От този клип https://www.youtube.com/shorts/gHPv_...?feature=share излиза че Байдън е останал с впечатление, че Русия води война в Ирак. Та ако вземе, че осъзнае че войнта се води на някакво друго място, да не вземе да се откаже да я води?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАрмията на тагарински- https://www.facebook.com/reel/261705416453818
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеОт известно време във Facebook ме заливат покани за нови приятелства с непознати
Путлер КАПУТ !!!
АМИН !!!
Преди 2 -3 дни мина инфо че гъркинята с подкупите от мисля 5-6 милиона се връща на работа, дори заведе дъщеричката си в брюксел на работното си място. По спомен тя е журналист преквалифицирала се е на политик. Но е взела манги за да лобира за катар- нещо което не би трябвало да прави. Може ли да предложиш някаква класация на професии които биха могли да бъдат корумпирани и такива за които е вредно да бъдат корумпирани- например лекар - може ли да бъде корумпиран- например да ти направи по малък среза при операция на сърцето, или шлосер- да ти направи по качествена заварка- това ако им платиш да кажем 20% отгоре.
Строител- ако му дадеш 20% отгоре да ти направи вилата отвън като дървена хижа, а от вътре с тухли и бетон и да я води-впише като преместваем обект
Разбирам абсурдността на този пост, но като понеже си писал за корупцията като необходимо зло се обръщам към теб - може би си мислил по въпроса. Не приемай поста като заяждане/ аз лично така бих го приел, признавам си/, а като някакво достигане на по добро разбиране на действителността ни
https://www.google.com/search?gs_ssp...hrome&ie=UTF-8
Някакво инфо относно ева кайли
https://www.dokumentalni.com/archives/16011- янис варуфакис за корупцията
Разбира се ще се радвам да се включат и други в дискусията
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Такива данни излязоха и че заради това е арестуван.Засега не са официално потвърдени.
Но тоя колона подозрително лесно стигна на стотина километра от Москва. Като е била уязвима дори за обстрел с РПГ.
Коментар
-
От известно време във Facebook ме заливат покани за нови приятелства с непознати хора. В началото лекомислено ги одобрявах, но бързо осъзнах, че са започнали да ме заливат с рос-пропаганда разни рос-отрепки като горнооряховския и междузвездния трейдер.
Та искам да ви кажа - това не е случайно. Явно Копейкин и Възраждане са се активизирали и целенасочено финансират рос-пропаганда във всички социални мрежи и въобще в цялото медийно пространство. Рос-отрепките в този форум също им се плаща, иначе нямаше да плещят такива простотии, които всеки един нормален човек знае, че не са истина.
Въобще човек трябва да е психопат с дълбоко психично разстройство в последна фаза, за да защитава публично садизма, тероризма и агресията на Путин и на зомбираните руснаци-пияници. Или трябва да му се плаща достатъчно добре, за да забрави собствената си съвест и да започне да приказва врели-некипели в публичното пространство. Второто е по-вероятно, но тука във форума си имаме екземпляри, болни от първото.
Путлер КАПУТ !!!
АМИН !!!
- 10 Харесвания
Коментар
-
Руснаците искат тези области да се отделят в самостоятелна държава или да минат към Украйна когато тя се оправи и може да им плаща поне два пъти по високи пенсии от руските. Те са го решили, че няма да са към Русия и ако се обособят като самостоятелна призната държава ще се съгласят да дадат парите за възтановяването им те. Украинците въобще за какво точно се бият ? И на всичко отгоре договор ще се случи ако украинците дадат териториите в административните им граници, иначе пари руснаците няма да дадат. Та какво точно освобождава Украйна ? И Херсон ще го върнат без бой точно така както им го отстъпиха руснаците.Last edited by supertrader; 30.06.2023, 13:10.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
А къде има инфо че суровикин е замесен в преврата??Last edited by Pyramid; 30.06.2023, 12:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
А къде има инфо че суровикин е замесен в преврата??
Но тоя колона подозрително лесно стигна на стотина километра от Москва. Като е била уязвима дори за обстрел с РПГ.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСАЩ в един момент трябва да дадат балистичните си стратегически ракети на Украйна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
По принцип превратите се извършват от малки подразделения, за да има внезапност както казваш и то от части,които са в столицата или близо до нея. В случая имаме сериозна военна сила,която напредва към столицата. И минава над 700 км за по-малко от два дни.Щом по тесните пътища не я спряха как ще я спрат пред Москва, където могат да влязат отвсякъде?
И стига с тия глупости за постановка при положение че лично Путин каза,че това е опит за метеж.
А той може да е всякакъв, но е последният човек на света, който ще разиграва театър.Аз съм несъгласен с повечето неща, които прави,но си личи, че ги прави с убеждение.И не е такъв, който би правил постановка.
Не се ли усещате как го принизявате като говорите за постановка?Като дори аз ,който не го одобрявам,му отдавам дължимото, че не е човек, който би разигравал театър.
...Е, или почти. А, голямата военна сила, тръгнала към Москва, е голяма особено в нашите индивидуални представи. В такава огромна страна, с такива ресурси и мащаби, не знам дали може да се нарече и средна. Запаси се с търпение.Last edited by Pyramid; 30.06.2023, 13:38.
Коментар
Коментар