IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.clubz.bg/128890-mask_pre...tsi_na_ukrayna
    Мъск предоставя нова серия спътници на Украйна
    Според нейното министерство на отбраната те помагат на разузнаването

раZZпада на "нигер със сняг" ИДВА петоколонници
    ИДВАААААААААААААААААААААААА
    АМИН.

Коментар

• Лоша новина за путинофобите и за подлогите на сащ.
      Обрат: САЩ ще разрешат извършването на трансакции с руски банки, свързани с енергия

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Обяснявам им аз, че БВП е НЕадекватен показател, а онИ гледат кат'малаче макя си.
        Всъщност е доста адекватен и според него Русия си е наравно с Германия. Просто презобилите с пропаганда (щото друго е забранено по нашите "медии") дори не знаят какво е БВП и гледат цифричките все едно са египетски йероглифи от времето на Старото царство.

... като цяло обаче руската икономика е по-важна за света отколкото немската. За Европа е обратно.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Щатите пазаруват и с виетнамски вонги само когато ги печатат Задръж си опорките и фалшивите "новини", не мож впечатли никого
          Щом си казал. В интерес на истината Блумберг наистина пускат бая фалшиви новини https://www.bloomberg.com/news/artic...ck-grain-trade

... Но да те питам, във вашият розов свят Русия фалира ли вече? Поне там. Щото тука на планетата земя рублата ви прави да си говорите сами.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Аз не съм малоумен и не съм седнал да си закачам значки с украинското знаме на фланелката с лика на Байдън.

Отпреди 2020 ми се гадеше от голяма част от западните ценности, след началото на Ковид бях в равни части потрес и шок какво ни причиниха и то в световен мащаб, а след 24.02 вече ме обзема и чиста проба ярост.

Преди поне 5 години съм казал, че дългове се чистят по два начина - война и хиперинфлация, най-добре в комбо. Не смятам, че съм някакъв голям мислител - по-скоро съм прочел това някъде и ми е останало в съзнанието, без да помня първоизточника.

Беше ми ясно, че пост-2008 света ще трябва да изтърпи криза, и колкото повече я отлагаха, толкова по-голям проблем назряваше.
            Част от мен тъжи за края на глобалния свят, в който стоки, услуги, ресурси и хора пътуват свободно и където си искат. Беше си хубава утопийка.
            Друга част от мен обаче жадува за силна Европа, консервативна, борбена и силна. Нека си седят екскурзиите, нека си седят фестивалите, филмите, заведенията, цирковете и плажовете - но да са вече форма на забавление за стойностни, качествени хора, правещи нещо със живота си, а не за блогъри, инфлуенсъри и всякаква друга нищоправеща паплач, което стана основния житейски планктон последните години.

Съжалявам и за украинците, и за руснаците, които загубиха или ще загубят живота, крайниците или зрението си. Тежко е да гледаме хора, чиито живот се съсипва на 400 км от Добрич. Чисто човешки ме боли и вярвам, че всеки, който не е пълен психопат, може да изпита емпатия към жертвите и от двете страни.

Но знам със сигурност и друго - ако ще досегашната система да е пред сериозна промяна и самите американци да са яхнали много метлата по линия разходи, оръжия, социални осигуровки и здравеопазване, то отговора не е в Русия. Особено пък за България.
            Тук руснаците носят само кражби, корупция, кофти градоустройство и посредствена естрада. И тежка енергийна зависимост на баснословни цени.

Не знам дали Русия е искала войната. Не вярвам, че са взели решение за нападение на 22.02, при положение, че от ноември 2021 струпваха войски за "учения". Не вярвам, че не са знаели още от 2014, че с тая вяла еврореакция за Крим няма да си поискат и повече. Манталитета на руснаците е сбъркан изначално и тяхната мания за величие през територия е без аналог в съвременната история - всички държави се стремят към благоденствие, богатство и високи доходи, само руснака се стреми към територия - пък с какви доходи и до каква възраст ще живеят хората там - все тая.

Така че моята истина е да сме далеч от Русия.

С интерес следя Триморието като проект.
            Открай време смятам, че Германия и Австрия са овладени от руски капитали и са с продажни политици и уви, подозренията ми се оказват верни.
            За сметка на това Полша изглежда е отговора на нашите въпроси - силна, демографски лъв, консервативна, русофобска, проевропейска, с много амбициозно и умно население.
            Само мога да си представя какво ще стане с добавка на не по-малко борбените чехи, малките прибалтийски оси и населението на Западна Украйна, живеещо в бивша Австро-Унгария, чиито баби са говорили на немски вкъщи.
            Така като гледам, румънците са поискали още военни на своя територия, така че те са следващите в проекта за нова Европа.

