IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Тони причината България днес да е такава е в самите нас.Никой не ни е виновен и няма никакъв заговор срещу нас.Света незнам на къде се е запътил ама знам Римската империя как свърши.
    Много си прав бате Пешо, за състоянието на България са виновни самите българи и никой друг.

Между впрочем, покрай родните скандали, случващото се в Тунис беше малко оставено встрани. Та натам върви света, накъдето върви Тунис сега. Всичките приказки за инфлация, повишения, потребления и други алабалистики са за простите хора. Те цените не се вдигат от само себе си, както искат да внушат някои, а поради алчността на същите, зад всичко това стоят хора. Както са казали хората алчността и мързела движат напред света. Ама донякъде. Те простите хора почват да намаляват...

Виж какво става в Дубай и Абу-Даби, това нормално ли е? И кой ли го плаща това?

Коментар

• Тони причината България днес да е такава е в самите нас.Никой не ни е виновен и няма никакъв заговор срещу нас.Света незнам на къде се е запътил ама знам Римската империя как свърши.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Ех, пак вадим думите от контекста - типична милиционерска тактика, от която, интересно - каква ирония, точно герб се оплаква покрай срс-тата - били им вадили димите от контекста

Отговорът беше към мечето и беше относно ходът на бащицата - супер мъдър ход, направен от селски тарикат, отлично обигран тчно за такива вертепи и водовъртежи. Както казваше дядо ми, преживял не една подобна криза навремето:

Когато тръгне мръсната вода, сухите ла.на са най-отгоре - тълкувай го както искаш
        за какъв контекст говориш... Само мъдър човек може да направи нещо мъдро ... а в драсканиците от година и половина основна теза по отношение на бойко е ,че е прост пожарникар.... и ти и двоята дружина оплаквачки във цялото ви словоблудство на това словосъчетание си градите всички тези ...постоянно твърдите ,че "прост пожарникар" не може да управлява

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Ma да не искате да ми кажете че за състоянието на България са виновни само политиците?????!!!!!!!!Рано или късно ще проумеете че народа български си е дефектен.Няма друга държава която в условията на свобода да върви назад вече 21г.като нашата.Няма друга държава която:
          1.На чиято територия не са водени унищожителни военни действия над 100г като изключим бомбардировките през втората световна война
          2.Няма сериозни природни бедствия наводнения земетресения.
          3.Няма страховидни хищници отровни насекоми бръмбари
          4.Има четири сезона.
          5.На второ място в Европа след Исландия по брой на минерални извори.
          6.Имаме страхотни планини Рила Пирин Витоша Стара планина невероятните Родопи Странджа.
          7.Плодородни равнини и реки минаващи през тях.Прекрасна земя която ражда всичко.
          8.Държава разположена на кръстопът.
          9.Имаме и море.
          10.Наследници сме на добри традиции разнообразен и прекрасен фолклор.
          11.Наследници сме на богата история и живот от хилядолетия по нашите земи.Археолозите доказаха това безапелационно.
          Ето това ни е дал Бог.Но мързела тъпотата простотията необразоваността и тарикатлъка ще ни погубят.Причината за днешното състояние е народа български.Какъвто е народа такива са му и политиците и циганите и всичкото.Не може да си мислиш че политиците са ти длъжни те там да направели нещо.Нямало работа ми че да не са ти длъжни политиците да ти намерят.Няма работа за 2000 кинта в София и Варна за всички желаещи и няма безплатни многостайни апартаменти с изглед към Витоша и морето.Не може всички да са висшисти и началници.Народа просто не иска да работи.Всеки се пише тарикат и далавераджия.Това ни съсипва.Не разбирам защо Господ така ни е наказал като не ни е дарил с разум и трудолюбие.Толкова ли е трудно например за Велинград държавата да сметне дебита на минералната вода и да определи че на тази база могат да се построят примерно 1000 легла за туристи в еди колко си хотела с еди колко си етажа.И да следи никой да не хитрува.След като се запълни капацитета който иска хотел там да си купува ако се продава а не да тича да строи.И така за морето планините всички минерални извори.Толкова ли е трудно да спрем да се обиждаме и да си хвърляме боклуците кой където свари.Незнам дали и след 1000 г по нашите земи ще се промени нещо.
          Много добре казано ....но, има едно голямо НО ....
          1. чувство за безнаказаност
          2. суета
          3. алчност
          4. липса на човещинка и колко още много други причини може да се допълнят и не на последно място - на България не и е отредено да е добре - ние сме граница на европа с азия
          Що си мислиш че ако сме добре - ще се съобразяваме с европа - та ние ще сме зависими винаги и то добре са го измислили - с малки суми ни дърпат конците ....
          европа е копие на Римската империа - загледай картата на европа сега и по време на римската империя
          а знаеш ли накъде се е запътил света?!

