If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Ето това е цинизъм . Макар да знаеш , че няма как да спечелиш , да буташ стотици хиляди хора на смърт . Разбира се , не са от твоя народ .
Селския хитрец и богаташ , гледа двамата най -яки братя от селото как се млатят и доволно потрива ръчички , защото после лесно ще може да манипулира единия и граби другия .
В един момент обаче , ако се усетят - те
жко му се пише - от Аляска до Калифорня - перуш няма да остане НАТО: Продължавайте с доставките на оръжие, за да постигнем мир!
Йезуитче,като си заминат децата, учителите на кой ще преподават?! Кой ще им плаща заплатите и как ще преживяват и дали те искат да останат във военна зона? Финансирането на неделните училища е от българска страна.
Не знаеш ли ? Оправданията са при теб !
Денков: Проблемът с финансирането на неделните училища в чужбина е голям
Сега последно финансиране ли няма или няма учители? И ако няма финансиране - Защо братушките не дадат някоя рубли за братски славянски език?!?
Разберете се с Митрофанова, иначе я уличаваш в лъжа.
Впрочем, според мен до седмица ще видим идеално излъскана класна стая в Запорожието с портрети на Ботев и Левски, спретната тьотка с руски акцент обяснява за Вазов пред група строени дечица, които после в свободно интервю пред ТАСС благодарят на тавариш Путин, че отново имат възможност да изучават български.
Както и очаквах , потвърждение на горната манипулация за казаното от Боян Чуков , не се написа . Но пък има 9 харесвания от трима с по 3 ника .
Тепихчо , лекинко е скрил няколко подробности . Както казва той - ''цинично''
А именно :
- че войната не се води между Украйна и Русия , за да губи втората с 0 :1 , както излиза от написаното горе в поста .Ето оригинала на казаното : '' По думите на геополитическия наблюдател няма война между Русия и Украйна, а "в Украйна се води война между САЩ и Руската федерация . В този момент резултатът е 1:0 в полза на Вашингтон срещу Москва".
Мнението на Чуков е, че в САЩ е щабът "на тази увертюра към Трета световна война". Прогнозата му е, че тя няма да бъде ядрена, тъй като по думите му имало договорка между руснаците и американците.
"Европа е логистиката. Украйна ще дава пушечното месо и терена", каза той.
След като се видя , че горната информация в цитата е изкривяване на истината и манипулация , то и последващото предположение за ''чакането '' на Цанов , Карбовски и сие си е като да чакаш на коча да му се търкулнат на земята .
Въпреки че се клатят .
Това се отнася и за ''чакането '' РУСИЯ да ''падне '' , защото възловата ДУМА в цялото интервю на Чуков е ''за сега , за момента ''.
Макар че аз и ''за момента'' не съм сигурен че САЩ водят във войната във Украйна .
Все пак 1/4 вече е РУСКА
Публикувал е линк към интервюто във Фейсбук профила си, то не знам какво потвърждение повече очакваш. Надали БНР си измислят фалшиви интервюта.
Аз съм си написал "в момента", не знам защо ти убягва
А иначе да, "губи" не означава "загуби", но пък сигурно не е хубаво да тръгнеш с парадните униформи в танковете и 10 месеца по-късно да сдаваш окупирани вече територии. А дори не знам дали сме на полувремето.
Боян "Киев-пада-за-три-дни" Чуков сподели в интервю за БНР, че в Украйна за момента Русия губи с 0:1.
По-голям шок от това неочаквано признание на русофил и родоотстъпник номер 1 може да предизвика само Митрофанова по бельо.
Щом Чуков падна, чакам Цанов, Дончева, Карбовски и Волгин. В този ред.
Както и очаквах , потвърждение на горната манипулация за казаното от Боян Чуков , не се написа . Но пък има 9 харесвания от трима с по 3 ника .
Тепихчо , лекинко е скрил няколко подробности . Както казва той - ''цинично''
А именно :
- че войната не се води между Украйна и Русия , за да губи втората с 0 :1 , както излиза от написаното горе в поста .Ето оригинала на казаното : '' По думите на геополитическия наблюдател няма война между Русия и Украйна, а "в Украйна се води война между САЩ и Руската федерация . В този момент резултатът е 1:0 в полза на Вашингтон срещу Москва".
Мнението на Чуков е, че в САЩ е щабът "на тази увертюра към Трета световна война". Прогнозата му е, че тя няма да бъде ядрена, тъй като по думите му имало договорка между руснаците и американците.
"Европа е логистиката. Украйна ще дава пушечното месо и терена", каза той.
След като се видя , че горната информация в цитата е изкривяване на истината и манипулация , то и последващото предположение за ''чакането '' на Цанов , Карбовски и сие си е като да чакаш на коча да му се търкулнат на земята .
Въпреки че се клатят .
Това се отнася и за ''чакането '' РУСИЯ да ''падне '' , защото възловата ДУМА в цялото интервю на Чуков е ''за сега , за момента ''.
