IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Не е срамно да си син или дъщеря на шофьор който не е бил съпричастен с КДС . Срамно е когато ей такива като Цецко,Бойко,Цецка ,Никинцето-външният министър и прочие ,се бият в гърдите и ми се разграничават от комунягите , а в същност с помоща на партията майка и КДС са направили кариерата си благодарение на система на тоталитаризма..Цялото правителство е издънка на червената номенклатура.И не мога да разбера как не можеш да вникнеш в това,че дори и да има кадърни хора тях не ги допускат до власт, а допускат да ни управляват децата на тези, които ни управляваха преди 89година.Точно и по тая прочина в Абсурдистан никога няма да се приеме Закон за лустрацията
    ей за това сте ми неприятни двуличните хора... Значи реално когато ни управляваха децата на комунистите и то деца на функционери на БКП ... тогава ни беше готино и ги възхваляваме , а сега от сина на шофьор пък бил той и в КДС правим изводи ,че ни управляват потомци на БКП.

Какво да ти кажа коки ...в платеното ти желание да оплюваш , даже ако е нужно ще се изкараш и двуполова ... но в името на парата човек е склонен и на маймуна да се направи... Когато един тип като тебе няма морални устои , няма родова памет , а се държи като чужденец в собствената си държава , не е учудващо да говори и пиши по този начин....

Просто каквото и да кажеш на мен са ми ясни мотивите ти и подтика ти да го кажеш и няма никаква стойност пък било и то някаква истина ...

Коментар

• Б.Борисов за пореден път се доказа като некадърен и безотговорен политик!!! Обяви пред целия свят,че Кадафи е ограбил България при условие,че същия този Кадафи все още държи в ръцете си съдбата на стотици българи.И сега дали Кадафи ще ни разреши кацане в Триполи и нашите там как ще си вадят документи и ще се придвижват?Тях кучетата ги яли-важното е Бойко да говори по телевизора.Това за кражбата и бабите го знаеха.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        Значи коколина да си син на шофьор е срамно нещо , да си завършил ВИФ също...

Добре а да си завършил АОНСУ , добре ли е или Висша партийна школа ...сигурно е супер...

А ти с какви родители си ... професори от Харвард ... и с какво образование си ..също с Харвард...

Първо виж себе си колко си миризлива и тогава давай квалификации за други хора.....
        толкова сте жалки с това повтаряне непрекъснато на едно и също... цялата ви групичка в темата е жалка и нещастна...
        Не е срамно да си син или дъщеря на шофьор който не е бил съпричастен с КДС . Срамно е когато ей такива като Цецко,Бойко,Цецка ,Никинцето-външният министър и прочие ,се бият в гърдите и ми се разграничават от комунягите , а в същност с помоща на партията майка и КДС са направили кариерата си благодарение на система на тоталитаризма..Цялото правителство е издънка на червената номенклатура.И не мога да разбера как не можеш да вникнеш в това,че дори и да има кадърни хора тях не ги допускат до власт, а допускат да ни управляват децата на тези, които ни управляваха преди 89година.Точно и по тая прочина в Абсурдистан никога няма да се приеме Закон за лустрацията
        The_only_one-Цветанов е на чисто, За доходите на тъста и тъщата предстои ревизия, но това не касае Цветанов!
        Естествено нали това е трикът да си чист, а тъста и тъщата да го отнесат с една глоба.И на кучето ми му стана ясно само не и на теб ,че Цецко имотният е прал пари през родителите на женка му.Доказателсвто
        НАП потвърди, че МВР шефът е получил пари с неясен произход

Тъстът и тъщата на вътрешния министър са му дарили около 130 000 лв., с които няма как да разполагат
        http://www.segabg.com/online/new/art...=16&id=0000101
        И на база на преводите видно от доклада на НАП Цветан Цветанов не знаел за парите на тъста сиhttp://www.mediapool.bg/show/?storyid=176527&srcpos=1
        Ясно се вижда, че тъщата на Цецо само за пет дни МУ ПРЕВЕЖАДА по банкова сметка 48 336 евро и 9262 щатски долара. Това са 106 000 лева. Откъде ще ги има тъщата олигофрени герберски???Това по-долу е копирано от ревизията на Цецко имотният от НАП, не е от флашкова, нито от Патрашкова, заслепени герберски!

