If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще си правят групова сбирка на баира над микроязовир ЛС417. То там кораб няма да пристигне, ама така символично да посрещнат тръбите. Дрескода е руски куртки от втората световна война. Ако нямат и ватенки ще свършат работа. Всеки втори ще си носи чук, а другия втори сърп
НЕ слуша тоз народ кандитко и равновесния.
равновесен сметна ли с колко се увеличи населението на Русия, откакто твоите хора взеха властта в Украйна.
Я сметни сега и колко загуби хунтата?
И може ли да познаеш какво ще загуби скоро?
От ден първи на тази криза аз си казах че искам източна Украйна да мине към Русия. И независима да стане пак е добре.
Мен това което ме интересува е икономическото положение в Русия да става все по-зле. И то си става все по-зле
ЦАРЕВ ОТ ИМЕНИ ДНР И ЛНР ЗАЯВИЛ О ФАКТИЧЕСКОМ ОБЪЕДИНЕНИИ ЭКОНОМИК РОССИИ И НОВОРОССИИ
ОДНА ВАЛЮТА, ОФИЛИРОВАННЫЙ БАНК РОССИИ, ОТКАЗ ОТ ТАМОЖЕННОГО и ВИЗОВОГО КОНТРОЛЯ!!!!
ПРЕДЛОЖИЛ ВСЕМ ВОЙСКАМ НАХОДЯЩИМСЯ НА ТЕРРИТОРИИ НОВОРОССИИ ПЕРЕЙТИ НА ЕЕ СЛУЖБУ ИЛИ СЛОЖИТЬ ОРУЖИЕ В ТЕЧЕНИИ СУТОК.
ТАКЖЕ ПОПРОСИЛ В СЛУЧИИ НЕ СЛОЖЕНИЯ ИМИ ОРУЖИЯ ПОМОЩИ У РФ.
НЕ слуша тоз народ кандитко и равновесния.
равновесен сметна ли с колко се увеличи населението на Русия, откакто твоите хора взеха властта в Украйна.
Я сметни сега и колко загуби хунтата?
И може ли да познаеш какво ще загуби скоро?
На всяка олимпиада, САЩ правят подарък на Путин, почвам да си мисля, че за следващата олимпиада го чака Аляска?
Сега ми хрумна - абе тук русофилите да не сте на заплата при ГЕРБ. Гледам те яко се опитват да раздуят сред десни избиратели плоскостта Европа - Евразия. За мобилизиране не за друго
Сега ми хрумна - абе тук русофилите да не сте на заплата при ГЕРБ. Гледам те яко се опитват да раздуят сред десни избиратели плоскостта Европа - Евразия. За мобилизиране не за друго
Строежа на южен поток вече реално започна , тези дни пристига първия кораб с тръби.
Назначават се и хора на работа.
Все по трудно ще бъде на празнодумци да будалкат народа.
Кви стотина бе, 48 жертви в Одеса, от които 12 разстреляни и изклани по улиците от путлеровите главорези и още 36 жертви на трудова злополука, самозапалили се с подготвени и складирани от тях коктейли Молотов....
Айде стига пропаганда, вече има официален доклад...
Според Лавров, всички свидетелства на очевидци показват, че мащабите на трагедията се премълчават. „Няма да позволим разследването да се скрие от обществеността“, – каза шефът на руското външно министерство. „Това, което се случи в Одеса на 2 май е чистокръвен фашизъм“, – подчерта той.
Депутат Одесского областного совета Савенко заявил, что киевские власти скрывают данные о пропавших без вести активистах Антимайдана. В Доме профсоюзов который подожгли экстремисты погибло по его сведениям 116 человек
Во время Великой Отечественной войны разминировать объекты сапёрам активно помогали дрессированные собаки. Одна из них по кличке Джульбарс обнаружила при разминировании участков в европейских странах в последний год войны 7468 мин и более 150 снарядов.
Отменное чутьё неутомимого пса отмечали и сапёры, разминировавшие могилу Тараса Шевченко в Каневе и Владимирский собор в Киеве.
21 марта 1945 года за успешное выполнение боевого задания Джульбарс был награжден медалью "За боевые заслуги". Это единственный случай за время войны, когда собака удостоилась боевой награды.
В конце войны Джульбарс был ранен и не смог самостоятельно участвовать в Параде Победы в Москве. Генерал-майор Григорий Медведев доложил об этом командовавшему парадом маршалу Константину Рокоссовскому, который поставил в известность Иосифа Сталина. Сталин приказал нести этого пса по Красной площади на своём кителе.
"Пусть эту собаку пронесут на руках по Красной площади на моём кителе…"
Поношенный китель без погон был доставлен в Центральную школу. Там соорудили нечто вроде лотка. И на Параде Победы вслед за коробкой солдат с собаками МРС командир 37-го отдельного батальона разминирования майор Александр Мазовер строевым шагом пронёс боевого пса мимо трибуны с Верховным Главнокомандующим.
Ами аз гледам от моите познати. Всичките мрънкалници, дето в България все чакаха от някъде някой да ги спаси, емигрираха. И странно но вече не мислят така.
Баш робите,продължават да чакат някой да ги спаси.....Твоите познати са намерили сили да емигрират,т.е,в момента ,в който са си стегнали куфарите,са престанали да бъдат роби!
Ама верно ли това го пишеш, я виж ръкавелите на ЦекоШенгеня. Или викаш възпитаника на помощното училище във вършец, служи на пиндосите без пари... Ами ген Кларк на основаването на ББЦ
Американците се осъзнаха каква сила е пропагандата в Източна Европа и съвсем естествено и те почнаха да правят същото. Ама чак пък партия да имат тук ме съмнява. Иначе все тя щеше да печели, защото парите и опита на американското правителство са далеч повече от тези Путин и Газпром.
Интересно ми е ако наложат санкции на Газпром какво ще се случи със медиите му в чужбина
Ама верно ли това го пишеш, я виж ръкавелите на ЦекоШенгеня. Или викаш възпитаника на помощното училище във вършец, служи на пиндосите без пари... Ами ген Кларк на основаването на ББЦ
Да бе,баш пък тези,дето емигрират,са точно робите...Ха-ха-ха...Колко ги разбираме нещата от живота пред монитора....Смях...
Ами аз гледам от моите познати. Всичките мрънкалници, дето в България все чакаха от някъде някой да ги спаси, емигрираха. И странно но вече не мислят така.
Коментар