IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Александр Дугин. Что будет после Путина

Александър Дугин – човекът, който диктува на Путин

Прочети още на: https://www.dnes.bg/world/2014/06/19...putin.229577,5

Александър Дугин е руски философ, политолог, социолог и публицист. Старообрядец, Александър Дугин е ръководител на Центъра за консервативни изследвания и основател на Международното евроазийско движение в Русия. Дугин е идеолог на неоевразийството – течение в руския консерватизъм, което призовава към създаване на свят с повече полюси, обединяване на евразийското пространство (Русия, Европа и Близкият Изток) в противовес на англосаксонските страни (САЩ и Канада, Великобритания и Ирландия, Австралия и Нова Зеландия). Според него Западът е загубил духовността си за сметка на стопанското благоденствие, а руската култура е противовес на такъв тип устройство. Дугин споделя и идеята, че Русия трябва да играе ролята на Трети Рим. Според него руската култура е по-тясно обвързана с евразийската степ и традициите на туранските народи (тюрки), а също и вижда естествена близост между Русия и ислямските страни.[1][2]

Дугин е под силното влияние на един от първите националсоциалистически идеолози, Хаусхофер, който разработва основните теоретични постановки на Евразийската военна и геополитическа доктрина, като предлага формирането на геостратегическа ос Берлин-Москва-Токио, като алтернатива на Атлантическата харта на англосаксонския свят. При Дугин тази ос обаче е Париж-Берлин-Москва, или всички страни, разположение в Северноевропейската равнина, която се простира от Нормандия до Урал.

Разглежда македонците като самостоятелен етнос и преходен между сърбите и българите.[3]

Last edited by vanevski; 01.01.2019, 15:00.
    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Макрон продължава с реформите, въпреки „жълтите жилетки”

Рейтингът на най-младия френски президент е 24%, преди година – 47%

„Не можем да работим по-малко, а да изкарваме повече, да плащаме малко данъци и да харчим много пари”, заяви в новогодишната си реч френският президент.

Само че не уточнява защо вдига данъците , та да се работи повече ! Хората разбират че трябва да работят все повече и повече за оцеляването си , докато от друга страна една малка част "елит" богатеят все повече и повече !

И на това му казват "реформи" !

Коментар

• За много години на всички, мир и любов в душите ви!

Коментар

• Света трябва много внимателно да слуша Какво казва Владимир Владимирович

Новогоднее обращение Владимира Путина 2019
          https://www.youtube.com/watch?v=gE4tCx9qHMs

Коментар

• За много години на сите форумци! Честита 2019 година!

Коментар

• E - всички в България вече са посрещнали Новата Година, а на мен ми предстои.
              Но нека поздравя всички, дори и идеологическите ми ...противници във форума а и модературата:

Честита Нова Година!

Новата година - това са нови планове, нови срещи, а и нови успехи. Нека бъде за вас щедра, радостна, а успехите да станат ваши постоянни спътници.
              Нека с вас бъдат вашите любими хора и верни приятели, които да ви помагат при нужда във вашите начинания.
              Желая на всички да бъдете заобиколени от добри хора, да имате много приятни емоции и да се радвате на всеки един ден, да дарявате околните с радост и усмивки.
              Last edited by Имхотеп; 01.01.2019, 04:28.
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Весело посрещане на НОВАТА ГОДИНА ot men na wsiчки. Ще се чуем догодина
                що бе Вальо ...къде заминаваш ...?

Коментар

• Весело посрещане на НОВАТА ГОДИНА ot men na wsiчки. Ще се чуем догодина

Коментар

• Бе питах на едно друго място един руски трол - абе няма ли нова година за вас, мурзилките?

Или дори и сам - руският трол е руски трол... на пост...

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Аз имам рецепта за сапун от сороспии
                      +100

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

Поне едно спасиба няма ли да пишеш? Тук сме 7 часа назад от БГ-след почти 12 часа ще дойде НГ-при вас след 5.

А относно споровете/първото качество/ тук,разбрал съм отдавна,че ВСИЧКИ желаят да си изживеят животът добре и в спокойствие,разликата е само в това,че от страна на диктатурите това се налага силово и мракобесно,а в Свободните общества чрез избори, и тогава сравнете кои са предпочитаните-никой не емигрира в диктатури и там няма ЗК.Колко американци разнасят пици в Москва,а тук е пълно с руснаци и такива от диктаторски и зле управлявани държави!

А да сте чували за Магна Харта?
                        Аз пък си мислех че Новата година идва първо в развитите капиталистически страни ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Да не е дошла вече при тебе ... нали сте първо качество в Канада ...
                          Поне едно спасиба няма ли да пишеш? Тук сме 7 часа назад от БГ-след почти 12 часа ще дойде НГ-при вас след 5.

А относно споровете/първото качество/ тук,разбрал съм отдавна,че ВСИЧКИ желаят да си изживеят животът добре и в спокойствие,разликата е само в това,че от страна на диктатурите това се налага силово и мракобесно,а в Свободните общества чрез избори, и тогава сравнете кои са предпочитаните-никой не емигрира в диктатури и там няма ЗК.Колко американци разнасят пици в Москва,а тук е пълно с руснаци и такива от диктаторски и зле управлявани държави!

А да сте чували за Магна Харта?
                          Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            Бе никой нищо за рецепта за ватна салата?
                            Аз имам рецепта за сапун от сороспии
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Толкоз неграмотна и нескопосана опорка отдавна не бях виждал ... и селата бяха електрифицирани преди 1944 г , после комунистите откраднаха жиците ...
                              +111
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Да не е дошла вече при тебе ... нали сте първо качество в Канада ...
                                То филми му в главата. Хармония йок.

Коментар

Working...
                                X