На 17.10.2008г. – получен превод от майката на Д.Цветанова – 5500 евро.
        На 20.10.2008г. – получен превод от майката на Д.Цветанова – 11106.84 евро.
        На 21.10.2008г. – получен превод от майката на Д.Цветанова – 4410 евро.
        На 21.10.2008г. – получен превод от майката на Д.Цветанова – 11650.00 евро.
        На 22.10.2008г. – получен превод от майката на Д.Цветанова – 15700.00 евро.

На 20.10.2008г. – получен превод от с/ка в БАНКА ПИРЕОС АД на майката на Д.Цветанова – 2100 щ.д.
        ...
        На 21.10.2008г. – получен превод от с/ка в ОББ АД на майката на Д.Цветанова – 7162.49 щ.д.
        Ясно е като бял ден че Цецо е дал парите на тъщата и после тя му ги връща. Така ,че оня тюфлек Стефанов хич да не ми се прави на луди ,а да пита Цецко за ,,неясният'' произход на мангите
        ..........................
        Та вица за деня: Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина- отговаря Цветанов. - А там кой ги слага - продължава следователят. - Баба ми ги слага - отговаря Цветанов. - А на нея кой й ги дава - пак пита следователят. - Аз й ги давам - казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате - пита следователят. - От скрина..
        Last edited by коки; 25.02.2011, 12:07.
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          кажи все пак как го сметна ...кое с кое събра и после извади и после раздели на 12 и разбра че са харчили тези пари...
          Очевидно да се ориентираш в 100 стр.доклад не е лесно за всеки ..а ти си успял и можеш да ни осветлиш .... ако искаш..Но ако не го направиш ще считам че си изсмукал нещо от пръстите си просто удовлетворявайки свои лични интереси...
          Малко нескромно ще прозвучи, но аз чета наистина МНОГО бързо. Известен съм сред колегите си, че мога да прелистя голям документ и веднага да си съставя мнение за съдържанието или да забележа грешки и недостатъци. Не знам как го правя.

Сега по същество.
          На стр 99 от доклада за Цветанов ще намериш таблица с паричните потоци на домакинството за 2009 г. В нея ще видиш как всеки месец има отбелязани т.нар. "разходи статистика" на стойност 546.92 лв. Те това е. Верно съм излъгал - с 92 стотинки По-нагоре в доклада са същите таблици за предишните години. Там е същото, но сумите са по-малки заради инфлацията. Не съм ги коментирал, защото исках да дам за пример най-близката до сегашната година. Какво точно са "разходи статистика" и как се смятат е обяснено на стр. 66 и следващи.
          Last edited by netware5; 25.02.2011, 12:21.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Прочетох доклада на НАП. А ти прочете ли го или така си приказваш без да си го чел? Въобще предлагам на всички, които вземат отношение по въпроса, първо да прочетат доклада на НАП. Иначе се получава

чукча не читатель, чукча писатель
            кажи все пак как го сметна ...кое с кое събра и после извади и после раздели на 12 и разбра че са харчили тези пари...
            Очевидно да се ориентираш в 100 стр.доклад не е лесно за всеки ..а ти си успял и можеш да ни осветлиш .... ако искаш..Но ако не го направиш ще считам че си изсмукал нещо от пръстите си просто удовлетворявайки свои лични интереси...

Коментар

• Първоначално изпратено от The_only_one Разгледай мнение
              ........
              -------------------------

Netware5 Би ли обяснил как точно получи числото - 546 ? Сигнали от Марс ? Защо не 550 например ?
              Прочетох доклада на НАП. А ти прочете ли го или така си приказваш без да си го чел? Въобще предлагам на всички, които вземат отношение по въпроса, първо да прочетат доклада на НАП. Иначе се получава

чукча не читатель, чукча писатель
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• БСП си е наела за жълти стотинки една тайфа помияри, които от сутрин до вечер тичат по форумите да плюят Герб и ББ.

gigow Беше излишно да изтъкваш на кого му плащат, то се вижда с просто око.

