След като още вчера написах , че това е театър и уговорен ''преврат'' за да се покажат наяве враговете и противниците на СВО , и да бъдат унищожени , днес вече започнаха да излизат и други сериозни наблюдатели и медии със същите предложения и мисли за ''преврата '' , който доста тролове соросоиди чакаха с незаспиващи очи и прегорели пуканки

Ето едно мнение на човек, добре познаващ ситуацията в Русия и притежаващ дар слово да я поопише добре за пуканкоядците

Последните да не забравят, кого съм обявил за ПОБЕДИТЕЛ в конфликта , чия ще бъде Одеса , и колко ще остане от украйна

В преговорите между Лукашенко и Пригожин снощи са участвали губернаторът на Тулска област, много близък на Путин и шефът на ФСБ Николай Патрушев, още по-близо на Путин. Фактически това означава, че Лукашенко е бил смокиновия лист за преговори между Путин и Пригожин. Никога официално няма да се разбере какво са говорили. Аз смятам, че Путин и Пригожин са имали и преди вчера, и особено вчера, постоянна комуникация, но секретна и през различни на вид канали. Още едно потвърждение на позицията, че всичко външно беше много внимателно режисирано активно мероприятие, в което участваха руските сили за сигурност под прикритието на "метеж". Като в същото време голяма част от прозападната агентура се разкри сама. Може да се провери кой, от къде и как подкрепи Пригожин. И кой Путин. Никакво значение нямат информациите за съдбата на Пригожин, до една те са далеч от истината. Която истина ще знаят малцина. Целите на мероприятието на първо четене са две. Втвърдяване на държавата срещу външно влияние вътре и обявяване на война на петата колона в Русия. От днес тя не е в безопасност. Русия преминава в следваща фаза на противопоставянето на Запада. Много е важно да се отбележи реакцията у нас. Радев знаеше какво става в действителност. Малоумното правителство на сглобките показа пореден политически и геополитически потрес, но държа да отбележа, че нито една политическа мишка у нас не посмя да подкрепи открито Пригожин, въпреки присъствието на американския котарак. Значи изводът ми е, че инстинктът за живота надделя над васалитета. А САЩ не гъкнаха срещу Путин вчера.
Коментар