If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...а да не е по-икономичен, 'щото е по-калоричен НА ЛИТЪР (не на кг.)...
Не е чак толкова голяма разликата, дизеловите харчат наполовина по малко в литри почти. Например 6 литра срещу 10 литра бензин, горят си малко азот. Но това не е въобще никаква екологична щета, и мълниите изгарят азот, в природата го има.
Дизелите знаете ли защо са икономични, похапват си съвсем малко азот от атмосферния въздух и 40 % от енергията която правят е от него. Двугоривни машини. Колко малко азот замества половината гориво почти.
...а да не е по-икономичен, 'щото е по-калоричен НА ЛИТЪР (не на кг.)...
Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Дизелите знаете ли защо са икономични, похапват си съвсем малко азот от атмосферния въздух и 40 % от енергията която правят е от него. Двугоривни машини. Колко малко азот замества половината гориво почти.
Ботич, язе съм си песимист, ама теб що те гони този оптимизъм ?
.....
Абе ние сме винаги напреки. Некви тука рептили, мептили. У назе не фърфят. 5000 години НИКОЙ НЕ НИ Е МИСЛЕЛ доброто. И всеки един БЪЛГАРИН го знае. И всеки един БЪЛГАРИН разчита само и единствено на себе си. Дори и тез дето уж са се продали. Не те просто КРАДАТ и смятат за БАЛЪЦИ тез дето искат да въвеждат джендъризма, зилени сделки бля бля ГЛУПОСТИ. Аз да се уредя, ще си ям, пия, шмъркам, друсам, клецам онез там да си правят "политика" .... Между другото и на запад са така - ползват т.н. политика за КРАДЕНЕ и КРАДЕНЕ и само КРАДЕНЕ.
Аз вече съм извън стандарта. Имам 100к€ по банки, 100к в кюпюри + 100к в ликвидни активи - метали. Имам и 2-ра страна за извънредни ситуации. Вече обмислям и БАЛИ. Нямам вече кредитни карти, няма какво да си купя (имам си всичко каквото ми трябва). Освен соларки за ел. НЕЗАВИСИМОСТ + евентуално УТВ електричка за баири и чукари. Ще си карам дизеляка докат може. Направих си помпата+хидрофор за БЕЗПЛАТНА ВОДА ...
Какво сме победили ? Неколко мЕлеона на края на Европа не се наболи....гоУем успех нема що.
А как е от другата страна резултата на мача ? Останала контролна група за сравнение :-) и какво още набодени по 80% поне във всички страни от таргетираните групи... без никаква съпротива , изтествани един куп методи за мека принуда / във всяка страна се пробваха различни техники/ , напечатани трЕлеони ей така и съответните икономически последици и мътилка / знаем къде се лови риба добре/ , стотина мЕеарда изкарани от отровни течности ей така от нищото, прокарани идентификационни документи на равнище НАД паспорт и лична карта пак без съпротива, изтестван нов държавен и световен ред / без пътуване, идентификация , държавна помощ , принтене и кво ли не още/ без съпротива или война или нищо...., ускорени социално-икономически и устройствени промени вероятно с десетилетия..... без съпротива....Медии, цензура....чичо Гьобелс ряпа да яде....
Няма да има нито един наказан за цялата случка и причинена смърт на милиони / по различни линии не само от ваксината , а и от затворени болници, работа, стрес , репродукция...../ Всъщност някой от тези нископлатени чудовища може и да бъде награден за добре изпълнените задачи....
Пропускам огромна част от нещата със сигурност , но за мен победителя е безспорен и това не сме ние....:-( с факта че сме отървали боца за няколко години.....
Нищо здраве да ни е на всички и е хубаво човек да е оптимист , а не песимист :-)
Пп Тук колегите пишат как немало да забравят отровният боц никога...ама колко бързо всички забравяте КАКВО БЕШЕ през тези 2 години.... Случиха се толкова абсурдни неща за нормално и демократично мислещ човек в името на една измама видна и без очила....просто ей така.... и вече повечето са забравени....
Пропусна дигиталния финансов контрол - СBDC, както и идващата по-яка интернет цензура.
Oтделно и че хората със здрав разум, постепенно и естествено намаляват.
И аз съм песимисист кат тебе, особено, ако трябва да живея на територията на Европа.
П.П.Всъщност, зависи, кой пита.
Човек на село (поради чистия въздух, истинската храна),
подплатен със поне 100к Еуро (във вид на крипто, кеш, злато) за "режийни" или доходи идващи от сивата икономика,
със достатъчно здрав разум и базови техническо-икономически умения,
може да мине извън ..... радара, предполагам 5-10 години
Говоря само за мъже, жените и децата, сори ама оставят следи, дигитални.
във статията ясно, и просто ги пише кои са, линковете си търси сам,
и съм избрал нарочно такива на които психодесни, заблудени или герберисти няма как да не повярват : украинският телеграм канал ZeRada, Би Би Си Русия, РБК-Украйна https://www.bbc.com/russian/articles/c1d8gpjj8n1o
Пази боже и Кунчев се появи от нафталина, да пази статуквото и да отрича холерата,
по-добри индикации и доказателства от това, здраве му кажи.
Аз му се чудя що е толкова черноглед песимиста. КОВИД идиотията я ПОБЕДИХМЕ. Дадохме свидни жертви ама войната я СПЕЧЕЛИХМЕ безвъзвратно. Джендерастката идиотия е само един шарен парад. 15 години и няма НИКАКВО проникване в нашето КОНСЕРВАТИВНО общество. Дали има и 10к обратни в БГ, винаги си ги е имало и винаги са били толкова. Дори Евгени Минчев се РАЗГРАНИЧИ от тез папагали. В България има леко феминистко лезбийство. Още като ученик на американката дет ни преподаваше english и направи впечатление че момичетата ходят по улиците като си държат ръцете. И това го има от комунизма още. Ама с първия секс и им изчезват всичките мераци за момичешки докосвания
Какво сме победили ? Неколко мЕлеона на края на Европа не се наболи....гоУем успех нема що.