Цветанов е на чисто, За доходите на тъста и тъщата предстои ревизия, но това не касае Цветанов!

Вътрешният министър Цветан Цветанов ще се запознае днес с резултатите от данъчната проверка на имотното му състояние. "Нощес се прибрах от Брюксел. Ако има разминавания между доходите и разходите на тъста ми, той ще обясни", заяви той пред бТВ.

„Не знам цифрата на установеното несъответствие, тъстът ми просто трябва да провери архива си и да опише всичко. От 1964 г. той и тъщата ми са купили единствено апартамента, в който живеят до момента", каза Цветанов. С данъчната проверка се провокирала спекулация, която целяла да дискредитира вътрешния министър.

„От април 2009 г. съм подложен на тотален обстрел от жълтата преса и от някои т. нар. политици", каза министърът, визирайки лидера на РЗС Яне Янев. „Първо ме изкараха, че страдам от странно заболяване и припадам, после - че от мен е забременяла някаква девойка. След товя Янев внесе сигнал, че съм незаконно богат. Затова дадох разрешение да падне данъчната ми тайна - нещо което никой не е правил досега", обясни Цветанов.

Той добави, че вчера е разговарял за проверката с шефа на Красимир Стефанов. Обадил му се в Брюксел, за да поиска разрешение да огласи резултатите от проверката, преди Цветанов да е подписал протокола. От него министърът научил само, че проверката е приключила.

На въпрос за СРС-тата - дали е знаел, че е бил подслушван и телефона на сина на Ваньо Танов, Цветянов отговори отрицателно. „Искането за контрол на 5 телефона на Танов е направено от наблюдаващия прокурор. Няма откъде да знам кой е говорил по тях и кой е записван" каза той.

---------

И да плювате и да плачете, още един мандат има да подсмърчате!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  П.П.П. Колко трае един шофьорски курс?
                  Толкова за образователният ценз на синът на шофьорът на бай Григор Шопов шефът на КДС.Сега аз да те питам, защо НЕ СЕ СПАЗВА написаното в Уставът на Герб и са назначени лица съпричастни към КДС??
                  Значи коколина да си син на шофьор е срамно нещо , да си завършил ВИФ също...

Добре а да си завършил АОНСУ , добре ли е или Висша партийна школа ...сигурно е супер...

А ти с какви родители си ... професори от Харвард ... и с какво образование си ..също с Харвард...

Първо виж себе си колко си миризлива и тогава давай квалификации за други хора.....
                  толкова сте жалки с това повтаряне непрекъснато на едно и също... цялата ви групичка в темата е жалка и нещастна...

Коментар

• За повечето доходи на Цецко имотният данъчните не получили документи!
                    Цецко получил над 250 000 лева, но няма да ни кажат от кого!От ЦРУ ли са тези пари, от Ватикана ли са, от кого?Има ли държава, в която вицепремиерът да излиза от страната, но да не минава през ГКПП като се връща? Как ще разберем тогава кога се е върнал?
                    И като не знаем кога се е върнал, не знаем и колко е стоял в чужбина, а оттам не знаем и какви и чии пари е харчил!Има ли държава, в която вицепремиерът да отива за едногодишно обучение в Белгия да речем и да се връща на другия ден?Има ли държава, в която вицепремиерът пътува в частни командировки зад граница?Или получава от тъста и тъща си пенсионери над 150 000 леваРазсъждения в/у доклада на НАП може да прочетете от статията Люба Манолова-
                    Не посягайте на Цветанов! Той е голяма инвестиция!
                    http://lubamanolova.info/analizi/201...a-investitsiya

Коментар

• Първоначално изпратено от The_only_one Разгледай мнение
                      Голяма смрад са комунистите, погледнете им писанията - само тъпотия и злоба. Общо взето прошляци, ама нахъсени.

Тактиката на комуноидите е от 100 лъжи ако може една да мине пак е добре !

