IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
    Няма да има линк, доколкото той е недолюбван, а може би и забранен. Отвратеният Делян, май и той е топнал гагата.
    А пък облагодетелстваните са толкова близки на кристално чистия Делян, че става доста съмнително.
    Ако има силно мотивирани журналисти и др. да открият истината, не би представлявало особена трудност да се разкрие, дали между облагодетелстваните лица и Делян е имало АВАТАРНИ отношения. Аз въобще не бих пренебрегнал тази хипотеза.
    Снежната топка се търкаля.
    Не му се види краят.

Дриймтиймът на Делян Добрев в Апартаментгейт с рекордно евтини жилища

О, журналята у нас много лесно се мотивират.
    Журналиски, сър, кво да ги правиш курветата, женски и мъжки?
    Модераторки, сър, кво да ги правиш курветата?

Виж, че всички големи решаващи политически "скандали" у нас са уредени от вън, от външни журналя и/ли партии.
    Last edited by Жан Бет; 09.04.2019, 18:04.

Коментар

Има такъв процес, но събуждането е мъчително и бавно.
      Често съм подсказвал, че обичам да разделям приятелство и политически убеждения.
      Обаче, правил съм опити да пласирам едни съвършено невинни подмятания пред мои германски приятели по актуални въпроси. Никога по своя инициатива, а само като коментар на някакви техни изявления, които отразяват ширещи се там обществени вярвания. В сравнение с нещата, които си говорим тук, буквално става въпрос за невинност от ниво предучилищна занималня.

Следва едно изцъкляне на очите и окръгляне на устата, съпроводено със специфично провисване на долната челюст, не е за приказка!

А става въпрос за интелигентни хора, но подоходящо и резултатно обработени от очевидно още по-интелигентни такива.

Много трудна битка предстои!
      Те не са виновни, особено немците.

Немците са работени от евреите, и заедно с тях - от целия западен свят, че са виновни по принцип. И те, майки, бащи, деца, внуци и правнуци, се чувстват и до сега виновни, щото медиите, които са еврейски, ги работят.

Но немецът, колкото и да е наивен и доверчив (щото така си е построил живота), най-накрая ще избухне, защото еврейчетата и останалият западен свят най-безсрамно експлоатират неговата честна и обявена наивност.

Ще има втора Кристална нощ, само не знам как ще бъде наречена.
      Бих участвал в нея с удоволствие.
      Last edited by Жан Бет; 09.04.2019, 17:54.

Коментар

• Няма да има линк, доколкото той е недолюбван, а може би и забранен. Отвратеният Делян, май и той е топнал гагата.
        А пък облагодетелстваните са толкова близки на кристално чистия Делян, че става доста съмнително.
        Ако има силно мотивирани журналисти и др. да открият истината, не би представлявало особена трудност да се разкрие, дали между облагодетелстваните лица и Делян е имало АВАТАРНИ отношения. Аз въобще не бих пренебрегнал тази хипотеза.
        Снежната топка се търкаля.
        Не му се види краят.

Дриймтиймът на Делян Добрев в Апартаментгейт с рекордно евтини жилища

Коментар

• Brexit не се случи, ама Гербексит е в пълна сила. Айде бащицо кво чакаш? Няма да ти се сърдя че си закъснял с 1-2 седмици от моята прогноза
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнение

Има, струва ми се, промяна във вятъра; хавата май, дай боже, се променя.

Коректният бял християнски мъж на Запад започна да се усеща как го работят с пропаганда още от люлката и започва да се събужда.

​​​​​​
            Има такъв процес, но събуждането е мъчително и бавно.
            Често съм подсказвал, че обичам да разделям приятелство и политически убеждения.
            Обаче, правил съм опити да пласирам едни съвършено невинни подмятания пред мои германски приятели по актуални въпроси. Никога по своя инициатива, а само като коментар на някакви техни изявления, които отразяват ширещи се там обществени вярвания. В сравнение с нещата, които си говорим тук, буквално става въпрос за невинност от ниво предучилищна занималня.

Следва едно изцъкляне на очите и окръгляне на устата, съпроводено със специфично провисване на долната челюст, не е за приказка!

А става въпрос за интелигентни хора, но подоходящо и резултатно обработени от очевидно още по-интелигентни такива.

Много трудна битка предстои!

