Първоначално изпратено от Rodnok
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Хайде укриляй се на воля . Как ви дават дипломи и как ви приемат за тролове се чудя . Комунист е бил дедко ти , макар и пребоядисан .
И изобщо не ми е зле . Гледам ви как виете днес цял ден и мед ми капе на душата . По всички медии вият и Байдън и Макрон и Шолц.
Свърши се с Военната Операция . Идва истинската война . Няма да се крие меришещия запад вечно зад украйнците .
Акде сега ще ви видим .
Русия няма да промени нищо на бойното поле, а просто ще унищожи съдбата на стотици хиляди свои мъже заедно с хиляди украинци.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Ей, момиче не ме притесняваш
- 1 like
Коментар
-
Хайде укриляй се на воля . Как ви дават дипломи и как ви приемат за тролове се чудя . Комунист е бил дедко ти , макар и пребоядисан .
И изобщо не ми е зле . Гледам ви как виете днес цял ден и мед ми капе на душата . По всички медии вият и Байдън и Макрон и Шолц.
Свърши се с Военната Операция . Идва истинската война . Няма да се крие меришещия запад вечно зад украйнците .
Акде сега ще ви видим .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Само дето дечко, гласът го познавам...
но да го кажем, като за реднеци - удивително приличащ на
https://www.youtube.com/watch?v=M-OIH9AnbcU
И този скеч в петоразрядно студио някъде от такива като теб , трябва да ни покаже , че е това което твърдиш ли .
Забавно е , но не смешно дечко
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
само дето им хлопнаха кепенците европейците ... вместо да бягат да излязат по площадите - 50 000 човешки живота ако не си струват да излязат на площата.... егати скотовете страхливи..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Комунистче дедово , педерасии пишеш само ти . Ето ти доказа :
Само че ние не ги обичаме такива като теб и ги бием , не им го подаваме .
А Русия ще смачка колективния меришещ запад с цената на всичко . Язък за украйнците . Ще си идат доста мърцина .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеМомчета, оставете хомоеротиката за бившите соц лидери.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нито тези са Военком , нито на линия е Песков . Ама откъде ви взимат бе , дечица . Цял ден фейкове и лоши скечове
но да го кажем, като за реднеци - удивително приличащ на
https://www.youtube.com/watch?v=M-OIH9AnbcU
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Кво да ти кажа, освен, че си в тотална грешка и времето отново ще го докаже и като пак ти платят отново ще пишеш педерастии.
п.с. обратен комунист не съществува, но ти пишеш тук
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнениеп.с. забравих.....обичам те, нямаш идея колко мил мога да бъда
А Русия ще смачка колективния меришещ запад с цената на всичко . Язък за украйнците . Ще си идат доста мърцина .
Коментар
-
Акде сега ще ви видим .
п.с. обратен комунист не съществува, но ти пишеш тук
- 1 like
Коментар
Коментар