Всички помним какво сoполиво и дрисливо лапе беше навремето, но не правим сензация от това нали. Биографията на Цветанов на изуст, мерзавецо!

Цветан Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София.[1]

През 1987 година Цветанов постъпва на работа в Народната милиция. През 1992 година завършва Националната спортна академия със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика. През 2000 година получава следдипломна квалификация по право в Университета за национално и световно стопанство. От 1997 година работи в администрацията на Министерството на вътрешните работи (МВР), като след 2001 година става оперативен помощник на главния секретар Бойко Борисов.[2]

По време на работата си в ръководството на МВР Цветан Цветанов специализира противодействие на глобалния тероризъм и на незаконния трафик в Генералната дирекция на полицията в Мадрид (2004). Той завършва и курс по мениджмънт в Международната правоохранителна академия в Розуел (2004), специализация в Сикрет сървис във Вашингтон (2004), курсове на ФБР (2004), Департамента за вътрешна сигурност на САЩ (2005).[2]

-------------------------

Netware5 Би ли обяснил как точно получи числото - 546 ? Сигнали от Марс ? Защо не 550 например ?
                      Само не разбирам какво искаш да ми покажеш с тая омазана биография на учителя по физическо възпитание??Пропуснал си да напишеш ,че другаря Цветанов основното си образование е завършил в Спортното училище в София.Като войник е бил във ВКР – Стара Загора. Набирал опит.После започва работа в КДС. Пише го и официално:
                      1987 – 2001 г. Специалист, инспектор, ст. инспектор, гл. Инспектор, н-к на група в ЦИАОУ – МВР и СИТАУ – МВР.С известно учудване забелязваме, че се губят две години от живота на Цецко.Предполагаме, че това са годините, когато неуспешно е пробвал да кандидатства къде ли не и не е приеман.После изведнъж става специалист. Поне такава длъжност заема.Без да е учил. Чукча не ученик. Чукча аналитик.Що се касае до квалификациите които си изброил и там си пропуснал да отбележеш по колко дни са траели.Извадка от сайта на гебреистите http://www.gerb.bg/bg/deputy/deputydetail/cat_id/8/id/1
                      Справка:
                      Образование – 1998-2000 година – Следдипломна квалификация, специалност “Право” е Институт за следдипломна квалификация при УНСС – София

Плюс:

26.04 – 30.04.2004г. завършен курс в централата на “СИКРЕТ СЪРВИС” гр. Вашингтон – САЩ; 4 дена

12.07 – 16.07.2004г.
                      завършен курс на ФБР – тема “Обмяна и обработване на разузнавателна информация” гр. София; 4 дена

11.12 – 18.12.2004г.
                      завършен курс по “Противодействие на глобалния тероризъм“ в Службата за външна информация към Генералната дирекция на полицията в гр. Мадрид – Испания. 6 дена

09.05 – 15.05.2005г.
                      Завършен курс на Департамента за вътрешна сигурност на САЩ – тема “Контролирани доставки свързани с оръжия за масово унищожение“ гр. София. 6 дена

22.05 – 27.05.2005г.
                      Завършен курс по “Противодействие на незаконния трафика на автомобили“ в Генералната дирекция на полицията в гр. Мадрид – Испания. 5 дена
                      Общо 25 дена
                      П.П.П. Колко трае един шофьорски курс?
                      Толкова за образователният ценз на синът на шофьорът на бай Григор Шопов шефът на КДС.Сега аз да те питам, защо НЕ СЕ СПАЗВА написаното в Уставът на Герб и са назначени лица съпричастни към КДС??
                      X. ДРУГИ РАЗПОРЕДБИ
                      Чл.49. Не може да бъде член на Изпълнителната комисия, Областен ръководител, Общински ръководител или член на който и да било ръководен и/или контролен орган лице, което е било щатен, или нещатен сътрудник на бившата Държавна сигурност и бившето Разузнавателно управление на Българската народна армия.
                      http://www.gerb.bg/bg/Ustav-ppgerb

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        А, лъжци герберски?

