IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
    Путинофобите сега като прочетат тази новина ще започнат да пик ат шистов газ.
    аз искам да се опитам да отговоря на въпроса, Защо Путин не е врътнал и няма да врътне кранчето на газта... , СЛЕД КАТО схемата на продажба на газта за рубли е един вид ЕЛЕГАНТЕН Финансов шлюз, който спасява валутната выручка на Газпром, а и всяка отечествена компания от могъщия доларов/евро финансов океан,

следователно, ако някой смята, че трябва да спре подаването на газта, то явно не е за този форум, та причините са две основни
    1. Защо да спре да продава, когато газта е скъпа; 2. Продажбата за КЕШ му дава възможност да изкупува на безценица собствеността на изнасящите се компании от Русия, национализация по правилата на Батко

Има и други причини разбира се, но те са с малко тегло

Коментар

• Преди 1 месец писах че българите ще намразят украйнците..........Голямото болшинство вече искрено ги мразят.....След още 1-2 месеца ще се надигне истински гняв срещу тях.Тук в България..........

Коментар

• хаха
        форума скърби и милее за олигофренска пропаганда тип соловьов ака скабеева
        щом аз успявам почти всеки ден да се забавлявам с тях, как пък вие не успявате?

Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Аз да попитам форумците, дали имат възможност да четат и да гледат руски СМИ... при мен зависи от доставчика, ползвам инет от различни доставчици, при някой от тях могат, при други не могат да се гледат и четат руските медии... в смисъл да да публикувам освен линка и текст, препоръчвам за търсачка яндекс, вече рутуб работи прилично, випиен за смяна на айрито

нашите евробракя под свобода на словото разбират на свобода на тяхното слово... всичко, което противоречи на наратива на Министерството на истината се цензурира, забранява, заглушава и т.н

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Кое са забранили, може ли православен линк? Крият превземането на Киев?
          РашаТудей гледаш ли? Може ли да ми пуснеш линка, на който гледаш РТ?

Най известните шорошоиди са Виктор Орбан и шефката на РТ Маргарита Симонян... спомням си едно интервю на МС, която говореше за цензурата в ЮТуб, че един видеоролик, след като бъде хостван има живот 1-3 минути, която призоваваше за информационно партизанство и за рехостване на видеата, за да може истината да достигне до западната публика...

ти никога няма да намериш, видеоинтервюто с осакатените деца от бомбалдираното училище в Алексинац, иде ти да ревеш от мъка, като гледаш и слушаш осакатените ангели... аз просто съжалявам, че не си го свалих

Коментар

• Путинофобите сега като прочетат тази новина ще започнат да пик ат шистов газ.
            Урсула фон дер Лайен: Купуваме още руски петрол, за да попречим на Путин да го продаде по-скъпо ВИДЕО

Председателят на Европейската комисия даде интервю пред MSNBC

Снимка: msnbc.com

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен обяви, че страните от ЕС продължават да купуват руски петрол, въпреки че обещаха напълно да намалят енергийната зависимост от Русия, за да ѝ попречат да продава суров петрол другаде на по-висока цена.
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Аз да попитам форумците, дали имат възможност да четат и да гледат руски СМИ... при мен зависи от доставчика, ползвам инет от различни доставчици, при някой от тях могат, при други не могат да се гледат и четат руските медии... в смисъл да да публикувам освен линка и текст, препоръчвам за търсачка яндекс, вече рутуб работи прилично, випиен за смяна на айрито

нашите евробракя под свобода на словото разбират на свобода на тяхното слово... всичко, което противоречи на наратива на Министерството на истината се цензурира, забранява, заглушава и т.н
              от първия или втория ден е отрязан достъпа до 1-2 руски сайта в които влизах.
              не ми е голяма загуба, но ме напушва смях.

развития запад пресъздава условията в които бяхме по време на дивия комунизъм у нас.
              тоя път в ролята на снн и ббс е рт.
              чакам скоро и да ми свалят бушона, за да проверят какво гледам на видеото.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от fbr65 Разгледай мнение
                А ти знаеш ли каква издръжка плаща българската държава с европейско съфинансиране, за издръжка на български деца по домове и приемни семейства. Хотелиерите ще пукнат от смях ако чуят.
                така нареченото европейско финансиране е пълна измама, европа получава като годишна вноска от България 1 евро, което струва 1 евро... България получава от европа 1 евро, което струва около 0,30евро... това сме го говорили многократно...

