Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Посочете моля договор за гаранции на САЩ, който те да са прегазили, без да го анулират в комплект още три такива.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Трудно ли е да се досетите, че зърното в ония 50 държави просто е било заменено с по-печеливши неща след 2015?
Инак така четохма обяснения и за рашките космически ракети-носители, после една частна фирма ги направи за смях за нула времеДешево!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Еха, целия свят се моли на Русия за къшей хляб ... да паднеш просто!
Аз да си задам обичайния въпрос: Ако Русия действително контролираше топлото и папото на половината Земно кълбо, защо я ебават за нещо, само когато заплаши със свещеното копче?
Понеже залога очевидно е вдигнат яко, е време да видим дали наистина Русия държи целия свят за топките и ако да - защо досега си трая, че е номер 1?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениевсъщност , реда на спиране на тръбите от газпром ми изглеждаше избирателен и напълно логичен - Полша и България.
А за сега се оказва, че от газпром следват падежите за плащане..., хората си чакат рублите, щото както се оказа в новия свят - може да имаш долари и евро, ама реално тия долари и евро не са твоиТа, тарикатите в кремъл просто се опитват да заобиколят санциите
следват падежите на : германия, австрия, румъния, унгария..., в посочения ред
ще трябва да почакам да врътнат кранчето на сърбия..., поне докато врътнат кранчето на германия или австрия.., а се бях приготвил да слушам воя на умряло на вучич още утре
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Русия.. Сащ и Великобритания.. като си станал и говното ти те напъва, ама нали си гей и ти е готино.. пускаш нета а него го няма... и т.н и т.н.. Русия ще започне първа и каквото стане, можеш да си заложиш гъза на това.Някой май наистина ще го отнесе с гъза си затова - родните путинофили.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнениеНе гледай назад.
Виж общото производство на зърнени храни на Русия и Украйна, плюс пазарния им дял глобално и страните които хранят с продукцията си.
Русия ще си върне Новорусия и с това поне 2/3 от това което до скоро произвеждаше Украина.
Остатъчна Украйна остава без излаз на Черно море и в голяма степен вън от пазара. Вече почнаха да им бомбят жп линиите. След войната и да ги възстановят-те са с различен размер от европейските. Голяма и скъпа мъка е сухоземната логистика от Украйна по суша.
От тук следва тотален Руски контрол върху храните от Черноморския регион.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ха ха ха ма верно ли....А договорите със САЩ колко струват
- 1 like
Коментар
-
всъщност , реда на спиране на тръбите от газпром ми изглеждаше избирателен и напълно логичен - Полша и България.
А за сега се оказва, че от газпром следват падежите за плащане..., хората си чакат рублите, щото както се оказа в новия свят - може да имаш долари и евро, ама реално тия долари и евро не са твоиТа, тарикатите в кремъл просто се опитват да заобиколят санциите
следват падежите на : германия, австрия, румъния, унгария..., в посочения ред
ще трябва да почакам да врътнат кранчето на сърбия..., поне докато врътнат кранчето на германия или австрия.., а се бях приготвил да слушам воя на умряло на вучич още утре
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Руснаците предупредиха ЕДИН месец предварително.Страните които се държат като неприятелски с Русия ще плащат в рубли.....Като не им изнася внасят с танкери...Ама на тоя стол ще искат да седнат много..И нема място за всички...Надеждата ми е че тоталната мизерия ще изведе българите масово на паветата..Да почнат да ги вадят и да строят барикади....надеждата ми е че мизерията ще свали маските на тея дето ни управляват....пълната мизерия дето вече е при нас от днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Еха, целия свят се моли на Русия за къшей хляб ... да паднеш просто!
Аз да си задам обичайния въпрос: Ако Русия действително контролираше топлото и папото на половината Земно кълбо, защо я ебават за нещо, само когато заплаши със свещеното копче?
Понеже залога очевидно е вдигнат яко, е време да видим дали наистина Русия държи целия свят за топките и ако да - защо досега си трая, че е номер 1?
- 1 like
Коментар
Коментар