IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
    Абе нема две мнения - покриха го Цецо Багера... Много е скълъпена историята - занчи той гениоален консултант (като Доган) и то стана такъв от както е на власт и от там тъща му много богата, но загубила документите за доходите си и тъщата на вице премиер му купува жилище.... Звучи точно като ония дето 15 пъти падал и ставал и сам се наръгвал на ножа......... Много е жалко че и тия макар и много по смотани (тоя се продал за два апартамента, ония откраднаха Булбанк, БТК и Рила планина) правят схемите на предходните...
    не казвам че Цецо е най-чистия човек на света..ама такова плюене , храчене и лайно мятане от година и половина ... е не е истина ..и тоо за 100-200 бона... И забравихме за милионите ,че и милиардите...
    А иначе се чудим защо нямаме икономика , защо доходите ниски , нямаме здравеопазване , образование , калпава и корумпирана съдебна система.... Това са за мене важните въпроси и нещата за дискутиране ... а не защо цецо имал 5 апартамента и само с това да ставаме и да лягаме....

Коментар

• Американската виза на Румен Петков отнета заради съмнения за престъпна дейност

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=176549

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        ти си беден подсмърчащ шапкар и като чуеш че някой има повече от 1000 лева в джоба и налиташ на бой нали..... АМИ ДА ГИ ОБЕСИМ ВСИЧКИ С НАД 1 000 ЛЕВА а какво ще кажеш ... Ти си едно гнусно , дребнаво и завиждащо червейче , което иска всички хора да са нещастни като тебе ... и щом ти си нещтастниК , всички трябва да са такива.....

АМИ НЕ СТАВА... има хора работливи и имат пари...

Иначе си прав ,че има много мръсници откраднали милиарди левове от твоя , моя и на всички българи джоб ... но трябва на Позитано да ги търсиш ...злобно човече и в сараите на доган също така .... Ей там в Шумен депесето нали има сериозно присъствие ...значи имат и офис ..Отиваш там и питаш къде са откраднатите манги... нали си обществено отговорен пич и си осъзнал че в тази държава се е откраднало не малко пара.... Хайде бегай да ги търсиш..А и ти като стар шапкар си скътал някой пищоФ на тавана .. та вземи и него за по авторитетно.....

много си ми мазен и неприятен...Даже като пиша и усещам миризма на мърша около клавиатурата....

Абе нема две мнения - покриха го Цецо Багера... Много е скълъпена историята - занчи той гениоален консултант (като Доган) и то стана такъв от както е на власт и от там тъща му много богата, но загубила документите за доходите си и тъщата на вице премиер му купува жилище.... Звучи точно като ония дето 15 пъти падал и ставал и сам се наръгвал на ножа......... Много е жалко че и тия макар и много по смотани (тоя се продал за два апартамента, ония откраднаха Булбанк, БТК и Рила планина) правят схемите на предходните...

Коментар

• aз лично смятам да напусна потъващия кораб , а за вас момчета не знам . нищо хубаво не ви чака пък продлъжавайте с безмислените глупости . на всички е ясно ,че БГ отива към катастрофа , който не го разбира ще бъде за негова сметка .....

Коментар

• SoKoLoV- Вчера, 19:29 http://www.mediapool.bg/show/?storyid=176514&srcpos=4
            Коки,това кои да постне ида го коментира.
            За плесниците на Меркел,до оня ден говорихте нещо.
            Я ДА ЧУЕМ..
            Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            Соки това ,че имотният физкултурник ми дрънка нещо не значи ,че е вярно.В статията ясно пише ,че Решението за присъединяването на дадена страна към Шенген се взема с пълно единодушие от всички страни членки и Франция може да го блокира. До момента няма официални изказвания на представители на Германия, Финландия и Холандия, които да потвърждават думите на вицепремиера..Трябва да ти е ясно ,че докато не изпълним всички изисквания няма как да бъдем приети Чета ,че Румъния е готова да се присъедини към Шенгенското пространство на ЕС,но тъй като е в пакет с нас ,а ние все още не сме готови и тя ще чака http://www.dnes.bg/es/2011/02/24/es-...-syvsem.112100
            Унгарското председателство опровергава Цветанов:Три страни имат резерви към членството на България в "Шенген" http://www.mediapool.bg/show/?storyid=176544&srcpos=1
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Не ме обучавай злобар! Опитай се да ме опровергаеш лъжецо! Хайде опитай, ама с числа, а не с плюнки. Ама ти и другият ПЛАТЕН драскач diletanta Софиянец знаете само да плюете.
              Цецо НЕ ЗНАЕЛ, че баба му има 200 000 лв и му дала ей така 105 000 и после още 30 000 лв. На кого ги разправяте тия?