Коментар

• Ma да не искате да ми кажете че за състоянието на България са виновни само политиците?????!!!!!!!!Рано или късно ще проумеете че народа български си е дефектен.Няма друга държава която в условията на свобода да върви назад вече 21г.като нашата.Няма друга държава която:
            1.На чиято територия не са водени унищожителни военни действия над 100г като изключим бомбардировките през втората световна война
            2.Няма сериозни природни бедствия наводнения земетресения.
            3.Няма страховидни хищници отровни насекоми бръмбари
            4.Има четири сезона.
            5.На второ място в Европа след Исландия по брой на минерални извори.
            6.Имаме страхотни планини Рила Пирин Витоша Стара планина невероятните Родопи Странджа.
            7.Плодородни равнини и реки минаващи през тях.Прекрасна земя която ражда всичко.
            8.Държава разположена на кръстопът.
            9.Имаме и море.
            10.Наследници сме на добри традиции разнообразен и прекрасен фолклор.
            11.Наследници сме на богата история и живот от хилядолетия по нашите земи.Археолозите доказаха това безапелационно.
            Ето това ни е дал Бог.Но мързела тъпотата простотията необразоваността и тарикатлъка ще ни погубят.Причината за днешното състояние е народа български.Какъвто е народа такива са му и политиците и циганите и всичкото.Не може да си мислиш че политиците са ти длъжни те там да направели нещо.Нямало работа ми че да не са ти длъжни политиците да ти намерят.Няма работа за 2000 кинта в София и Варна за всички желаещи и няма безплатни многостайни апартаменти с изглед към Витоша и морето.Не може всички да са висшисти и началници.Народа просто не иска да работи.Всеки се пише тарикат и далавераджия.Това ни съсипва.Не разбирам защо Господ така ни е наказал като не ни е дарил с разум и трудолюбие.Толкова ли е трудно например за Велинград държавата да сметне дебита на минералната вода и да определи че на тази база могат да се построят примерно 1000 легла за туристи в еди колко си хотела с еди колко си етажа.И да следи никой да не хитрува.След като се запълни капацитета който иска хотел там да си купува ако се продава а не да тича да строи.И така за морето планините всички минерални извори.Толкова ли е трудно да спрем да се обиждаме и да си хвърляме боклуците кой където свари.Незнам дали и след 1000 г по нашите земи ще се промени нещо.
            Last edited by Бате Пешо; 19.01.2011, 08:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              е нали беше прост пожарникар .. как така изведнъж мъдър ... нещо те е стегнала шапката.... внимавай да не те разжалват.
              Ех, пак вадим думите от контекста - типична милиционерска тактика, от която, интересно - каква ирония, точно герб се оплаква покрай срс-тата - били им вадили димите от контекста

Отговорът беше към мечето и беше относно ходът на бащицата - супер мъдър ход, направен от селски тарикат, отлично обигран тчно за такива вертепи и водовъртежи. Както казваше дядо ми, преживял не една подобна криза навремето:

Когато тръгне мръсната вода, сухите ла.на са най-отгоре - тълкувай го както искаш
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

не съм съгласен, мече, напротив - много е мъдър, обясних защо.
                е нали беше прост пожарникар .. как така изведнъж мъдър ... нещо те е стегнала шапката.... внимавай да не те разжалват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Заплатите наистина бяха по 5 долара.. Имах позната чиято месечна заплата и стигна да си купи 1 чорапогащник, тоест около 1.5 долара.
                  Няма как да се краде до безкрай и да не се объркат нещата и да не те погнат накрая. Сега е почти като пред тогава.
                  Колкото до пилешките глави които скачаха и крякаха "кой не скача е червен" то тях ги яхна пак "наш човек" Костов, защото се бяха изкоркали дегенератите във властта да не излязат нещата извън контрол. Първите протести само не бяха дирижирани. После както се казва на ДС език - овладяха ги и стана театър. Българинът е по принцип много мнителен и прост, но се доверява като последен баламурник ако насреща му е мошеник, за това и все обран. Вярва на някой разбойник от улицата, но не и на брата си. Това е национална черта в 90 % от населението тук.
                  Защо си мислиш Костов после с пръст не пипна после ни един комуняга и не вкара нито един банкер или кредитен милионер в затвора?! Всички са от една порода и заедно делят. Те даже не са комунисти, че ще взема да обидя някой честен комуняга идеалист.
                  А зърното, то наистина тогава се качваше, ама то нали са все експерти в администрацията, кой да го предвиди Лош номер им изигра тогава пазарът. Като сега на Боко и на Миро Зелето. Откъде да знае Миро, че зърното ще скочи?
                  Сега обаче нещата отиват към тотално о.....е не, а не са готови със заместник.
                  oсраха се яко. лошото е ,че Станишката го гледам нещо се облизва отново за власта . нищо чудно да я вземе пак имайки напредвид сегашните неадекватници .
                  не ми се мисли

