Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не схвана ли ,че човека търси фактология която да обяснява , защо си такъв бастун . На колко точно години си , ако не е тайна ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПредстоят светли празници и реших да Ви споделя нещо:
вчера и онзи ден си говорих с един приятел, разведен с 2 деца на 38 г. Свестен е, със старото възпитание, от провинцията.
Каза, че от сайответе за запознанства нищо не става, конкретно гепиме, елмаз, сладур и аха са пълна загуба на време и може един наивен мъж да стане жертва на измама. Подобно на примерите, за които аз съм Ви разказвал.
А бившата му жена го използвала като донор за осеменяване и му пуснала 2 пъти за забременяването и още няколко пъти, не била сексуална и не искала. И се развели.
Той не е беден и вероятно ще намери нещо, лелка не иска. Купил си е кола от София за 25 000 лв.
И какво правихте после, повози ли те на колата?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Имаме 2-ма дядовци (починали), милиционер и служител на ДС.
Имал съм малко контакти с тях.
То не може да се ровите постоянно в моите неща и да не казвате за себе си.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Евгич, имате ли потомствена линия полицаи в родата?
Имал съм малко контакти с тях.
То не може да се ровите постоянно в моите неща и да не казвате за себе си.
- 1 like
Коментар
� -
А при теб как е положението?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
А при теб как е положението?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЯвно жените вдигат доста нивото, досега знаехме само, че не пускат на ергени, а сега вече и на собствените си мъже
Коментар
� -
Предстоят светли празници и реших да Ви споделя нещо:
вчера и онзи ден си говорих с един приятел, разведен с 2 деца на 38 г. Свестен е, със старото възпитание, от провинцията.
Каза, че от сайответе за запознанства нищо не става, конкретно гепиме, елмаз, сладур и аха са пълна загуба на време и може един наивен мъж да стане жертва на измама. Подобно на примерите, за които аз съм Ви разказвал.
А бившата му жена го използвала като донор за осеменяване и му пуснала 2 пъти за забременяването и още няколко пъти, не била сексуална и не искала. И се развели.
Той не е беден и вероятно ще намери нещо, лелка не иска. Купил си е кола от София за 25 000 лв.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Хахахаха, но … Мърдок се е откачил от въдичката по неизвестни нам причини … Иначе е идеалното кандидат по горното шаблонче
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение"Тайната на успеха с жените е да демонстрирате богатство и... болнав вид." Хю Хефнър
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение"Тайната на успеха с жените е да демонстрирате богатство и... болнав вид." Хю Хефнър
Коментар
�
Коментар