Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Зеленски беше вбесен от отношението на "проруски" ориентирания президент на България и отказа му да достави оръжие на Киев и призивите за мир.
Основните тези на Румен Радев, които вбесиха Зеленски по време на срещата му в София: - Този конфликт няма военно решение и увеличаването на доставките на оръжие не помага; - Като върховен главнокомандващ на българската армия съм категорично против изпращането на боеприпаси;
- От вас чуваме само думата "победа", а никъде няма дума мир
- С война няма да си решите проблемите, трябва да започнете преговори. Жертвите и от двете страни растат, а ти дума не казваш за мир
- В Украйна загиват и наши сънародници.
- Конфликтът придобива все по-масов характер.
- Искаме все по-често да чуваме думата "мир"
- за пореден път Радев репликира Зеленски; - Конфликтът е далеч извън Украйна и затова Европа страда. Знаете ли какво се случва - инфлация и рецесия .
- Трябва да мислим за бъдещето, не само за Украйна.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар
А лично съм виждал и възхвала на упадъчния запад и джендърската му политика от петоколонници в Руски форуми !!!!
И че не го е писал някой извън Русия?
Наистина трябва да пишете в някоя тема за свободни съчинения.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Викаш лошо е да се разширят възможностите за борба с тероризма и престъпността.
Всичко са готови да направят французите, само и само да не спрат потока диваци пристигащи във Франция.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Пробвай? Отиваш в руски форум, регистрираш се и пишеш слава на нато, и после покажи резултати?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеФранция разреши на полицията тайно да активира телефонни камери, микрофони и GPS, за да шпионира гражданите
АКТУАЛНО
07.07.2023
Автор:Обективно Снимки: People's Gazette
Френските полицаи получиха правомощия за дистанционно активиране на камерата на мобилния телефон, микрофона и GPS на заподозрения, след като парламентът на Франция прие „законопроект за реформа на правосъдието“ в сряда.
Законът позволява геолокацията на заподозрени в престъпления, обхващаща други устройства като лаптопи, автомобили и свързани устройства, които да могат да бъдат активирани дистанционно, за да записват звук и изображения на хора, заподозрени в тероризъм, както и в престъпления и организирана престъпност, съобщи People’s Gazette.
Според френската група за защита на цифровите права La Quadrature du Net, разпоредбите „предизвикват сериозна загриженост относно нарушенията на основните свободи“ и нарушават „правото на сигурност, правото на личен живот и на лична кореспонденция“.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Добре върви диктатурката на Макрон. Скоро и в останалата Еврокрация. Не знам с такива като мен какво ще правят, моя телефон няма камера и жипиес, от микрофона ще ми слушат предимно чантата, понеже оттам не излиза. И "свързани устрайства" не купувам. Сигурно ще ме задължат да нося накрая, ако не искам да ми падне социалния кредит под нивото за купони за пюре от ларви.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Добре върви диктатурката на Макрон. Скоро и в останалата Еврокрация. Не знам с такива като мен какво ще правят, моя телефон няма камера и жипиес, от микрофона ще ми слушат предимно чантата, понеже оттам не излиза. И "свързани устрайства" не купувам. Сигурно ще ме задължат да нося накрая, ако не искам да ми падне социалния кредит под нивото за купони за пюре от ларви.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
В европейска и натовска страна един твоите колеги - бръснар някъФ, след всеки пост пише "Слава на Русия" и този човек нито е баннат нито е трит. Представяш ли си някой в Русия да напише "слава на Нато" в руски форум?
Е питам, това не е ли свобода на словото?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеДори европейските левичари погнаха Радев за неадекватната позиция:
https://www.politico.eu/article/ukra...rming-ukraine/
Чак е странно колко силно се опитва този иначе отличен летец да бъде последния български президент.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не ми се е налагало още. Това - за властта
Аз писах -ама кой да чете? - "за някои тук". ТУК, не са хора от властта, ами всякаква.публика. ТУК, И ТОВА забраняват. И човек не се допуска да изрази, каквото мисли, ами само "приемливото". ГРАН МЕРСИ за такава "свобода", нале., след всеки пост пише "Слава на Русия" и този човек нито е баннат нито е трит. Представяш ли си някой в Русия да напише "слава на Нато" в руски форум?
Е питам, това не е ли свобода на словото?
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеФранция разреши на полицията тайно да активира телефонни камери, микрофони и GPS, за да шпионира гражданите
АКТУАЛНО
07.07.2023
Френските полицаи получиха правомощия за дистанционно активиране на камерата на мобилния телефон, микрофона и GPS на заподозрения, след като парламентът на Франция прие „законопроект за реформа на правосъдието“ в сряда.
Законът позволява геолокацията на заподозрени в престъпления, обхващаща други устройства като лаптопи, автомобили и свързани устройства, които да могат да бъдат активирани дистанционно, за да записват звук и изображения на хора, заподозрени в тероризъм, както и в престъпления и организирана престъпност, съобщи People’s Gazette.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Франция разреши на полицията тайно да активира телефонни камери, микрофони и GPS, за да шпионира гражданите
АКТУАЛНО
07.07.2023
Според френската група за защита на цифровите права La Quadrature du Net, разпоредбите „предизвикват сериозна загриженост относно нарушенията на основните свободи“ и нарушават „правото на сигурност, правото на личен живот и на лична кореспонденция“.
- 1 like
Коментар
�
Коментар