ВСЕКИ, КОЙТО ТВЪРДИ ЧЕ ЦЕЦО НЕ Е ЗНАЕЛ Е МРЪСЕН ЛЪЖЕЦ!!!!!

И този, корумпиран до дъното на душата си мръсник, ще изкоренява корупцията???? Ще се бори с престъпността??? ПРЕСТЪПНИКЪТ????

Дреме ми на старата шапка какво мислят за мен платените драскачи на ГЕРБ!!!!!
              ти си беден подсмърчащ шапкар и като чуеш че някой има повече от 1000 лева в джоба и налиташ на бой нали..... АМИ ДА ГИ ОБЕСИМ ВСИЧКИ С НАД 1 000 ЛЕВА а какво ще кажеш ... Ти си едно гнусно , дребнаво и завиждащо червейче , което иска всички хора да са нещастни като тебе ... и щом ти си нещтастниК , всички трябва да са такива.....

АМИ НЕ СТАВА... има хора работливи и имат пари...

Иначе си прав ,че има много мръсници откраднали милиарди левове от твоя , моя и на всички българи джоб ... но трябва на Позитано да ги търсиш ...злобно човече и в сараите на доган също така .... Ей там в Шумен депесето нали има сериозно присъствие ...значи имат и офис ..Отиваш там и питаш къде са откраднатите манги... нали си обществено отговорен пич и си осъзнал че в тази държава се е откраднало не малко пара.... Хайде бегай да ги търсиш..А и ти като стар шапкар си скътал някой пищоФ на тавана .. та вземи и него за по авторитетно.....

много си ми мазен и неприятен...Даже като пиша и усещам миризма на мърша около клавиатурата....

Коментар

Напълно си прав. Ако Първанов не беше в играта отдавна трябваше да излезе пред народа и да поиска оставката и съд за Бойко и компания. Ама и той, заедно с главният прокурор са на страната на мафията, която ни управлява вече не знам колко години.
                И ако Борисов и Първанов са двете бузи на един и същи задник, то Цветанов е онова по средата между тях.
                Е то имаше една книга дето описваше че всички са комунисти, но там има два клана - Живкови (към които е Бойко) и Луканови, Явно сега се ражда трети Първанови.

Коментар

• Първоначално изпратено от manastiretza Разгледай мнение
                  Не се заблуждавайте. Писах го и в друга тема, Бойко и Първанов са две бузи на един и същи задник.
                  Напълно си прав. Ако Първанов не беше в играта отдавна трябваше да излезе пред народа и да поиска оставката и съд за Бойко и компания. Ама и той, заедно с главният прокурор са на страната на мафията, която ни управлява вече не знам колко години.
                  И ако Борисов и Първанов са двете бузи на един и същи задник, то Цветанов е онова по средата между тях.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Йоска там е работата ,че никога не съм харесвала триглавата ламя която ни управляваше,а и всички преди нея .Причината смяната на строя през 89г се извърши от подготвените лица на партията ви майка и КДС.Погледни в ГЕРБ кои са бивши мутри, милиционери, трафиканти, чалгаджии и бизнесмени от подземен тип - ВСИЧКИТЕ под червен комунистически чадър !Или казано накратко Герб са поредният отбор на червената мафия.Задавал ли си си въпросът защо герберите , от своя страна, не закача топ-червената мафия като : В.Божков, В.Златев,Д.Иванов от 6-то на КДС, Захариев, Илиев от КАТ, Кирчо Добрев, Гоцето, Гергов, ТИМ, Мулти и т.н. Само се имитира дейност - уж са дава на прокуратурата, т.е. на прикриватурата. Защото прокуратурата е 100% червена и на КДС !!! Често юнакът Бойко казва: .... дал съм го на прокурор... Все едно - нищо. Имитации по ГЕРБ. БСП-КДС са топ-червената мафия, която е на най-високи места в енергетиката, контролира всички важни институции в държавата, контролира трафиците, тя е във фирми у нас и зад граница !!! Тя не закача мутрите на БОЙКО , както и самия него : за мутренско минало, за трафиците и прането на пари, за Цветелинка Карагьозова щерка на офицер от ПГУ на КДС и изпраните пари в СИ Банк и т.н. БСП-КДС също имитира анти-ГЕРБ действия Едните викат срещу другите, а те им го връщат. Играят си на опозиция и управляващи, а са едно и също. Все комунисти, все мафиоти. Разиграват ни театър. Уж са различни. Не случайно ГЕРБ се подкрепя безусловно от АТАКА !!! Логично дори. ТАКА няма да има измъкване !!! Капанът, който ни гласят,ако не се вземем в ръце е комунисти мафиоти да ни управляват вечно. Или едните червени мафиоти, или другите мутри-мафиоти. Проектът Бойко в действие.http://www.helikon.bg/books/166/1475...o-borisov.html Тодор Живков срещу Станишев-Гоце Първанов. ЦК на БКП срещу ВС на БСП. Дори КДС, сега като новата ДанС, е раздвоена на кого да слугува. Както е казал народът "Гарван гарвану око не вади.Все по-често гуруто ти Бойко заприличва на Уго Чавес. От наш, роден мутренски, чалгарски тип обаче. Да живей, живей съциализЪма !!! Заедно с недоимъка. Мъка .... Обречени сме , май ....
                    Не се заблуждавайте. Писах го и в друга тема, Бойко и Първанов са две бузи на един и същи задник.