Макар че аз и ''за момента'' не съм сигурен че САЩ водят във войната във Украйна .
Все пак 1/4 вече е РУСКА
Бесарабските българи и България като цяло са им съюзник, руснаците са им враг.
"Най-големият срам": бесарабски българин в Одеса разказва
"Най-големият срам е, че много от българите в Бесарабия подкрепят Русия", казва проф. Олександр Середа, бесарабски българин в Одеса. "Най-лесни за завладяване са България и Сърбия, защото там много хора подкрепят Русия
Много правилно си е написано в медиите. В Русия няма нито един говорещ български? В окупираните райони (уж гласували 98% "за" присъединяване към РФ) са си тръгнали всички учители по български? В цяла Запорожка област няма останал един българин? Спряно финансирането точно на българския език от печелещата от санкциите Русия, която до седмици ще диктува световния ред? Точно забрана си е. А иначе оправдания и кършене на пръсти ще четеш тепърва.
Честно казано, това признание от руска страна малко ме озадачава. Ако не си бяха казали сами, още щяхте да спорите, че такова нещо въобще няма.
Житейския ми опит показва, че ако някой си признава някоя беля без нужда, обикновено отклонява вниманието от по-голяма...
Йезуитче,като си заминат децата, учителите на кой ще преподават?! Кой ще им плаща заплатите и как ще преживяват и дали те искат да останат във военна зона? Финансирането на неделните училища е от българска страна.
Не знаеш ли ? Оправданията са при теб !
Денков: Проблемът с финансирането на неделните училища в чужбина е голям
Значи тормозят рускоговорящите , но ще се съобразяват с бесарабските българи ?
Бесарабските българи и България като цяло са им съюзник, руснаците са им враг. Кое е толкова странно? Напълно нормално ограничаване на вражеската култура, образование и вероятно агентура, която много обича културтрегерщинага.
Затова и Зеленски сега подпука русофилите в Украинската православна църква - фрашкано е с атеисти-болшевики, които работят за Кремъл от време оно.
Според теб как са вървели продажбите на "Майн Кампф" през 1942 в Москва?
При евакуирано население и учители и спряно финансиране за какви неделни училища говорим?! Относно портретите не се знае какво точно се е случило а и те са отговорност на организаторите на тези училища .
Много правилно си е написано в медиите. В Русия няма нито един говорещ български? В окупираните райони (уж възторжено гласували 98% "за" присъединяване към РФ) са избягали всички учители по български? В цяла Запорожка област няма останал един българин? Спряно финансирането точно на българския език от печелещата от санкциите Русия, която до седмици ще диктува световния ред? Точно забрана си е. А иначе оправдания и кършене на пръсти ще четеш тепърва.
Честно казано, това признание от руска страна малко ме озадачава. Ако не си бяха казали сами, още щяхте да спорите, че такова нещо въобще няма.
Житейския ми опит показва, че ако някой си признава някоя беля без нужда, обикновено отклонява вниманието от по-голяма...
Въобще от "Украйна не дава, Русия - дава" стигнахме до обратното. Както и предполагахме. Украйна няма интерес да претопява бесарабските българи, воюващи на нейна страна. Е, за Русия е точно обратното.
Че е спряно изучаването на български език в окупираните от Русия територии, в частност - Запорожка област. А за да е спряно нещо, трябва да е вървяло. И учители по български очевидно е имало, след като Елка Митрофанова твърди, че спирането се налага поради тяхното скорошно заминаване. И нещо, което не знаех - че са сваляни портрети на български личности от училищните коридори.
Които, за да се свалят сега, очевидно досега са били... окачени.
Въобще от "Украйна не дава, Русия - дава" стигнахме до обратното. Както и предполагахме. Украйна няма интерес да претопява бесарабските българи, воюващи на нейна страна. Е, за Русия е точно обратното.
Ненадминати сте в йезуитщината! Да ти припомням ли как беше представено в повечето медии?
При евакуирано население и учители и спряно финансиране за какви неделни училища говорим?! Относно портретите не се знае какво точно се е случило а и те са отговорност на организаторите на тези училища .
Не защитавам никой, но искам да се знае истината ! Както и предположих , липса на учители или финансиране е причината ,която не зависи от руската страна ,но удобно бе използвана за пропаганда и русофобия .
пп какъв точно "гаф" са си признали ,че не разбрах ?!
Че е спряно изучаването на български език в окупираните от Русия територии, в частност - Запорожка област. А за да е спряно нещо, трябва да е вървяло. И учители по български очевидно е имало, след като Елка Митрофанова твърди, че спирането се налага поради тяхното скорошно заминаване. И нещо, което не знаех - че са сваляни портрети на български личности от училищните коридори.
Които, за да се свалят сега, очевидно досега са били... окачени.
Всичко е възможно, може да има поне един желаещ да се случи директен сблъсък САЩ - Русия. Ако използват оръжията които имат, ще успеят да се повредят взаимно.
Коментар