Кажи, ако нещо което написах, ти се струва тъпо.
            Както е казал един класик приземяване приземяване приземяване..За поляците си в заблуда в голяма заблуда

Коментар

• Gerasim_Burgaski, след разпада ще има надпревара кой да се разпадне на повече части. На готвачите въобще не им пука, като направят яката инфлация и дълговете се стопят 5 пъти, ще кажат бяхте до тук а занапред ще вземем някои който работят по евтино..някои роми там от Меден рудник индийския. Само не ми е ясно едно нещо, ако имаш бизнес да продаваш някакви неща за които парите не се изкарват за една година от повечето хора, какъв ти е интереса да нямаш кой да ти ги купува. Това е много Х..икс.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                Украинска снимка от донецко, май има връзка с печалния вид на шефа на ДНР

[ATTACH=CONFIG]n3935103[/ATTACH]
                това е САМО НАЧАЛОТО
                след раZZпада на "нигер със сняг" ЩЕ МЕ СЕ ПОДИГРАВАМЕ

Коментар

• satz, те обаче доста добре се държат с военопленниците тези отцепници. По добре да се помирят, украинците могат да се разберат с руснаците да получават нещо в замяна на тези територии. Всъщност те искаха да са пътя на тези енергийните неща за Европа. Мисля че руснаците ще им отстъпят, ще получат нещо.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                    Украинска снимка от донецко, май има връзка с печалния вид на шефа на ДНР

[ATTACH=CONFIG]n3935103[/ATTACH]
                    Помисли си за един руски лаф, който гласи
                    Не буди лихо, пока оно тихо.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                      Преди малко и Щатите клекнаха и почват да пазаруват в рубли. Да не повярваш колко влияние върху световната икономика има страна, която била с БВПто на Холандия.
                      Обяснявам им аз, че БВП е НЕадекватен показател, а онИ гледат кат'малаче макя си.

Коментар

• Украинска снимка от донецко, май има връзка с печалния вид на шефа на ДНР

Click image for larger version

Name:	155norway.jpg
Views:	1
Size:	26.2 КБ
ID:	3935103

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                          Преди малко и Щатите клекнаха и почват да пазаруват в рубли. Да не повярваш колко влияние върху световната икономика има страна, която била с БВПто на Холандия.
                          Щатите пазаруват и с виетнамски вонги само когато ги печатат Задръж си опорките и фалшивите "новини", не мож впечатли никого

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                            От SWIFT бяха изключени големите руZки банки
                            Сбербанк,
                            Росселхозбанк и
                            МКБ

От SWIFT бяха изключени големите руски банки Сбербанк, Росселхозбанк и МКБ - kaldata.com

РАZZпада е въпрос на дни
                            !!!!!

"северната православна джамахирия" да остане с територия колкото е Дания-АМИН
                            Пич, това е комедийно твоето. Баш днес, при официалните изявления как. Ти чете ли за "изключенията"?

Коментар

• От SWIFT бяха изключени големите руZки банки
                              Сбербанк,
                              Росселхозбанк и
                              МКБ

От SWIFT бяха изключени големите руски банки Сбербанк, Росселхозбанк и МКБ - kaldata.com

РАZZпада е въпрос на дни
                              !!!!!

"северната православна джамахирия" да остане с територия колкото е Дания-АМИН

Коментар

• Tepxi, Румъния не знам дали си наясно, има много с пенсии по 2000 евро, за заплата под 1500 евро също било неприемливо за техния стандарт сега. Ако някой се съгласи да работи за 1000 ми бяха казали, това трябва да е някое дете, това било много несериозно със заплата 1000 евро. Имат солиден износ на автомобили, говорим за бизнес които за да стане трябва да имат вложени поне 200 - 300милиарда само в него, имат петрол и газ от нормани находища по класическа технология. Всъщност Румъния може да ни захрани с петрол, но там въобще добивната индустрия не е така съоръжена както я направиха в Русия канадски и американски фирми. Някъде четох че съоръженията на руснаците били стари, не са стари а чисто нови и на всичко отгоре са направени без да се пести с хубави скъпи компоненти. За Полша не съм чувал да имат автомобилостроене толкова независимо колкото румънското, може да не съм запознат. Само в емиграция в Европа има българи, поляци и румънци като румънците са изключително роми, фактически няма емиграция от там. Литва, Латвия и Естония са свързани с Германия и то сериозно. После част от Украйна да минела към Полша, онези в Украйна като кажат - нашу землю и като нищо ще набият Полша. Между другото което е факт, украинците в боя ги бива те и затова искат оръжие все. На Украйна ако се завъртят така нещата че да получи инвестиции, но отговорно - пари от инвеститори, не подарък или някакви конфискувани може да и се промени съдбата. Това нещо - който привлече инвестициите и парите да тръгнат към икономиката му, той ще изживее икономически разцвет на този етап не може да бъде променено. Може да се направят някакви неща в България, но само и изключително в България.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X