If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бас ловя, че Бойко ако беше от БСП, всичките прости комунета във форума сега щяха друго да пеят!
За тях е важно тяхната паратия да е на власт, може лайна да ядът ама БСП да управлява.То от потомци на овчари какво може да си очаква?
Не обиждай потомците на овчари, а започни да ги търсиш, че скоро киселото мляко ще е само от сухо, мейд ин EU.
Хич не ме интересува от коя партия е, нито Борисов, нито който и да е когато управлява.(При избори - да, уж, гледаме каква програма имат )
Интересува ме, когато е кмет, какво прави за общината, която ръководи и като министър-председател, как управлява държавата - заложената програма има ли реализация?
Пак празни приказки. Опровергай ме с факти. Другото е просто форумно "ако"
аз не коментирам по същество "фактите" които изнасяш защото е безмислено , а коментирам твоето жалко поведение.... което ако се замислиш също е безсмислено...
Докарахте го да се коментират маловажни и несъществени неща... и то не се коментират ,а хващате цитати от където ви падне , къде истина смесена с лъжа къде откровенна лъжа и започвате да плюете и да искате оставки и да говорите небивалици...
С две думи и твоите така наречени "факти" са доста съмнителни ... в повечето случаи....
Прелиствам справката на НАП за Цецо Крадецо и се натъквам на много интересни неща!
Изглежда г-н Стефанов не я е чел, щом казва, че всичко около Цецо е наред!
По-нататък всички поместени цитати ще са от справката, която можете да изтеглите от сайта на НАП.
Интересно е как НАП приема, че през 2004г семейство Цветанови са имали 30 000 лв спестени. И започват калкулация по-нататък от тези 30 000лв. Впрочем за да не съм голословен ето стр.67:
А, кво ще кажете? Хем НЯМА пари в банки, хем започват да смятат с начално салдо 30 000 лв защото Цецо е декларирал, че ги има. Къде бе Цецо? Под дюшека ли? Да не говорим, че е невъзможно с мижавата си заплата да е спестил 30 000 лв. Пък и не са в банка при това...
Ето и началото на сметките на НАП стр.69:
Чета нататък. Ще има продължение...
ей ти цяла професура ще изпълниш в/у тази справка ...сън не спиш сигурно да я четеш и препрочиташ.......
Разболяваш се бе човече ... разболяваш се ..
Прелиствам справката на НАП за Цецо Крадецо и се натъквам на много интересни неща!
Изглежда г-н Стефанов не я е чел, щом казва, че всичко около Цецо е наред!
По-нататък всички поместени цитати ще са от справката, която можете да изтеглите от сайта на НАП.
Интересно е как НАП приема, че през 2004г семейство Цветанови са имали 30 000 лв спестени. И започват калкулация по-нататък от тези 30 000лв. Впрочем за да не съм голословен ето стр.67:
Проверяваното лице и съпругата му са декларирали, че наличността им на парични средства в брой към 01.01.2004г. е в размер на 30000лв., като са приложили съответните доказателства - справки за получени доходи преди проверявания период. Въз основа на направен анализ на получените доходи и извършените от домакинството разходи преди проверявания период проверяващият екип приема, че домакинството е разполагало с налични парични средства към 01.01.2004г. в размер на 30000лв. От направените проверки се установи, че лицето Цветан Генчев Цветанов към 01.01.2004г. няма парични средства в банки /няма открити банкови сметки, депозити, дебитни карти и др./
А, кво ще кажете? Хем НЯМА пари в банки, хем започват да смятат с начално салдо 30 000 лв защото Цецо е декларирал, че ги има. Къде бе Цецо? Под дюшека ли? Да не говорим, че е невъзможно с мижавата си заплата да е спестил 30 000 лв. Пък и не са в банка при това...
Ето и началото на сметките на НАП стр.69:
Паричен поток на домакинството за 2004г.
дата описание на транзакцията входящ разходи Balance
Начално салдо към 01.01.2004 г. 0.00 0.00 30 000.00
Чета нататък. Ще има продължение...
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Бас ловя, че Бойко ако беше от БСП, всичките прости комунета във форума сега щяха друго да пеят!
За тях е важно тяхната паратия да е на власт, може лайна да ядът ама БСП да управлява.То от потомци на овчари какво може да си очаква?
(Бел. ред. - Румен Петков употреби още много обидни квалификации, които редакцията спестява на читателите.)
в-к 24 часа
Момета и пичове комунистически драскачи този тип ли ви е пътеводната звезда , от него ли черпите вдъхновение за прочувствените си помии които леете безпир....
Най-после разбрах кой е идейния ( а и финансов) вдъхновител....
Ами освен да констатирам , че какъвто учителя такива и последователите...... няма какво повече да добавя..
Пак казвам гигов , коки и останали ...просто сте едни мижитурки
Помак се пише соколче. пОмак.
Поне пет пъти съм те виждал да го пишеш и все пУмак. Ама научи се най-сетне.
