Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеКакто се очертава една дивизия ще е достатъчна да се превземе Москва.
Знаех,че колосът е с глинени крака,ама чак пък толкоз.
Къде е дивизията ???Last edited by X_Y; 25.06.2023, 10:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеМисля тази нощ докато Пригожин удря Москва е редно Украйна да удари по фронта
За коя нощ говорите , фантазьорче ???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Логиката е, че Пригожин "отвърза" ръцете на Путин...
В момента има забплаха и е застрашено съществуването на руската държава... а според руската военна доктрина това означава, че употреба на ядрено оръжие е разрешена...
То затова днес следобед злия Запад и цялато сатаНато бяха настръхнали и седяха на тръни...
- 8 Харесвания
Коментар
-
От утре пак само Герасим
А колко наизлязоха !!!
И това само във форум. А наяве в РУСИЯ ???
Ще разберете целта на ''цирка'' , ама ..... от новините
Last edited by X_Y; 25.06.2023, 10:07.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениеда, забравих, че вие неутралните сте неподвластни и нямате допир с никва пропаганда
но пък отлично информирани колко зловредна е западната сороистична пропаганда
така, че разбирам, щом незнаете как един еленовъд-шаман се превръща в министър на отбраната на рф, нормално и да не вниквате в днешния цирк ,
мразя да е повтарям, но както писах още още снощи, цялото тва фиаско-днешния цирк, ще приключи с поне няколко смъртни присъди.
на пригожин смъртната присъда беше отменена само преди час..,
ПП то направо обидно прозвуча че не знам евтините прякори и избягвам пропагандата, извинявай ако съм те наскърбил
Коментар
-
да, забравих, че вие неутралните сте неподвластни и нямате допир с никва пропаганда
но пък отлично информирани колко зловредна е западната сороистична пропаганда
така, че разбирам, щом незнаете как един еленовъд-шаман се превръща в министър на отбраната на рф, нормално и да не вниквате в днешния цирк ,
мразя да е повтарям, но както писах още още снощи, цялото тва фиаско-днешния цирк, ще приключи с поне няколко смъртни присъди.
на пригожин смъртната присъда беше отменена само преди час..,
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Не знам кой е тоя. Не гледам телевизия и не чета политически форуми. Всичките тия прякори са ми абсолютно непреводими.
Исках да кажа, че ако това неописуемо безсмислие, което се разигра, би могло да се обясни по някакъв начин - то е че потенциално е изкарало предателите в руските ръководни постове. Ама по-скоро си е просто неописуемо безсмислие, пък и предателите не вярвам да се ловят толкова лесно.
Кажи сега моля, кои са еленовъсди и кои са неутрални, за да знам за какво говорим.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Логиката е, че Пригожин "отвърза" ръцете на Путин...
В момента има забплаха и е застрашено съществуването на руската държава... а според руската военна доктрина това означава, че употреба на ядрено оръжие е разрешена...
То затова днес следобед злия Запад и цялато сатаНато бяха настръхнали и седяха на тръни...
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Даже не е и дивизия ,а само 5000 човека щяха да превземат Москва.Ама подкупиха Пригожин и спаси кожата Путин.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Ако може да се намери някаква логика в тая безумна постановка, може би
То затова днес следобед злия Запад и цялато сатаНато бяха настръхнали и седяха на тръни...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Даже не е и дивизия ,а само 5000 човека щяха да превземат Москва.Ама подкупиха Пригожин и спаси кожата Путин.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениехм, така както се очертава май ще отсеят еленовъда
около него ли е групата меки китки?
Исках да кажа, че ако това неописуемо безсмислие, което се разигра, би могло да се обясни по някакъв начин - то е че потенциално е изкарало предателите в руските ръководни постове. Ама по-скоро си е просто неописуемо безсмислие, пък и предателите не вярвам да се ловят толкова лесно.
Кажи сега моля, кои са еленовъсди и кои са неутрални, за да знам за какво говорим.
Коментар
Коментар