Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеhttps://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...B8-382429.html
Forbes: Украйна очаква да получи от САЩ бойните дронове MQ-9 Reaper, които са съществено по-добри от TB-2 Bayraktar
в оригиналната пише, че може да получи, а какво очакват украинците е друга тема
друго е важното. В Украйна вече са доставени дроновете камикадзе. От днес има видеа вече. Не знам с това въоръжаване на украинците, какъв ще бъде резултата……Last edited by kondosko; 15.04.2022, 20:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
АЗ СИ ИМАМ РОДИНА. Тука са заровени дедите ми, тука съм заровил и МАЙКА МИ. Ти ако си нямаш ходи къде си искаш
РЕД Е НА ДЪРЖАВАТА РУСИЯ.
А ПОСЛЕ ТЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ние имаме САМО един приятел - РУСИЯ
- 1 like
Коментар
-
И агне ще им заколя на ДОБРИТЕ ПРИЯТЕЛИ ДОШЛИ МИ НА ГОСТИ
- 4 Харесвания
Коментар
-
https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...B8-382429.html
Forbes: Украйна очаква да получи от САЩ бойните дронове MQ-9 Reaper, които са съществено по-добри от TB-2 Bayraktar
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Русия? Защото нея посрещаш с хляб и соль?
Объркал си координатите, справки при ген.Колев !Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеСлед като стана ясно от съпругите на моряците как са спасени прогнозата ми че Киро Идиота следващия път ще го замерват с камъни се очертава скоро да е факт.........помиярите малчът като насрани .В основните сайтове нито дума.........Нали ВрАгОвЕтЕ ни са ги спасили.....С приятели като тези на България в момента врагове не ни трябват................
- 2 Харесвания
Коментар
-
АЗ СИ ИМАМ РОДИНА. Тука са заровени дедите ми, тука съм заровил и МАЙКА МИ. Ти ако си нямаш ходи къде си искаш
Объркал си координатите, справки при ген.Колев !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНещо си се объркал
Това видео е предназначено за крепостните ватници в русия и
техните подлоги - безполезните идиоти във "възраждане"
Не за мислещите хора тукДобавям те и теб в моя игнор-списък
Видео със плача и рева на Мариуполци от бандеровци и Азовци било за ''ватници и идиоти ''
ЛЪЖИТЕ на барбарончо били за ''мислещи хора ''
Ти имаш ли изобщо полезна мисъл , освен тези лъжливите за които получаваш центове за прехрана .
Ей сега ще си разплета чорапа , че барбарончо ме добавил в игнор списъка му . Мухахахахаах.
Лъжи и манипулации само от укро -тролове и соросоидки .
Русия ще спечели и тази война .
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеСлед като стана ясно от съпругите на моряците как са спасени прогнозата ми че Киро Идиота следващия път ще го замерват с камъни се очертава скоро да е факт.........помиярите малчът като насрани .В основните сайтове нито дума.........Нали ВрАгОвЕтЕ ни са ги спасили.....С приятели ("управляващи") като тези на България в момента врагове не ни трябват................
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар