Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Ти не разбра ли, че Украински фронт е друго название на "група армии юг"
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеАма вие защо продължавате да смятате че Украинците и Руснаците се различават по нещо. един дол дренки са.
Оня Ванка с танка дет беше изял на някого луканката през 1944 и затова са го възпели в сатирично стихотворение, с много голяма вероятност си е бил украинец. И е абсолютно сигурен че е бил войник от ТРЕТИ УКРАИНСКИ ФРОНТ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБарби, купи ли агнето?? Хайде за 13,30 имам час за айфеловата кула, че предния път не стигнах до нея. Намери паркинг наблизо и ме чакай.
По здрав от мен https://www.youtube.com/watch?v=NeQM1c-XCDc, https://www.youtube.com/watch?v=W3q8Od5qJio
- 5 Харесвания
Коментар
-
v_alen_tin е голям спец и той. Носят се слухове обаче, че Путин бил бесен и изпочупил няколко стола вчера като научил новината куда пошел русский корабль.
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНа флагман за 1 млрд. $ викаш "корабче" ъ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Официално, русский корабль "Москва" се е превърнал в подводница
Минобороны сообщило, что крейсер "Москва" затонул при буксировке
https://tass.ru/armiya-i-opk/1438338...rer=google.com
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМежду другото това с корабчето си има и своите добри страни- не го знам колко е голям, но сигурно е по малък от самолетоносачите които имат по 3-4 000 човека екипаж и най вачното доста по голяма повърхност за целене
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
на тая снимка хич не изглежда да си говорят за 7 млрд. евро месечно....
ах, палавницииии
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
ах, палавницииииНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеМогат, ама нещо не им се получава,
да припомним, че голямата атака на Славянск и Краматорск закъснява вече 10 дни
(атаката е мъжко дело, а не пуцане с ракети по беззащитни от 100км. )
Бихте ли споделили, как Запада за 20 дни променя баланса в тая война?
Вероятно доста грамотно са изчислили че в този регион може да бъде създадена воена обстановка и си струва да проведат подходяща подготовка на Украинска територия така че войната да е дълга.
Според мен руснаците се нядяваха да не е така, в смисъл човешкия фактор да подведе американците, но не се получи.
Така или иначе конфликта се затегна. Но както вече се каза неколкократно това не е конфликт Русия-Украйна. Въпроса е дали е конфликт Русия-Запада или е конфликт Европа - САЩ(Великобретания).
Започвам все повече да си мисля че целта не е да се съсипи Русия а да се сисипи Европа като цяло.
Към момента в широкия си формат(политика, икономика), конфликта е противопоставил двете половини на континента - русия е 38% от територията. Европесйката икономика назапад е без ресурси на изток е без капитали. За САЩ щастие велико.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеПияният украинец, който заплаши с бомба хотел в Банско, е бил настанен там часове по-рано, с временен статут, съобщава подробности за днешата драма в курорта "24 часа".
След пристигането си в хотела младият мъж е седнал да пие в лоби бара. Към 4 ч излязъл на терасата, където стояли няколко души от персонала. Започнал да крещи по тях, че е от "Азов" и ще ги избие всички. Когато пристигнали полицаи, се заканил и на тях и семействата им с убийство.
От какъв зор ПРИЕМАМЕ мъже без жените и децата им?
Интересно ми е тогава нашите мухльовци-политици какво ще правят и отде ще дирят помощ!
Нямаме армия, нямаме хора, нямаме самолети; сатаНато и САЩ подкрепят Украiна, а не България...
Откачалките от азов ще ни прегазят за няколко часа...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСъбира копейки да купува и смята нужните десетилетия.Last edited by SKP; 14.04.2022, 23:39.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Според Киро българските моряци са евакуирани.Не уточни от кого, но благодари на участвалите.
Според близките на моряците, корабът " Царевна" не е бил пленен.Моряците потърсили помощ от военнослужещите в Донецк и са били евакуирани.
Военното ни разузнаване , изпратено със специална мисия в Украйна е в неизвестност.Явно не е участвало в евакуацията - поне според близките на моряците.
Медиите мълчат.А, да БТВ покани блогъра Асен Генов за да разясни, че руснаците всъщност са пленили екипажа, държали са ги като заложници и сега решили да ги освободят.
Докато го слушах и мислех през целия ден за невижданата цензура, за лицемерието, за журналистите с приповдигнато настроение / сигурно има за какво/, се задушавах от безсилие.Не разбирам - как се продава достойнство, как стоиш в мрака и крещиш , че е светло, как затваряш очите и сърцето си за истината...
Това е робство.
Робство на духа.
Доброволно и унищожително...докато се превърне в начин на мислене или в търговия , обикновено срещу 30 сребърника.
Задушавам се от лъжите и безропотното им приемане, от безличието и безразличието.
Но сърцето , неспокойното ми сърце не спира да шепне :" Вярвай !".
Румяна Ченалова
Да ви посочвам ли ПОИМЕННО или сами ще си признаетеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Kolko струват байрактарите и колко струва рипърите- защото се говори за около 5 пъти разлика в цената при около 10% по добра ефективност
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар