Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеХаресвам пожелателното мислене.
За съжаление - няма да се случи - още не е започнал кошмар, докато Джуджето е начело.
Его-то му е толкова силно, че е готов да унищожи света, защото всички вече му се смеят.
П.П. Нагласате за около 10-15 години и затова с досада гледам какво вълнува БГ матрьошките.
Днес този се изакал - утре същия пуска, ама той не бил акал. По в другиден - ама пак акал, на следащия ден - не, бе - не е .....
Така не се работи, пичове!! Не се бачка така, а тепърва ще ви става все по-трудно. Още нищо не сте видяли.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩе видим повторение на събитията станали през 1929г умножени по 10.
Ти за какво си се сетил? Ърмм ...?
Коментар
� -
Не зная как гледат нашите православани братя тук на едновременните възгласи "Аллау акбар" и "Господи помилуй" от тези тук "православни братя", които между другото свалят граждански самолети под "благия" поглед на дядя Путя...
Спецподразделение Мотороллы и спецподразделение БаяLast edited by kandid; 25.07.2014, 23:09.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМаранди ти не се къхари и Южен поток ще има и на украинците ще им дойде акъла,
въпроса е ние какво ще правим с нашата пословична простотия.
За съжаление - няма да се случи - още не е започнал кошмар, докато Джуджето е начело.
Его-то му е толкова силно, че е готов да унищожи света, защото всички вече му се смеят.
П.П. Нагласате за около 10-15 години и затова с досада гледам какво вълнува БГ матрьошките.
Днес този се изакал - утре същия пуска, ама той не бил акал. По в другиден - ама пак акал, на следащия ден - не, бе - не е .....
Така не се работи, пичове!! Не се бачка така, а тепърва ще ви става все по-трудно. Още нищо не сте видяли.
Коментар
� -
Преди месеци бях задал въпрос - може ли да се говори за газ в тази тема предид значението на Ю.пАток?
Отговор беше - Да! ( не ми съм луд да търся сред хиляди постове назад, за да го доказвам ).
Сега двойни стандарти ли ще правим?
- падна Правителство в БГ;
- спря се пАток;
- уж не сме теглили борч от Газпром.
П.П. Като прост Българин тия неща ме вълнуват, защото:
- непрозрачна процедура;
- отворена продура за санкции срещу БГ ( точно за ЮПаток )
- неустойки големи;
- това ще излезе от джобовете на всички по един или друг начин.
------------
За сравнение реверсивни врързки през 4-те комшии ще излязат под 100 милки евро и ще имаме достъп до газ отвсякъде.
А, в момента трябва да плащаме картинка, която вече се "оценява" на 4.3 млрд. евро - при условие, че преди само 3 години беше 800 млн.
------------------------------------
Няма как да стане Русото да си мълчи!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеюридическо лице
Да попитам още веднъж , защото не получих отговор, прочете ли предпоследното си изречение от поста който цитирах
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеюридическо лице
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеБи ли разяснил какво е "ЮЛ"
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМодератор,
ти гледаш ли това наглото пишлеме как излъга нагло, че аз съм го бил питал как се прави природен газ?
Аз съм бил питал него, моля ти се! ( като е точно обратното ).
Дотук, ако го подпукам имаме набеждаване и оклеветяване и като му боцна за финал уронване престиж на ЮЛ и ще ме изплаща в следващите 10 години.
Баси наглата сволач се пръкна в тоя форум. Върви спами и си съчинява. Къде бе, алоуу .... къде ..?
Коментар
�
Коментар