Коментар

...
                      Цецо НЕ ЗНАЕЛ, че баба му има 200 000 лв и му дала ей така 105 000 и после още 30 000 лв. На кого ги разправяте тия?

[B]ВСЕКИ, КОЙТО ТВЪРДИ ЧЕ ЦЕЦО НЕ Е ЗНАЕЛ Е МРЪСЕН ЛЪЖЕЦ!!!!![/B
                      Гиговчо, между нас да си остане. Току що ми се обади ЦЦ и ми каза, че е знаел. Помоли ме да ти го кажа, за да не се ядосваш повече. А иначе за пред обществеността - не е знаел.
                      Моля те, кажи сега, че не съм мръсен лъжец. Или поне че не съм мръсен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Тука има двама трима партийни агитатори.Моля ви спрете не ни интересувате.На следващите избори ако изобщо отида да гласувам ще е за партията която има най голям шанс да разкара Бойко или да му попречи на еднопартийното управление.Най добре е коалиция между ГЕРБ и Сините с превес на сините а Бойко за забавление и смях.Да му дадат министерството на спорта и да ходи да рита или да играе тенис.
                        Той ще получи удар. Не виждате ли че при всеки гаф излязъл на яве, той е като опушена пчела.

Коментар

ти вече ще си издрайфаш червата от злоба бе шапкар...

Укроти си малко страстите...Чудя ти се направо...живота си го подчинил на злобата и омразата .. А те мислех за човешко същество....
                          Не ме обучавай злобар! Опитай се да ме опровергаеш лъжецо! Хайде опитай, ама с числа, а не с плюнки. Ама ти и другият ПЛАТЕН драскач diletanta Софиянец знаете само да плюете.

ВСЕКИ, КОЙТО ТВЪРДИ ЧЕ ЦЕЦО НЕ Е ЗНАЕЛ Е МРЪСЕН ЛЪЖЕЦ!!!!!

И този, корумпиран до дъното на душата си мръсник, ще изкоренява корупцията???? Ще се бори с престъпността??? ПРЕСТЪПНИКЪТ????

Дреме ми на старата шапка какво мислят за мен платените драскачи на ГЕРБ!!!!!
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Тука има двама трима партийни агитатори.Моля ви спрете не ни интересувате.На следващите избори ако изобщо отида да гласувам ще е за партията която има най голям шанс да разкара Бойко или да му попречи на еднопартийното управление.Най добре е коалиция между ГЕРБ и Сините с превес на сините а Бойко за забавление и смях.Да му дадат министерството на спорта и да ходи да рита или да играе тенис.

Коментар

ей за това сте ми неприятни двуличните хора... Значи реално когато ни управляваха децата на комунистите и то деца на функционери на БКП ... тогава ни беше готино и ги възхваляваме , а сега от сина на шофьор пък бил той и в КДС правим изводи ,че ни управляват потомци на БКП.

Какво да ти кажа коки ...в платеното ти желание да оплюваш , даже ако е нужно ще се изкараш и двуполова ... но в името на парата човек е склонен и на маймуна да се направи... Когато един тип като тебе няма морални устои , няма родова памет , а се държи като чужденец в собствената си държава , не е учудващо да говори и пиши по този начин....

