IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
    https://fakti.bg/world/794840-sasht-...cms-na-ukraina

Вати очаквайте скоро включване на ATACMS с голям обсег на действие.
    Те може да докарат, разбира се но, всичко гори, можеш да си сигурен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Напротив-плащат ти/ви.Щото прокарваш тези, които са изгодни за управляващите в Русия. Като тази,че трябвало да се сключи мир със запазване на завзетите територии. Украинците щели да воюват д властта в Украйна вместо с руснаците и тем подобни глупости .
      Не съди за всички по себе си и още неколцината тук объркани люде. Не са всички като вас. Някои просто искат справедливост но, помнят, какво е било.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        mirodes, гена ми е такъв, руски.
        Това е ясно. Кажи само от майчина или от бащина страна? Или изцяло е руски?

Коментар

• https://fakti.bg/world/794840-sasht-...cms-na-ukraina

Вати очаквайте скоро включване на ATACMS с голям обсег на действие.

Коментар

• mirodes, не ми плащат и не лъжа, няма да ги запазят тези превзети територии, те не ги искат. Тях ги устройва там да се обособи държава, те им трябват. Проблема е че като ги оставят на Украйна да си ги върне тя ще ги избие, ти не виждаш ли какво става там или каквото ти кажат в медиите е истината. Те са хора които мислят на руски език и във войната тях ти бутат срещу руснаците, избиват се руснаци в нея - това е геноцид. А кой и как управлява Русия е съвсем друга тема.
            D.Y.F-091066

Коментар

mirodes, гена ми е такъв, руски. Никой не ми плаща нищо.
              Напротив-плащат ти/ви.Щото прокарваш тези, които са изгодни за управляващите в Русия. Като тази,че трябвало да се сключи мир със запазване на завзетите територии. Украинците щели да воюват д властта в Украйна вместо с руснаците и тем подобни глупости .

Коментар

GiRo, а защо нападате, избийте се, Света ще стане по хубав.
                На вас всичко ви се подарява, обаче сте неблагодарни до безкрайност.
                Да, но още спорите, че путин не бил чист комунист, нищо че в кгб нямаше други.

Или вече няма да го оспорвате?!

Коментар

• mirodes, гена ми е такъв, руски. Никой не ми плаща нищо.
                  D.Y.F-091066

Коментар

GiRo, той е малко наивен, бил е в Русия и се е заразил с тяхната наивност. Правиш кратка справка че изоберателите на по съществени неща напоследък ги убиват и си правиш извода на момента. Русия при всички положения ще се докара до момента в който ще продава и разпространява технологиите си за оръжия, а те ги имат. Варианта е да се спре нападението на глутницата срещу тях, но глутницата затова е глутница - да си свърши работата и да разкъса жертвата. Русия ще се разпадне и тези неща ще се разпространят - неизбежно е.
                    редник, аз ви казах няколко хиляди пъти да не атакувате фронтално укрепени позиции.

Нещо, което е било лудост още преди Наполеоновите войни...
                    Ама нали сте си умници.

Сега е време да изревеш украинците защо толкова се мотат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Щото, дори конвенционалните бомби, НЕ СА ИГРАЧКИ И УБИВАТ, ЩО. Абе човек, абе поспри се бе. Аман от глаголизатори! Абе ти, поне малка спирачка нямаш ли? Стотици хиляди постове, кога успяваш да ядеш и да спиш, сано за това ли навиташко писане и препирни с безсмислени тролци живееш? От ранни зори, та до късна доба, нашият пише, пише, пише... Приятел си ми, притеснявам се за теб. Употреби си времето със смисъл, не го разходвай на поразия. Друг живот няма да живееш, вложи смисъл в този. МОЛЯ ТЕ.
                      Човека си вади хляба с писане във форума. По-скоро са група,която дежури 24 часа в денонощието.

Коментар

• GiRo, той е малко наивен, бил е в Русия и се е заразил с тяхната наивност. Правиш кратка справка че изоберателите на по съществени неща напоследък ги убиват и си правиш извода на момента. Русия при всички положения ще се докара до момента в който ще продава и разпространява технологиите си за оръжия, а те ги имат. Варианта е да се спре нападението на глутницата срещу тях, но глутницата затова е глутница - да си свърши работата и да разкъса жертвата. Русия ще се разпадне и тези неща ще се разпространят - неизбежно е.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Meyer's death

Stanley Meyer died suddenly on March 20, 1998, while dining at a restaurant. His brother claimed that during a meeting with two Belgian investors, Meyer suddenly ran outside, saying "They poisoned me".[1] After an investigation, the Grove City police agreed with the Franklin County coroner report that ruled that Meyer, who had high blood pressure, died of a cerebral aneurysm.[1] Some of Meyer's supporters believe that he was assassinated to suppress his inventions.[1][3][11] Philippe Vandemoortele, one of the Belgian investors, stated that he had been supporting Meyer financially for several years and considered him a personal friend, and that he has no idea where the rumours came from
                          - Този да не го убиха марсианците.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Старшинка, разбирам, че по принцип на теб ти трябва малко повече време, но мисля започваш да схващаш какъв е твоят "приятел", по-скоро "приятели"
                            Ама е свестен, за разлика от вашата глутница.

Коментар

• GiRo, а защо нападате, избийте се, Света ще стане по хубав. На вас всичко ви се подарява, обаче сте неблагодарни до безкрайност.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                Абе ти, поне малка спирачка нямаш ли? Стотици хиляди постове... От ранни зори, та до късна доба, нашият пише, пише, пише...
                                Старшинка, разбирам, че по принцип на теб ти трябва малко повече време, но мисля започваш да схващаш какъв е твоят "приятел", по-скоро "приятели"
                                Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

X