Или се върни в трети клас, където ти е мястото, като ти гледам интелекта.
Ей ти неможеш на себе си да си коректив,а си тръгнал на правителстовто критики да отправяш.Добре ли си въобще...
Пумак(Пума) от пумакъл,тука така викаме на хората,които без да искат и правят по два три батака.
И ти си същия пумакъл....А,че е помаче знаем..
Алексей пумака ще продължавате да имате напълно измислени доводи з....
Помак се пише соколче. пОмак.
Поне пет пъти съм те виждал да го пишеш и все пУмак. Ама научи се най-сетне.
Или се върни в трети клас, където ти е мястото, като ти гледам интелекта.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
SoKoLoV
Ето противниците на това правителство кого подкрепят.
И сега с вашите камани по вашите глави....
В една друга статия на в.Монд поръчково написана,бил дискредитиран от Б.Б и Цв.Цв,ади сега, пумака е толкова забогатял,че даже се самозабравя.хааахахх с този филм има да ни занимават още и правилно Б.Б реагира на жълтите журналисти.Напълно нормално Кроки...
А така,Вие явно заедно с приятелите си от РЗС,доказахте че Цв.Цв с помоща от 49xxx хил.евро от тъст и тъста и теглен кредит от 50000хил.евро. си е купил апартаменти,които според телевизия Скат стрували 400000хил.евро и заедно с Алексей пумата ще продължавате да имате напълно измислени доводи за да дискредитирате това правителство.
Почти всички,долу доводи и факти както са измислени в движение и от Рзс и от Яне и от някои от вас са плод на болни фантазии,както и част от плана за сваляне на това правителство. http://www.dnes.bg/redakcia/2011/02/...lgarski.112201
Вие скоро да сте виждали управляващи,които са нападани толкова много,те хората да си вършат,така работата.
На кого пречи Цв.Цв на мафията или на политическите ТРУПОВЕ от БКП,СДС,РЗС???
Ами ето шеф на предизборния щаб ще бъде пак Цв.Цв човека хваща престъпници.Единият ефект е просто липса на отвличания,защо от РЗС и вие не си признаете това.
И нима сте против.Явно.
За първи път в историята се прави проверка на министър и то на вътрешните работи до сега все ми струва,че е нямало интерес от това.Но в случая,какъв ви е проблема НАП или самите вие.Вие трябва да сте,но сега ще последват обратни проверки тогава да не кажете,че НАП е виновен за тези проверки,че и не били вярни.ахахах
Ши4О,чете тебе точно.Защото само никът ти е на 13 годишен пубертет.Явно или на такъв с толкова акъл в главата.
4млдр. кога при КБ и БСП на власт,от тогава колко години са минали.Вече доста повече,и аз и ти трябва да г оплатим.Твойте възгледи са като тия на БСП,но след,като бъде построен да не стане да искат да ни затварят някои от блоковете му.Както с Козлодуи,тъй като все още няма стандарти,които да покрият това ЕВРО ИЗИСКВАНЕ.
Ши4е,до сега кои хора бяха в властта и не направиха нищо последните 10 г примерно,не ги ли помните,че да ги плюете тях.Явно не ви отърва,защтото с години сте били свикнали да крадете да доносничите браво.
Не забраваяйте,че тука пишещите против демократично избраното от вас правителство,участвате в план за дескридитирането му,което няма как да не се види и от Целият свят.Срам ме е заради таквиа,леки типажи,като вас.
Станали сте жълти повечето,с линкове от жълти весници,няма как да постигнете горната си цел.Много още ще ви трябва.
И вкрайна сметка вие сте родоотстъпници и изедници,както предходните правителства политици,които са пак там в парламента.Забравяте избирателно,така ли.
Това и можете.
Ами сега,нали ще има,каквото почукало,такова се обадило......
РЗС,ЗАЩО НЕ ИЗВАДИ ДОХОДИТЕ НА РУМЕН ПЕТКОВ,ПЪРВАНОВ,Р.ОВЧ и там повечето болни социалисти работили с години по държавните заводи на по 5000хил лв заплата,сега същите тези да са врагове на България,може ли.
Защо Станишев не построй една магистрала,един път без дупки.А само една каскада и един хидровъзел.ХАХАХ
Президента и тои против,залавянето на престъпници.Успех на правителстовто в тази не лека задача.Но май много врагове имат и през годините много е отраднатото.Което прави враговете на България по силни.
Кроки
Това са продажни журналисти,Имаме си Патрашкова,Дачков, сега и Диков...
А и от вестник Монд,точно сега пишат статия,която не е платена със сигурност.
Просто окотопода е навсякъде,даже гледам и вие му се подчинявате.
Ето ти отговора за да разбереш и ти
След репортерско питане за мнението му за обширния материал във френския вестник "Монд", посветен на Алексей Петров, което той парира с отговора: "Арестантите не ме интересуват"
Коментар