Коментар

...
                    Заплатите наистина бяха по 5 долара.. Имах позната чиято месечна заплата и стигна да си купи 1 чорапогащник, тоест около 1.5 долара.
                    Няма как да се краде до безкрай и да не се объркат нещата и да не те погнат накрая. Сега е почти като пред тогава.
                    Колкото до пилешките глави които скачаха и крякаха "кой не скача е червен" то тях ги яхна пак "наш човек" Костов, защото се бяха изкоркали дегенератите във властта да не излязат нещата извън контрол. Първите протести само не бяха дирижирани. После както се казва на ДС език - овладяха ги и стана театър. Българинът е по принцип много мнителен и прост, но се доверява като последен баламурник ако насреща му е мошеник, за това и все обран. Вярва на някой разбойник от улицата, но не и на брата си. Това е национална черта в 90 % от населението тук.
                    Защо си мислиш Костов после с пръст не пипна после ни един комуняга и не вкара нито един банкер или кредитен милионер в затвора?! Всички са от една порода и заедно делят. Те даже не са комунисти, че ще взема да обидя някой честен комуняга идеалист.
                    А зърното, то наистина тогава се качваше, ама то нали са все експерти в администрацията, кой да го предвиди Лош номер им изигра тогава пазарът. Като сега на Боко и на Миро Зелето. Откъде да знае Миро, че зърното ще скочи?
                    Сега обаче нещата отиват към тотално о.....е не, а не са готови със заместник.
                    Last edited by Jay Gould; 18.01.2011, 22:50.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Като не ми вярваш ,върви в русенският съд и провери Факушкa.

Относно старият ми ник ако не ми бе сложен банн нямах намерение да се регвам с този.При положение ,че съм безпартийна и не гласувам защото всички партии са от едно котило не виждам с какво съм допринесла с мненията си ,изказването ти ,че ,,съм наливала масло в огъня ''?Критикувам ченгесарите сега защото те са на власт.Триглавата ламя като са били на влас и тях съм критикувала.Що се касае до Галерия нямам допирни точки с тях.

Нямам никакъв екип и само аз пиша .Това лесно може админа да провери по
                      IP-то ми

Ха ха ха нима си вярваш??Ако е така защо не бяха допуснати в управлението хора които се бориха за демокрацията /не питам за тия де на гърба на същите яхнаха момента и са на политическата сцена/?Имената им ще ги намериш в нета.Ако 22 години след 89г и след всичката информация, която вече е налице в нета ,някой все още си мисли, че всичко не е било предварително нагласено и договорено,за така наречената фасадна демокрация , той или е пълен наивник или просто е малоумен

Май не ти е ясно ,че повечето от половината от герб са пребоядисани комунета Факушкa.Ако искаха да не ни управялват комуняги или пребоядисани такива ,,демократът ''Ванката и сега Бойко, щяха да приемат закон за лустрацията и отваряне на всички досиета.
                      Коки, за разлика от теб си имам и друга работа - това за мен не е на живот и смърт че да ходя в русенския съд. Рано или късно - ще се разбере.
                      Баннаха те, защото със Стамболов се осрахте. То не беше копи-пейст, чудо някакво беше.
                      Кажи кои са тези, които се бориха за демокрацията? Имена?
                      Ся, че беше нагласено - съм 50/50 - навремето комунягите прекараха СДС с кръглата маса.. Факт.
                      Ами че не само от ГЕРБ са пребоядисани. Има си даже цяла партия! Даже и не си дават труда да се пребоядисват. Колкото до това което имаш впредвид - ами всички над 40 годишни - са били свързани по някакъв начин с бекапе. Не те знам на колко си години, но сигурно си чувала, че за да се издигнеш малко, трябваше да си партиен член. Офицер, от доцент нагоре, ръководна длъжност в каквото и да е предприятие (началник цех и нагоре)... Даже на изпитите във вузовете имаше политически някакъв.
                      И какво трябваше да се направи 89-90 - всички над 21 години - разстрел? Да, при този вариант щеше да се тръгне начисто.
                      Но - не всички споделяха партийните виждания.
                      Много се разприказвах, но все отнякъде трябва да се почне.
                      Кой да бяхме избрали? Ха кажи имена?!?
                      И по-важното - кажи някаква алтернатива?
                      Яне Янев? сер Гей станишев? Р.Овч? Палячото (царя)? Жорж Ганчев? Меди Доганов? Алексей Петров? бат' ви Бож? Трипелив Гоце?
                      Тези горе са публично известни. Има и публично неизвестни, но за тях на избори никой не гласува.
                      Бойко бил червен и мутра. Ами какви са тези които пускат компромати срещу държавата? А да се върна малко назад - какви са тези, които наляха пари от държавния резерв в частна банка?!?...
                      ...

