IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• нали вече Ковид ваксини няма в БГ, поради изтекла давност. Аз мисля, че и тази мистерия отшумя напълно.
    Повече от красива

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

До колкото си спомням, Аналогича беше от лагера на небоцнатите, но от време на време изпитваше афинитет към "красивия ум" на някои ваксъри. Или май по-скоро го отблъскваха тъпотиите на някои антиваксъри. Той си знае.
      Правилно си ме описал

За най голям майтап преди месец ми поискаха ваксинационен сертификат при влизане в една африканска страна и за сефте ми правиха бърз тест на летището Половината свят съм пропътувал с менте сертификат на времето, ама че сега ще ми трябва не ми беше хрумвало. Свят голям, идиотия много.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Нищо не си проверил, има поверпонт прецентации, ама наистина не ми се занимава, не ми дреме, прав си, безвредни и безопасни и ефикасни и ефективни са, всичко е чудно бижу
        До колкото си спомням, Аналогича беше от лагера на небоцнатите, но от време на време изпитваше афинитет към "красивия ум" на някои ваксъри. Или май по-скоро го отблъскваха тъпотиите на някои антиваксъри. Той си знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
          Напомняне за един от героите от времето на масовата психоза

https://youtu.be/DnWTQaMsY5s

Click image for larger version

Name:	GG.JPG
Views:	1
Size:	82.5 КБ
ID:	4080855

Груйчииии, Аналогича разбуни духовете. Не те огря с тоя бас.
          П.П Ма ква злоба се лееше по адрес на Джокович

Коментар

A колко усилие би ти коствало да провериш?

Щото аз проверих

Estimated New Cases Estimated Death

Both sexes Male Female Both sexes Male Female

2019
            Breast 271,270 2,670 268,600 42,260 500 41,760

2022
            Breast 290,560 2,710 287,850 43,780 530 43,25

https://www.cancer.org/content/dam/c...gures-2019.pdf

https://www.cancer.org/content/dam/c...nd-figures.pdf
            Нищо не си проверил, има поверпонт прецентации, ама наистина не ми се занимава, не ми дреме, прав си, безвредни и безопасни и ефикасни и ефективни са, всичко е чудно бижу

Коментар

Интересно - но не съм проверил -
              A колко усилие би ти коствало да провериш?

Щото аз проверих

Estimated New Cases Estimated Death

Both sexes Male Female Both sexes Male Female

2019
              Breast 271,270 2,670 268,600 42,260 500 41,760

2022
              Breast 290,560 2,710 287,850 43,780 530 43,25

https://www.cancer.org/content/dam/c...gures-2019.pdf

https://www.cancer.org/content/dam/c...nd-figures.pdf

Коментар

• Интересно - но не съм проверил - не ме интересува вече - но изглежда валидно - човекът стравнява 2019, 2020, 2021 рак на гърдата - някъде си, все тая - бройката е все около 26 000 - после - 2022 - почти 50 000 ай бе кво става, двойно? после 2023 - 300 000... аабе кво е станало...около 2021 г... Единствено КАТЕГОРИЧНО знаем, че не е от Безвредните и Безопасните ТМ

https://www.bitchute.com/video/74RpNgABquuN/

Коментар

• Бременните жени, които са били ваксинирани с иРНК ваксини на Pfizer или Moderna срещу Ковид-19 през първия триместър, са били изложени на риск плодът им да развие вродени малформации:
                  • на мозъка (липсващи или анормални структури, агенеза, атрезия и т.н.)
                  • на сърцето (абнормни структури – клапна атрезия или недостатъчност, транспониране на съдове, унивентрикула, камерен септален дефект, хипоплазия на аортата и др.)
                  • на коремната стена (exomphalos)
                  • на крайниците (хипоплазия, костна агенеза, липсващи пръсти, радиална замба ръка и др.)
                  Бременните жени не са били информитани от семейните си лекари и от акушер-гинеколозите си за рисковете от вродени малформации, които могат да бъдат причинени от ваксините.
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Всяка година по света умират около 60млн. Сигурен съм че за повечето дори не знаеш че са болни. Каква е връзката на този обезсърчаващ факт с темата?
                    Това беше просто ненужно канализиране на моя вътрешен Норм Макдоналд, понякога не мога да го удържа

Коментар

Дори не знаех че е болен
                      Всяка година по света умират около 60млн. Сигурен съм че за повечето дори не знаеш че са болни. Каква е връзката на този обезсърчаващ факт с темата?

Коментар

• Биг Пуки умрял внезапно. Дори не знаех че е болен

https://edition.cnn.com/2023/06/19/e...ntl/index.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

...а да не е по-икономичен, 'щото е по-калоричен НА ЛИТЪР (не на кг.)...
                          Не е чак толкова голяма разликата, дизеловите харчат наполовина по малко в литри почти. Например 6 литра срещу 10 литра бензин, горят си малко азот. Но това не е въобще никаква екологична щета, и мълниите изгарят азот, в природата го има.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Дизелите знаете ли защо са икономични, похапват си съвсем малко азот от атмосферния въздух и 40 % от енергията която правят е от него. Двугоривни машини. Колко малко азот замества половината гориво почти.
                            ...а да не е по-икономичен, 'щото е по-калоричен НА ЛИТЪР (не на кг.)...
                            Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Дизелите знаете ли защо са икономични, похапват си съвсем малко азот от атмосферния въздух и 40 % от енергията която правят е от него. Двугоривни машини. Колко малко азот замества половината гориво почти.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ботич, язе съм си песимист, ама теб що те гони този оптимизъм ?
                                .....
                                Абе ние сме винаги напреки. Некви тука рептили, мептили. У назе не фърфят. 5000 години НИКОЙ НЕ НИ Е МИСЛЕЛ доброто. И всеки един БЪЛГАРИН го знае. И всеки един БЪЛГАРИН разчита само и единствено на себе си. Дори и тез дето уж са се продали. Не те просто КРАДАТ и смятат за БАЛЪЦИ тез дето искат да въвеждат джендъризма, зилени сделки бля бля ГЛУПОСТИ. Аз да се уредя, ще си ям, пия, шмъркам, друсам, клецам онез там да си правят "политика" .... Между другото и на запад са така - ползват т.н. политика за КРАДЕНЕ и КРАДЕНЕ и само КРАДЕНЕ.

Аз вече съм извън стандарта. Имам 100к€ по банки, 100к в кюпюри + 100к в ликвидни активи - метали. Имам и 2-ра страна за извънредни ситуации. Вече обмислям и БАЛИ. Нямам вече кредитни карти, няма какво да си купя (имам си всичко каквото ми трябва). Освен соларки за ел. НЕЗАВИСИМОСТ + евентуално УТВ електричка за баири и чукари. Ще си карам дизеляка докат може. Направих си помпата+хидрофор за БЕЗПЛАТНА ВОДА ...
                                Last edited by bota156; 20.06.2023, 11:50.
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X