Довиждане, Цветанов, ще ни бъде тъжно без теб, заяви лидерът на РЗС Яне Янев, предаде репортер на БГНЕС.

От партията разполагат с документи, които доказват, че вътрешният министър е действал в организирани престъпни групи за фалшифициране на документи, които се отнасят за европейски пари. От РЗС смятат да предоставят публично цялата информация, с която разполагат в близките две седмици. Според Яне Янев, Цветанов е човек с престъпен манталитет. Лидерът на РЗС обясни, че премиерът Бойко Борисов е запознат с част от информацията, които предстои РЗС да оповести. "Борисов е уведомен от компетентно лице, че това се е случило, в който Цветанов не е бил министър и е заделял пари за имотите", посочи още Янев. Той се обърна към директора на НАП Красимир Стефанов: "Съжалявам, Краси, че си подложен на такъв терор и тормоз, но след 2-3 седмици ще ти сервираме нова порция за проверка на Цветанов и тогава няма как да намериш статистически еквилибристики, за да може чрез числа да измиеш името на Цветанов и на жена му". РЗС счита, че направената проверка на имотното и финансово състояние на семейство Цветанови е продължила толкова дълго време, за да може определени чиновници от НАП да измислят как министър Цветанов в числа да бъде оправдан и неговата вина да бъде прехвърлена на тъста и тъщата му. Янев е убеден, че изнесената от в. "Галерия" информация за материалното състояние на вътрешния министър е достоверна и не става въпрос за блъф, а просто изпълнителният директор на НАП бил подложен на натиск от страна на вицепремиера и министър на вътрешните работи. " Те се опитаха да прехвърлят цялата вина на тези възрастни и нещастни хора – родителите на съпругата на Цветан Цветанов, а те не носят никаква вина. Ние ще докажем, че Цветанов и съпругата му лично са им давали мръсни пари, за да могат те тези пари отново под някаква форма да им ги върнат и не са съзнавали в какво тресавище набутват тези възрастни хора. Уж каза Цветанов, че всичко е публично, но всъщност нищо от това, от което се интересува обществото не е публично- нито консултантските договори са публични, нито е ясно от къде са дошли парите на тъста и тъщата", каза още лидерът на РЗС. "Няколко месеца са притискани данъчни, за да измислят източниците на приходите на тъста и тъщата, но все пак не са успели и за това го отложиха за следващите 3-4 месеца. Освен това апартаментите на Цветанов са придобити на 4 до 5 пъти по-ниски цени от пазарните", каза още Янев, като попита как са купени тези жилища, когато Цветанов е бил зам. кмет на Столична община и дали фирмата "ТВБ" не е компенсирала Цветанов за това, че е придобила тези терени неправомерно. "Искам от Красимир Стефанов незабавно цялата преписка на НАП да бъде адресирана до прокуратурата" , коментира Янев. От РЗС коментираха и изказването на израелския акционер в "Лев Инс" Шаул Шнайдер, че бившият ръководител на ДАНС Цветлин Йовчев е разговарял с него по настояване на премиера Бойко Борисов, а отправеното послание е компанията да не участва в политическия живот в България и да не финансира определени медии, ако иска да запази бизнеса си. "Ако премиерът каже, че не е разпоредил подобно нещо на Цветлин Йовчев, Йовчев е неспасяем случай за прокуратурата", каза Янев. От РЗС ще сезират за това както ВКП, така и парламентарната комисия за борба с корупцията дали това е злоупотреба с власт, като са убедени, че има документна следа, че Йовчев наистина е казал нещата, оповестени от израелския гражданин. Запитан защо днес Алексей Петров е бил в централата на РЗС Яне Янев първоначално каза, че Алексей Петров е бил там "за да формираме тактика тези държавни пари, с които разполагат определени банки на изкуствено дишане ги предоставят на определени медии, за да могат да плюят срещу опозиционни политици", а след това обясни, че са говорили за Стратегията за националната сигурност. От РЗС не са представили позицията си по тази стратегия днес в парламента, защото, както каза Яне Янев в НС не може да има дебат, защото "огромна част от депутатите на ГЕРБ са като социалистически телевизор- нито приемат, нито предават". Яне Янев няма проблем да се подложи и той на проверка от НАП.
                            http://www.rzs.bg/index.php?t=3360
                            И да напомня една новина от вчера
                            Прокуратурата ще изиска проверката на Цветанов от НАП в понеделник
                            http://mediapool.bg/show/?storyid=176553#msgs
                            Ха ха сега чета изказване на Р.Петков който е казал така Ами ако Цветанов е консултирал Осама бен Ладен
                            http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=796649
                            Интересно в случая е ,че колкото пъти се е изказвал по тоя начин ,,ако се окаже ..''към Цецко ,Бойко или Танов след дни се оказва ,че е истина.За хонорарите Кр.Стефанов се прави на луд като ми казва ,че било фирмена тайна.Брях тия фирми вместо да се гордеят ,че са консултирана от великият консултант Цецко ,те мълчат като риби.
                            Last edited by коки; 26.02.2011, 20:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                              Скоро ми се мярна новина където пишеше ,че в най -скоро време от РЗС ще изнесели още доказателства за тия 150 хил.лв които почистващата фирма ""Титан АС" ЕАД. ''е превела на името на Фидоската на 15 декември 2007г ...

Проблемът на Фидоската май е, че е прибирала пари внесени на нейно име за ГЕРБ. Щото много бързо след публикуването на вносната бележка я смъкнаха от поста съпредседател на парламентарната група. А да се краде от него никой BOSS не прощава. Не може да крадеш от Боса! В Чикаго и Ню Йорк през трийсетте години за такова нещо гушваш букета!

Коментар

ГЕРБ е като цветето "Титан арум".
                                Още повече, че "Титан" наливат пари в него. (Справка Фидосова)
                                Хем красиво, хем смрадливо - цвете-труп
                                Скоро ми се мярна новина където пишеше ,че в най -скоро време от РЗС ще изнесели още доказателства за тия 150 хил.лв които почистващата фирма ""Титан АС" ЕАД. ''е превела на името на Фидоската на 15 декември 2007г Да не излязат доказателства нови и от тях да се окаже ,че тия пари ги няма декларирани в данъчната и декларация??.Въпросът ми е-откъде още получава Фидоската ,при нея насищане
                                нннняяяяяямммммааааа!!!!АПЕТИТЪТ ИДВА С ЯДЕНЕТО!
                                Интересно ако е лъжа защо същата не даде на съд Янето ,а се оправдава с ЧЕСТНА ПИОНЕРСКА,.Не съм получавала никакви пари от "Титан" , ако искате питайте БАДЖАНАКА ми от ГЕРБ!!"http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...pari_ot_titan/
                                Лакомията г...з затрива - и в преносния, и в буквалния смисъл на думата....И в случая телесната й маса е право пропорционална на наглостта и безочието й! http://slivendnesiutre.wordpress.com...-%D0%B1%D0%B8/

Растението Титан Арум, което има най-голямото цвете в света, цъфна в ботаническата градина в белгийския град Мейзе, в областта Фландрия, предаде АФП.

Плодът на това гигантско растение, чиято родина е индонезийският остров Суматра, е наречен още „цвете-труп“ заради отвратителната си миризма на мърша.
                                За да добием представа рекох да постна снимки и видео на гиганското смрадливо - цвете-труп ,, Titan Arum '' /видео след 0.29 почва за него/.
                                http://www.youtube.com/watch?v=Lk8kE...embedded#at=38

Last edited by коки; 26.02.2011, 19:21.

Коментар

X