Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеИ в тези воЙски какви воИници имашеее - строят и бдят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеШушко, ти как си представяш работата на юриста. Да те светна, юристите не сме на норма или на поточна линия...или има работа, или няма...
Ама що се занимаваш с мен...темата е Украйна, не моята скромна персона...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКандид, за теб няма ли работно време, започнал си от 8,40 сутринта и имаш 5-6 поста всеки час. Нали си юрист, не са ли те учили, че трябва да работиш за компанията която те е назначила на работа през работното си време, а през свободното да тролиш. Спри се бе човек. 2 страници от 8 до 4 , ами до 10 вечерта????????
Какво е това нещо, ооооооооо извинявай, сигурно марандито е в отпуска и ти го заместваш, на 2 компа ли си или сменяш само никовете в движение
Ама що се занимаваш с мен...темата е Украйна, не моята скромна персона...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеИ в тези воЙски какви воИници имашеее - строят и бдят...
Какво е това нещо, ооооооооо извинявай, сигурно марандито е в отпуска и ти го заместваш, на 2 компа ли си или сменяш само никовете в движение
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеИ със сигурност има по-висок чин в путлеровата армия от мен...
Ама кви удобни ми ги пускаш...за воле...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСамо за протокола...това шимпазе ,което е изстреляла ракетата е доста учено ,малко по учено от тебе...да знаиШ....
Ама кви удобни ми ги пускаш...за воле...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАйде пак, да завъртим грамофона, ми кой ти е казал, че трябва да имат полза от всяко убийство, което са извършили в Източна Украйна (а това са вече хиляди човешки животи)...
А тук вече се объркаха сериозно, свалиха самолет по грешка, както се установява и от този запис...шимпанзето вижда мигащата точка на радара, ама не знае, а и не го е..е какъв е самолета, шимпанзето знае само как да "нажмава кнопката"...
Само за протокола...това шимпазе ,което е изстреляла ракетата е доста учено ,малко по учено от тебе...да знаиШ....
Коментар
-
Айде пак, да завъртим грамофона, ми кой ти е казал, че трябва да имат полза от всяко убийство, което са извършили в Източна Украйна (а това са вече хиляди човешки животи)...
А тук вече се объркаха сериозно, свалиха самолет по грешка, както се установява и от този запис...шимпанзето вижда мигащата точка на радара, ама не знае, а и не го е..е какъв е самолета, шимпанзето знае само как да "нажмава кнопката"...
Владимир Высоцкий ~ Банька по-беломуLast edited by kandid; 25.07.2014, 18:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТака продължавайте с глупостите, айде: "Птичка прилитела, товарищи."
Пак ви оставиха да наговорите един куп глупости и Ви зашиха нов запис - този път 2 минутки преди да шимпанзетата да избият 298 невинни...
СБУ обнародовала запись переговоров террористов о приближении "Боинга"
И да отбележа паметта на един човек, който ако днес беше жив, щеше да е в черния списък на Путя (песента е на украински)...
Владимир Высоцкий "Все не так ребята!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТака продължавайте с глупостите, айде: "Птичка прилитела, товарищи."
Пак ви оставиха да наговорите един куп глупости и Ви зашиха нов запис - този път 2 минутки преди да шимпанзетата да избият 298 невинни...
Коментар
-
И да отбележа паметта на един човек, който ако днес беше жив, щеше да е в черния списък на Путя...
https://www.youtube.com/watch?v=RGZwOoUy_HE
но и да се чува ,вече един път фалшифицираха запис 20 след случая......
Коментар
Коментар