Просто каквото и да кажеш на мен са ми ясни мотивите ти и подтика ти да го кажеш и няма никаква стойност пък било и то някаква истина ...
                              Йоска там е работата ,че никога не съм харесвала триглавата ламя която ни управляваше,а и всички преди нея .Причината смяната на строя през 89г се извърши от подготвените лица на партията ви майка и КДС.Погледни в ГЕРБ кои са бивши мутри, милиционери, трафиканти, чалгаджии и бизнесмени от подземен тип - ВСИЧКИТЕ под червен комунистически чадър !Или казано накратко Герб са поредният отбор на червената мафия.Задавал ли си си въпросът защо герберите , от своя страна, не закача топ-червената мафия като : В.Божков, В.Златев,Д.Иванов от 6-то на КДС, Захариев, Илиев от КАТ, Кирчо Добрев, Гоцето, Гергов, ТИМ, Мулти и т.н. Само се имитира дейност - уж са дава на прокуратурата, т.е. на прикриватурата. Защото прокуратурата е 100% червена и на КДС !!! Често юнакът Бойко казва: .... дал съм го на прокурор... Все едно - нищо. Имитации по ГЕРБ. БСП-КДС са топ-червената мафия, която е на най-високи места в енергетиката, контролира всички важни институции в държавата, контролира трафиците, тя е във фирми у нас и зад граница !!! Тя не закача мутрите на БОЙКО , както и самия него : за мутренско минало, за трафиците и прането на пари, за Цветелинка Карагьозова щерка на офицер от ПГУ на КДС и изпраните пари в СИ Банк и т.н. БСП-КДС също имитира анти-ГЕРБ действия Едните викат срещу другите, а те им го връщат. Играят си на опозиция и управляващи, а са едно и също. Все комунисти, все мафиоти. Разиграват ни театър. Уж са различни. Не случайно ГЕРБ се подкрепя безусловно от АТАКА !!! Логично дори. ТАКА няма да има измъкване !!! Капанът, който ни гласят,ако не се вземем в ръце е комунисти мафиоти да ни управляват вечно. Или едните червени мафиоти, или другите мутри-мафиоти. Проектът Бойко в действие.http://www.helikon.bg/books/166/1475...o-borisov.html Тодор Живков срещу Станишев-Гоце Първанов. ЦК на БКП срещу ВС на БСП. Дори КДС, сега като новата ДанС, е раздвоена на кого да слугува. Както е казал народът "Гарван гарвану око не вади.Все по-често гуруто ти Бойко заприличва на Уго Чавес. От наш, роден мутренски, чалгарски тип обаче. Да живей, живей съциализЪма !!! Заедно с недоимъка. Мъка .... Обречени сме , май ....
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Прочетох доклада на НАП. А ти прочете ли го или така си приказваш без да си го чел? Въобще предлагам на всички, които вземат отношение по въпроса, първо да прочетат доклада на НАП. Иначе се получава

чукча не читатель, чукча писатель
                                Първо да припомня, че при първоначалната проверка на НАП при наличните данни приход-разход, проверката спираше до там, след това, Цетанов даде съгласие за пълна ревизия и разкриване на всички парични потоци и заключението е същото - чист, с разликата, че сега е хвърлена повече храна на червените чакали за всевъзможни интерпретации.

А ти пазиш ли всички касови бележки. Можеш ли да докажеш до стотинка разходите си ? Не ! Никой не може и ако това е довод според те за престъпление, то 100% от българските граждани са в нарушение. Какво се правиш на гръмнат. Ясно е написано това са данни по методика НСИ, защо.. нали си МОЗЪК сети се.. По-важно е следното, а то е написано много ясно:

"Ревизията е обхванала период от 5 години назад, както предвижда Данъчно-осигурителният процесуален кодекс (ДОПК). За този период семейство Цветанови е получило общо като доход 338 434, 14 лв., а чисто след облагане - 287 493,90 лв. Цветанови са получили и като дарения от родителите на Десислава, банкови заеми и лихви по депозити 255 753,35 лв. Така входящият паричен поток възлиза на общо 589 480 лв.

Харчовете на Цветан Цветанов и съпругата му през петгодишния период са по-малко от приходите -общо 459 821,99 лв. Сметката е направена на базата на документи като фактури за ток, парно, вода. За издръжката на живота пък са

Не е за вярване, че още има и хора които са убедени че Цветанов притежава 6 апартамента и не правят разлика мжду видове имоти - къща или паартамент.

"Резултатите от проверката са показали, че Цветанови са купили само два апартамента и два гаража в „Изгрев”, а останалите имоти са придобили по наследство или дарения от роднини. За единия апартамент е взет заем от Банка ДСК - 59 000 евро, а за втория са използвани 20 766 евро собствени средства, както и дарение от тъстовете на вицепремиера в размер 48 366 евро и 3222 долара. Имотите не са купени под себестойността им.

Вътрешният министър е платил 200-300 лв. повече на кв.м, отколкото останалите купувачи по същото време."

За цял живот работа те са придобили един-единствен недвижим имот след 1964-а година - апартамент от 62 квадрата!

Колкото до историята с родителите на съпругата му , тъста е в частния сектор и в момента освен да се хвърлят пропагандни мнения реално никой не може да каже има ли нарушение или не.

Изводът на проверяващите е, че Цветанов и съпругата му Десислава нямат недекларирани доходи и извършени разходи, които надвишават приходите им.

Коментар

Working...
                                X