IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От този клип https://www.youtube.com/shorts/gHPv_...?feature=share излиза че Байдън е останал с впечатление, че Русия води война в Ирак. Та ако вземе, че осъзнае че войнта се води на някакво друго място, да не вземе да се откаже да я води?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Армията на тагарински- https://www.facebook.com/reel/261705416453818

D.Y.F-091066

Коментар

• Армията на тагарински- https://www.facebook.com/reel/261705416453818

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          От известно време във Facebook ме заливат покани за нови приятелства с непознати
          Путлер КАПУТ !!!
          АМИН !!!
          Добре дошъл отново матейко, ще пропусна глупостите за путин капут и фейсбук и бих искал да чуя твоето мнение за корупцията отново

Преди 2 -3 дни мина инфо че гъркинята с подкупите от мисля 5-6 милиона се връща на работа, дори заведе дъщеричката си в брюксел на работното си място. По спомен тя е журналист преквалифицирала се е на политик. Но е взела манги за да лобира за катар- нещо което не би трябвало да прави. Може ли да предложиш някаква класация на професии които биха могли да бъдат корумпирани и такива за които е вредно да бъдат корумпирани- например лекар - може ли да бъде корумпиран- например да ти направи по малък среза при операция на сърцето, или шлосер- да ти направи по качествена заварка- това ако им платиш да кажем 20% отгоре.

Строител- ако му дадеш 20% отгоре да ти направи вилата отвън като дървена хижа, а от вътре с тухли и бетон и да я води-впише като преместваем обект

Разбирам абсурдността на този пост, но като понеже си писал за корупцията като необходимо зло се обръщам към теб - може би си мислил по въпроса. Не приемай поста като заяждане/ аз лично така бих го приел, признавам си/, а като някакво достигане на по добро разбиране на действителността ни

https://www.google.com/search?gs_ssp...hrome&ie=UTF-8

Някакво инфо относно ева кайли

https://www.dokumentalni.com/archives/16011- янис варуфакис за корупцията

Разбира се ще се радвам да се включат и други в дискусията

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Такива данни излязоха и че заради това е арестуван.Засега не са официално потвърдени.
            Но тоя колона подозрително лесно стигна на стотина километра от Москва. Като е била уязвима дори за обстрел с РПГ.
            Общо взето е нормално да е разпитван/ дали е арестуван е друго, аз ако не пиша в този форум 1 седмица значи ли че съм арестуван/, все пак се познава с пригожин. Подозрително лесно- ами всички са качени на автобуси и камиони и пътуват, колко да е трудно, отделно имаше удар по колоната с някаква бомбичка, мисля че беше от самолет.

Коментар

• От известно време във Facebook ме заливат покани за нови приятелства с непознати хора. В началото лекомислено ги одобрявах, но бързо осъзнах, че са започнали да ме заливат с рос-пропаганда разни рос-отрепки като горнооряховския и междузвездния трейдер.

Та искам да ви кажа - това не е случайно. Явно Копейкин и Възраждане са се активизирали и целенасочено финансират рос-пропаганда във всички социални мрежи и въобще в цялото медийно пространство. Рос-отрепките в този форум също им се плаща, иначе нямаше да плещят такива простотии, които всеки един нормален човек знае, че не са истина.

Въобще човек трябва да е психопат с дълбоко психично разстройство в последна фаза, за да защитава публично садизма, тероризма и агресията на Путин и на зомбираните руснаци-пияници. Или трябва да му се плаща достатъчно добре, за да забрави собствената си съвест и да започне да приказва врели-некипели в публичното пространство. Второто е по-вероятно, но тука във форума си имаме екземпляри, болни от първото.

Путлер КАПУТ !!!
              АМИН !!!

Коментар

• И не минимални заплати, с тях държавата взема, с пенсиите дава и те го знаят затова ако искат и могат да им плащат 2 пъти повиски пенсии от руските ОК !
                D.Y.F-091066

Коментар

• Click image for larger version

Name:	mdaaalipswarusiata.jpg
Views:	2
Size:	76.2 КБ
ID:	4084923

Коментар

• Руснаците искат тези области да се отделят в самостоятелна държава или да минат към Украйна когато тя се оправи и може да им плаща поне два пъти по високи пенсии от руските. Те са го решили, че няма да са към Русия и ако се обособят като самостоятелна призната държава ще се съгласят да дадат парите за възтановяването им те. Украинците въобще за какво точно се бият ? И на всичко отгоре договор ще се случи ако украинците дадат териториите в административните им граници, иначе пари руснаците няма да дадат. Та какво точно освобождава Украйна ? И Херсон ще го върнат без бой точно така както им го отстъпиха руснаците.
                    Last edited by supertrader; 30.06.2023, 13:10.
                    D.Y.F-091066

Коментар

А къде има инфо че суровикин е замесен в преврата??
                      Спекулации. Докато сам Кремъл не го потвърди, ще си останат спекулации на хора с висок интерес от високи рейтинги и шумни сензации. Към момента, не знам Кремъл да е потвърдил.
                      Last edited by Pyramid; 30.06.2023, 12:51.

Коментар

А къде има инфо че суровикин е замесен в преврата??
                        Такива данни излязоха и че заради това е арестуван.Засега не са официално потвърдени.
                        Но тоя колона подозрително лесно стигна на стотина километра от Москва. Като е била уязвима дори за обстрел с РПГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          САЩ в един момент трябва да дадат балистичните си стратегически ракети на Украйна.
                          Стратегически НИКОГА няма да дадат. Бъркаш ги с тактически.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

По принцип превратите се извършват от малки подразделения, за да има внезапност както казваш и то от части,които са в столицата или близо до нея. В случая имаме сериозна военна сила,която напредва към столицата. И минава над 700 км за по-малко от два дни.Щом по тесните пътища не я спряха как ще я спрат пред Москва, където могат да влязат отвсякъде?
                            И стига с тия глупости за постановка при положение че лично Путин каза,че това е опит за метеж.
                            А той може да е всякакъв, но е последният човек на света, който ще разиграва театър.Аз съм несъгласен с повечето неща, които прави,но си личи, че ги прави с убеждение.И не е такъв, който би правил постановка.
                            Не се ли усещате как го принизявате като говорите за постановка?Като дори аз ,който не го одобрявам,му отдавам дължимото, че не е човек, който би разигравал театър.
                            В "Изкуството на войната" което четох преди около 20 години, още Сун Цзъ казва че, измамата върши МНОГО сериозна работа. Сам каза че, Путин далеч не е глупав. Има още нещо, обаче: Учи се МНОГО бързо и да, умее да лъже. Не съм бил на негово място и нямам неговата информация. Вярвам ти че, ти вярваш, че той не би разигравал театър. Има доста тъмни моменти в цялата история и, именно поради това, аз не изключвам че, дори да не е бил такъв човек, може и да е решил да бъде. Ще видим, ка ще се развият нещата със Суровикин и Пригожин и, по някое време, ще се изясни всичко.
                            ...Е, или почти. А, голямата военна сила, тръгнала към Москва, е голяма особено в нашите индивидуални представи. В такава огромна страна, с такива ресурси и мащаби, не знам дали може да се нарече и средна. Запаси се с търпение.
                            Last edited by Pyramid; 30.06.2023, 13:38.

Коментар

• mirodes, медиите казаха че на третия ден са в Киев, а Зе мълчеше и местеше държавните архиви в Лвов, като влязоха и той каза - ще се бия до последния украинец. Вързаха ги руснаците.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• САЩ в един момент трябва да дадат балистичните си стратегически ракети на Украйна.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X