Коментар

• И Делян Добрев с оставка, от солидарност към колегите
              Чашата преляла с поредната фалшива новина

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2019/04...olegite.407079

Има един особен аспект на текста на информацията.
              Прави се опит за внушение, че герб е нещо като колективно тяло, което няма нищо общо с телата н а неговите съставни част, пък бидейки нещо различно от механичен сбор, то било носител на висши морални добродетели.

Така и не разбрах, каква е точно ""фалшивата новина", която така силно е отвратила Добрев, но до този момент не съм констатирал, че има съставни части, които да с а атакувани с невярна информация.

Очевидно е, че всички там са подложени на една нова оперативна техника и резултатите са отлични.
              Тя се вика срамотомия

Коментар

Ама македонско-френската мома да внимава все пак.
                Въпреки честите инструктажи, въпреки честите молитвени закуски, един подобен деятел за реализиране на проекти, взеха и го удариха доста неприятно. Увариха го неговите чрез тяхната присъдружна медия.
                Заплатата, полетите, мерцедесите, асансьорите вървят в комплект с условие за постигане на правилни резултати.

А в нас взеха да с еоправдават с някакъв Конституционен съд.
                Има, струва ми се, промяна във вятъра; хавата май, дай боже, се променя.

Коректният бял християнски мъж на Запад започна да се усеща как го работят с пропаганда още от люлката и започва да се събужда.
                Даже в Канада, страната на победилия либерастизъм, както споменах в друга тема.

Ние, обаче, сме много по-близко до едновремешния тоталитарен суцялизъм, който тепърва започва на Запад. За това скачаме по-бързо и по-правилно. Но силата е в западния бял християнски мъж и малко ме е страх, какво ще стане, когато се изправи и озъби.
                Кака ти Габриел, разбира се, веднага си е заминала, заедно с либерастическите си деца с изгнил ген. За тях не бих жалил.

Но, покрай сухото, и много мокро ще изгори. Вината ще е в либерастите, но това няма да помогне в несправедливостта - освен това, че червейският рак на либерастията ще е изтръгнат от корен и изгорен с калено железо до трето поколение напред и назад - стават седем със самата майцепродажничка "Габриел".

Е, некои по-дребни ще потърсят и фенери за собствениците, администрацията и останалите овластени тук.
                Имената им висят на вратите. Знаят се, хе хе
                ​​​​​​
                Last edited by Жан Бет; 09.04.2019, 16:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнение
                  Оня ден писах, че Шорош имал 256 евродепутати в джоба си.

Днес по радио "Хоризонт", българското национално радио, чух от некакъв интервюиран, че са над 500 дупетати.
                  Много хора изпадат в заблуждение, че г-н Сорос е просто е всевиждащ, всечуващ, безумно богат и безумно умен модерен деец - нещо като гений, може да е "зъл" според някои, но масово не му се отказва статут на гениалност.

А той просто е изразител и изпълнител на един проект, част от който е и самият той.
                  При това, далеч не най-важната, най-именитата и най-богатата част.
                  Просто е преценено, че от маркетингова гледна точка е удачно някои от важните фактори да си останат на сянка.

Пък нашата македонско-европейска мома от гр. Гоце Делчев, със звучното българско име Габриел е просто един временно рекрутиран чиновник, с неприлично висока заплата, който няма достатъчно социален и интелектуален ресурс, че да разбере за какво точно с е бори, пък и да има - все му е тази, защото животът му е пример за приказка, пример за нечовешко чудо, което доказва божествена намеса свише, а отгоре на всичко му е внушено, че става дума за една много благородна кауза, той си вЕрва, както би вервал във всичко, което му поръчат "отгоре" - облечено в съответните празнични дрешки и ... говори, говори, говори!

Ама македонско-френската мома да внимава все пак.
                  Въпреки честите инструктажи, въпреки честите молитвени закуски, един подобен деятел за реализиране на проекти, взеха и го удариха доста неприятно. Удариха го неговите чрез тяхната присъдружна медия.
                  Заплатата, полетите, мерцедесите, асансьорите вървят в комплект с условие за постигане на правилни резултати.

А в нас взеха да с е оправдават с някакъв Конституционен съд.
                  Last edited by nachev; 09.04.2019, 15:20.

Коментар

• Оня ден писах, че Шорош имал 256 евродепутати в джоба си.

Днес по радио "Хоризонт", българското национално радио, чух от некакъв интервюиран, че са над 500 дупетати.
                    Май каза 720, но ме е страх да го твърдя, щото е много голем процент.
                    Last edited by Жан Бет; 09.04.2019, 15:01.

Коментар

• А това трябва задължително да се прочете!