логиката на санкциите и подкрепата на украинските бежанци е следната... санкциите са вид война, ако МАТОвци не се страхуваха от Русия, Русия щеше да има съдбата на Югославия и долу горе санкциите, кражба на руски активи са единствената възможност за водене на война...

другия начин на водене на война е да се воюва с чужди ръце... от братята украинци се иска да умират, Бидон плаща големи пари на ЧВД / частната военна държава Украйна-могат поименно да се изброят шепа украинските олигарси, които разпределят между себе си големите пари от Бидоня/ Украина за да воюва

Батко обещава, че ще се заработва на загуба/военното поражение/ на Русия... но както си спомняме от войната в Ирак, не само че не ни дадоха възможност да заработваме на поражението на Ирак /да възстановяваме Ирак/, но и ни принудиха да си продадем 3,3млрд долл дълг на 11,5% от номинала... нашите войничета умираха мърциня за бизнеса на щерката на Дик Чейни

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Ако държите всичко да видите, то за Вас вярно ли Земята не се върти

" Тысячи русские встречают День народного единства в очереди на выезд в Польшу....."

вероятно, силно логично, ще кажете и че това долу не е опашка, както и че лаврови не са се редили на опашка

но все пак, споделете усещането си относно въртенето на Земята
                  това в лодката трябва да са руснаците, които искат да влязат в полша ли?
                  те сигурно даже вече са пристигнали, че гледам са на котва.

единственото ми усещане е, че те носи главата.
                  лек ден и попътен вятър.
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
                    Викаш без Русия останалият свят ще загине. Истината е точно обратна. Ще умрат от глад, сами нищо не могат да произведат.....но не се бой, САЩ пак ще ги спасят.
                    Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ха ха ха ха пак изгуби връзка с кораба майка
                    Колко да съм загубил...ето, почва се: https://www.reuters.com/world/europe...en-2022-05-30/
                    Last edited by бай Митьо; 30.05.2022, 22:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

фейк!
                      FAKE!
                      възможно е! НПО-гнидите запускат фейкове, с цел да окалят опонента... а аз не съм имал време да проверявам, дали това не е така, отнася се за снимката

говоря за изтеглянето на рено от Русия

Собянин рассказал о судьбе московского завода Renault
                      https://svpressa.ru/auto/news/334171/

Мэр Москвы Сергей Собянин сообщил в своём блоге, что на московском заводе «Рено» возобновят производство легковых автомобилей под историческим брендом «Москвич».
                      Last edited by Макс; 30.05.2022, 22:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        vichunter, става въпрос за деца които са в България и са бежанци от война..пишат че ги изнасят от хотелите, защото лятото хотелите стават скъпи. Мисълта ми бе ЕС не може ли да плати за тези деца да останат при луксозните условия в хотелите ! Деца са, те не са страна във войната, човешко и морално е да се постъпи така.
                        А ти знаеш ли каква издръжка плаща българската държава с европейско съфинансиране, за издръжка на български деца по домове и приемни семейства. Хотелиерите ще пукнат от смях ако чуят.

Коментар

Кое са забранили, може ли православен линк? Крият превземането на Киев?

Коментар

хвала на санкциите! благодарим ти друже Бидон! мерррси на другарката гинеколожка!

фейк!
                            FAKE!

Коментар

• хвала на санкциите! благодарим ти друже Бидон! мерррси на другарката гинеколожка!

Коментар

аз си мислех, че предишния шеф на ЕК е дъното, но се оказва че не е така... предишния шеф Батко Жан Клод беше глупав и мързелив, а настоящата шефка на ЕК за съжаление е работлива

тия дни в предаването на ВСоловьов коментираха едно интервю на гинеколожката Уршула Фондер Мондер, която твърдеше следното... че ЕСовци засега се въздържат да наложат санкции на руския нефт и ще продължат да го купуват, защото цените на международния пазар са се качили. По този начин, те не дават възможност на Путин да продава нефт скъпо на международния пазар и да финансира войната в Украйна

https://fakti.bg/world/683085-ursula...po-skapo-video

Коментар

Working...
                                X