Хà дай алтернативи...

ПС
                      Сокльо, Чиче, не се ебàвайте с Бай си Факи, за да не се ебàва и той с вас.
                      Иначе знаете как стоят нещата Първо аз съм ви отзàд, после се менкаме, и вие сте отпрèд. както винаги.
                      Last edited by Факушкa; 18.01.2011, 22:41.

Коментар

не съм съгласен, мече, напротив - много е мъдър, обясних защо. Атака са сбирщина от идиоти, начело с креслива сврака, дето напоследък позаглъхна. Те са под контрол (имаше там едни лафове, че са ги карали да подписват разни неща), а контролът е в Болен - винаги е по-лесно да се разбереш с един човек, отколкот с 20, нали, а и Болен е разбран човек. И ГЕРБ и Атака ще влязат в следващия парламент - едните си имат отявлен процент лумпени, а и се релано единствената "националистическа" партия - плашилото на турцизацията и циганизацията е по-силно от всякога, а другите са прекалено големи, че да изчезнат изведнъж.
                        П.С. Що го мислиш Бащицата за толкова прост - напротив, той е типичния селски тарикат, а такива винаги си опичат дребните далаверки (т.е. Атака вече са подсигурени) и не се водят от емоциите си за важните неща, а вот на доверие е супер важно нещо
                        Ако нещо не може да се купи с пари .....се купува с много пари. Лошото е че нито Костов нито Станишев искат да падне управлението .... сега. Атака половината се родеят с БСП и ако трябва ще избират какво да ги наричат ...мръстник и по голям мръстник. ....зависи какво Борисов ще им предложи повече ...
                        ГЕРБ са пълни от слънчогледи.....
                        Преставяш ли си да прокарат гласуването да е тайно.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                          Парламентарната криза е възможно най-лошото нещо, не слу4айно бизнеса призова за успокояване на обстановката, тека 4е не пиши глупости!! а премиера немога да го гледам това да не спамиш в тая посока след това!
                          Че кой ти е казал ,че след победата на Вота ще настъпи политическа стабилност и "обстановката ще се успокои " .... Напротив --кризата ще се задълбочи именно заради " стабилността " ....А до одеве имахте шанс да скокнете до и над 420 до 1--2 месеца . Но сега ше риете по дъното под 330 за към 250 .
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

... Атака ще влязат в следващия парламент..
                            Атака са бита карта. И да влязат, ще са поне двойно по-малко.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Това може и да е елегантен начин да излезе от положението. Колко му е да намери няколко "отцепници" които да гласуват против, кабинетът пада, а той обвинява тройната ламя и бившия си приятел и доблестен гражданин (по негови думи) Ал. Петров в заговор уж против волята на народа.
                              Властта се поема от служебен кабинет назначен от Гоце, оня същия дето го помолил за Бирата, а те се готвят за нови избори.
                              Разбира се може и да не е тоя план.
                              Кабинетите в България обаче не падат и не се качват по нечия политическа воля, а по команда, освен тоя на Виденов, който падна от глупост и прекомерна лакомия, опасност която грози вече и този кабинет.
                              В момента проблема на мафията обаче е че няма алтернативен палячо който да качат да лъготи, ако кабинетът каталяса.
                              Звучиш логично, но ако е ткъв плана, то значи, че всичко в икономиката е тотално осрано и време да се измитаме от тук - искрено се надявам да не е така Аз обаче смятам, че не е така, а сценарият е друг, а именно ББ си продължава напред, но вече с друго самочувствие и то с право - това не мога да го отрека

А за Блян Рибенов хич не споделям мнението ти - там беше най-големия сценарий: като почнеш с изкуствената зърнена криза, доларовите спекулации и завършиш с купените не малко хора да скачат пред Парламента. Да, там имаше и абсолютно оправдано народно недоволство, но то се отключи впоследствие, след платените предавания на Учиндолския дрънгел, кинтите по плащадите и заплатите от по 5 долара, но не това е темата. Лека, че се зазяпвам в мача - и в прекия (гледам Ман Сити) и в преносния смисъл
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Да ! Ако крайния резултат е в полза на мутрата ( а това е почти гарантирано ) , пробивът на 330 е сигурен и следват нови дъна

Парламентарната криза е възможно най-лошото нещо, не слу4айно бизнеса призова за успокояване на обстановката, тека 4е не пиши глупости!! а премиера немога да го гледам това да не спамиш в тая посока след това!

Коментар

Working...
                                X