ти вече ще си издрайфаш червата от злоба бе шапкар...

Укроти си малко страстите...Чудя ти се направо...живота си го подчинил на злобата и омразата .. А те мислех за човешко същество....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          .....да се проверят доходите и недвижимата собственост на всички политици. Ти знаеш ли какво ще се получи наистина - трябва да влязат в затвора 99 % от политиците......

Евала......
                          Мислиш ли , че има човек от форума , който да не подкрепя това...!!!?????
                          Нали 90% от хората гласуваха за този "нов морал" и против кражбите ( уж) на предните.....
                          Имам приятел в НАП...И той ми каза :
                          Едно запомни от мен - ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ ЗНАЕ.... или може да се научи...
                          Въпрос на политически сметки и целесъобразност....Те това е гадното и не иска да се промени......
                          В това правителство има много свестни хора. Поговорката казва, че една лъжица катран може да вгорчи кацата с мед. Е, апартаментите на ЦЦ не са чак лъжица, а малка капчица, което леко вгорчава меда
                          И пак ви казвам, прекалено много шум се вдигна за нещо, което е в кръвта на българине, не само на политиците. У почти всеки българин има нещо от байгоньовщината и почти всеки прегръща далаверата, когато му е падне. А разобличителите на ЦЦ се правят на света вода ненапита.
                          Но накрая всеки ще каже - Е,и?
                          Last edited by Софиянец80; 25.02.2011, 09:41.

Коментар

• .....да се проверят доходите и недвижимата собственост на всички политици. Ти знаеш ли какво ще се получи наистина - трябва да влязат в затвора 99 % от политиците......

Евала......
                            Мислиш ли , че има човек от форума , който да не подкрепя това...!!!?????
                            Нали 90% от хората гласуваха за този "нов морал" и против кражбите ( уж) на предните.....
                            Имам приятел в НАП...И той ми каза :
                            Едно запомни от мен - ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ ЗНАЕ.... или може да се научи...
                            Въпрос на политически сметки и целесъобразност....Те това е гадното и не иска да се промени......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Така по ми се нравиш...
                              Като си запецнал и нямаш какво да пишеш, пишеш Е,И ?....
                              Психически се настройвай да минеш на Е,ЕЕ ?
                              или БЕ,ЕЕЕЕ..
                              Чичовото, не съм запецнал, ама никак. Просто ми омръзна разправията за тези апартаменти. Подведохте се здравата от трактора.
                              А вчера ЦЦ беше прав в една - да се проверят доходите и недвижимата собственост на всички политици. Ти знаеш ли какво ще се получи наистина - трябва да влязат в затвора 99 % от политиците. На фона на милионите, които притежават, апартаментите на ЦЦ изглеждат почти невинни. Аз самият имам няколко познати и то от по-дребните фигури, които влязоха в политиката неособено добре материално, а излязоха богати. В политиката е така - тече ли тече. Някои вземат по някой апартамент и децата им са в италианския лицей, други вземат няколко (а може и повече) милиони и си строят огромни имения, имат имения и на морето, децата им учат в скъпи колежги и университети на запад, получават стотици милиони за консултации. А горкия ЦЦ само няколко десетки хиляди за два-три мижави апартамента.
                              Абе изобщо не ви ли е ясно, че на Балканите политиката и обогатяването вървят ръка за ръка. Така е било, така е и така ще бъде. Байганьовщината е влязла в кръвта ни и няма да се пречисти още дълго.
                              Та вече ми писна и затова пиша - Е, и?

Тъжно е, ме е така. Но все пак това правителство не краде. Сравнете го просто с предишните!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                                Абе ти имаш ли някакво икономическо образувание че питаш такива тъпи неща?
                                Да ти отговоря. Щото бабата не е първа младост и като пукне след година-две (дано да живее още много, нищо лошо не е направила жената), всички претенции на държавата към нея за недекларирани доходи и укрити данъци ще заминяат с нея в гроба.
                                Гадно, но вярно...

И според ред платени писачи, нормално и много морално.....

Коментар

Working...
                                X