А как е от другата страна резултата на мача ? Останала контролна група за сравнение :-) и какво още набодени по 80% поне във всички страни от таргетираните групи... без никаква съпротива , изтествани един куп методи за мека принуда / във всяка страна се пробваха различни техники/ , напечатани трЕлеони ей така и съответните икономически последици и мътилка / знаем къде се лови риба добре/ , стотина мЕеарда изкарани от отровни течности ей така от нищото, прокарани идентификационни документи на равнище НАД паспорт и лична карта пак без съпротива, изтестван нов държавен и световен ред / без пътуване, идентификация , държавна помощ , принтене и кво ли не още/ без съпротива или война или нищо...., ускорени социално-икономически и устройствени промени вероятно с десетилетия..... без съпротива....Медии, цензура....чичо Гьобелс ряпа да яде....
Няма да има нито един наказан за цялата случка и причинена смърт на милиони / по различни линии не само от ваксината , а и от затворени болници, работа, стрес , репродукция...../ Всъщност някой от тези нископлатени чудовища може и да бъде награден за добре изпълнените задачи....
Пропускам огромна част от нещата със сигурност , но за мен победителя е безспорен и това не сме ние....:-( с факта че сме отървали боца за няколко години.....
Нищо здраве да ни е на всички и е хубаво човек да е оптимист , а не песимист :-)
Пп Тук колегите пишат как немало да забравят отровният боц никога...ама колко бързо всички забравяте КАКВО БЕШЕ през тези 2 години.... Случиха се толкова абсурдни неща за нормално и демократично мислещ човек в името на една измама видна и без очила....просто ей така.... и вече повечето са забравени....
Е какво толкова е станало и в предният ти пост за официално докладвани мЕлеон проблеми.
ВСЕКИ от тези е подписал информирано СЪГЛАСИЕ , че е наясно с рисковете.
Разбира се това са само регистрираните реакции , които са от краткосрочен характер. Реалните нерегистрирани и средносрочните проблеми са десетки пъти повече.... За дългосрочните вероятно процента е около 90 %.... единици ще са тези които не са засегнати по някакъв начин пък дори и да не го осъзнават откъде им е дошло, но все тая теста е направен и всеки се е съгласил доброволно за него....
Над 10 000 категории от близо 1,6 милиона нежелани събития, много от тях сериозни и инвалидизиращи, са регистрирани след ваксинация срещу Ковид, показват документи на Pfizer.
През последните месеци бяха публикувани документите за лекарствена безопасност на Pfizer, поискани от лекарствения регулатор на Европейския съюз – Европейската агенция по лекарствата. Те показват, че Pfizer са знаели за множеството странични ефекти много по-рано. Документ от август 2022 г. показва, че компанията вече е наблюдавала следния обхват на увреждане от ваксини:
Регистрирани са 508 351 отделни случая при ваксинирани, съдържащи 1 597 673 нежелани реакции.
1/3 от нежеланите събития са класифицирани като сериозни, много над стандарта за сигнали за безопасност, обикновено фиксирани на 15%.
Жените съобщават за нежелани реакции три пъти по-често от мъжете.
60% от случаите са докладвани или с „неизвестен изход“, или с пациентите „не са възстановени“, така че много от настъпилите реакции не са преходни.
Най-голям брой случаи са настъпили във възрастовата група от 31-50 години, а 92% не са имали съпътстващи заболявания, което прави много вероятно ваксината да е причинила такова широко разпространено, внезапно увреждане.
Друг документ разбива тези 1,6 милиона нежелани събития, наблюдавани от Pfizer, по категории и подкатегории на заболявания и наранявания.
Поверителният документ на Pfizer от 393 страници от 19 август 2022 г. показва, че компанията е наблюдавала над 10 000 категории диагнози, много от които тежки и много редки. Например:
Pfizer са знаели за 73 542 случая на 264 категории съдови нарушения след ваксинация. Много от тях са редки състояния.
Има стотици категории нарушения на нервната система, общо 696 508 случая.
Има 61 518 нежелани събития от над 100 категории очни заболявания, което е необичайно за увреждане от ваксина.
По същия начин има над 47 000 нарушения на слуха, включително 16 000 случая на шум в ушите.
Има 225 000 случая на кожни и тъканни нарушения.
Има 190 000 случая на респираторни нарушения.
Тревожно е, че има над 178 000 случая на репродуктивни нарушения, включително 506 случая на еректилна дисфункция при мъжете.
След ваксинация са наблюдавани над 77 000 случая на психиатрични разстройства, 3 711 случая на тумори – доброкачествени и злокачествени.
Регистрирани са 127 000 сърдечни нарушения, обхващащи около 270 категории сърдечни увреждания, включително много редки заболявания, в допълнение към миокардита.
Има над 100 000 кръвни и лимфни нарушения.
Наскоро Питър Доши, редактор на British Medical Journal, написа писмо до американската Администрация по лекарствата (FDA) с искане агенцията да актуализира етикета на ваксините. По-конкретно, той поиска да бъдат включени следните странични ефекти на етикета: мултисистемен възпалителен синдром при деца, белодробна емболия, внезапна сърдечна смърт, невропатични и автономни нарушения, намалена концентрация на сперматозоиди, тежко менструално кървене и откриване на ваксинална иРНК в кърмата. Причинно-следствената връзка на всички тези нежелани събития с ваксината е подкрепена от значителни изследвания, проучвания и системи за докладване на нежелани събития. Обективно
Коментар