Финансовата схема на Сорос и Истанбулската конвенция. Връзката е очевидна

Г-да Генчеви доста сръчно са успели да се справят с една от тайните ключалки на куфара с двойно дъно (както беше определена от д-р Михайлов) - наречен ИК.

И не си правете никакви илюзии!
                      Доколкото тук сме почти 100 % мъже, атаката е фронтална, груба, решителна, дълбоко стратегическа срещу една от малкото истински, едва ли не последни важни обществени сили, които притежават прозорливост, хоризонт, проникновеност, ресурс и др. за д асе противопоставят на перфидни и мръсни планове за отвратително социално инженерство.

И тази сила се нарича - белият мъж от европеидната раса.
                      Генчеви не бъркат чак до тези дълбини, но темата сме я обсъждали, да не се повтаряме.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                        Ти опита ли се да принудиш работотдателя ти да те осигурява на истинската заплата?Опита ли да организираш хората около тебе да се озъбят?Защо мълча?
                        В славното си минало имам такъв опит. Подритвах си трудовата книжка с обявена официално и на всички индивидуална стачка. С надеждата и другите да обявят, най-малкото символично.
                        Уви, от колегите получавах само одобряващо потупване, когато никой не вижда. Само от някои. Мнозинството само слушаше моите декларации и мълчеше. И работеше.
                        На третия ден шефът ми най-приятелски ми каза да свършвам с глупостите - "виждаш, че нищо не става". И беше прав, и престанах.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Валентине ма ти наистина ли не ме разбираш?Никой не спори за това което си написал.Спора е защо не сте тук за да принудим боклука който ни управлява да прави това което си описал.С добро няма да можем ше требе кръпел.Ти как помагаш?Рано или късно ще хванем тоягата а вие някак си тарикатите после хоп наготово.Спасението поединично не помага на страната...Не знам от колко време си в Германия ама те уверявам че като си дойдеш ще си дойдеш на едно непознато място.Бягате от България после ревете че се била циганизирала че нищо не се случвало.Ти опита ли се да принудиш работотдателя ти да те осигурява на истинската заплата?Опита ли да организираш хората около тебе да се озъбят?Защо мълча?Да не мислиш че в Германия това го няма вярно че е много малко ама хората се борят и не превиват гръб пред разни тарикати и мошеници..Хора разберете загубим ли България загубили сме всичко.При една по сериозна криза ще ви изгонят от Германия.А и с тия емигранти дето приеха ще ви таковат мамата.АСа като заплодат десетте си жени ще я видим и Германия..
                          Мисля че това е достатъчно

Georgi Kadiev

2 часа ·

Ако “Златен век” не беше на Артекс и ако Артекс не бяха обслужили Цветанов, Цачева, Рашидов и с-ие и не бе станал скандал, още щеше да се строи. Без разрешително и при пълно мълчание на Фандъкова, Здравков, ДНСК и МРРБ.
                          Ако ви казват, че институциите в България работят, не вярвайте.
                          “Златен век” е чудесен пример, че не работят.

• Стефани Иванова Две години беше законно всичко, изведнъж покрай скандала, внезапно ББожественият пръст реши, че е незаконно. И при незаконно строителство, защо ДНСК, МРРБ, Фандъкова и арх. Здравков не подават оставки? Не моят подпис седи там, нали?
                            2

• Dimitar Hadjiev А коя институция работи?
                            Скриване или докладване на това

• Нора Флорова Да де, къде са им оставките на Фандъчка и Здравков? И останалите?

Коментар

Снимки на къщите. (неговата изглежда френска).
                            Абе, сълзлива история отсЕкъде.
                            Мале, ако ми се яви пак!
                            Снимки на къщите. (неговата изглежда френска).- ami той и моят апартамент изглежда немски, ама е в българия, така че.........

Коментар

• Заради Либия може да тръгне нова миграционна вълна към Европа
                              Западни издания коментират развоя на събитията в страната

Прочети още на: https://www.dnes.bg/notifikacii/2019...-evropa.407011

Коментар

Имаме семейни снимки.
                                Снимки на къщите. (неговата изглежда френска).
                                А, и аз живея в Париж, на Rue de Crémieux​​​​​!
                                Моята е зелената вдясно, втората след хотелчето.

Розовата до мен е парижката къща на Имхотеп. Той често посещава съседното хотелче...
                                Last edited by Жан Бет; 09.04.2019, 11:41.

Коментар

Working...
                                X