Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
По-преди (по-отдавна) регистрираните - вероятно помнят подобни случаи, например - от преди 15-тина години.
Имало е всякакви изказвания, които отразяват лично мнение, без това да са непременно злобни подмятания или подигравки.
Имаше подобни случаи и отново човек беше споделил, че е болен и умира. Може да се провери назад във времето, защото диалозите се съхраняват.
Личното ми мнение (вече съм го казвал) - е това, че нетът не е свързващо звено между хората. Фактът, че не се познаваме лично - не води до никакви настоящи и бъдещи връзки, нито до възможности за такива. Всеки има свое мнение по въпроса, но аз не бих съобщавал на непознати, че съм болен, нито пък, че очаквам скоропостижно края на живота ми
Лично мнение, с което не ангажирам никого.
За второто удебелено, всеки предполага какво би/не би направил, докато не го сполети трагедията. Настъпи ли момента обаче, в миг на умопомрачение, нещата придобиват друга форма.
Затова, колкото и банално да звучи, най-важното е да сме живи и здрави, или поне докато си изпълним дълга.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Тук е моментът да Ви разкажа един много стар адвокатски виц. В светлината на скорошните събития е доста актуален:
Ню ЙОРК, небостъргачи, тузарска еврейска адвокатска кантора …
Влиза млад арабин.
- Добър ден.
- Добър ден, какво желаете?
- Искам да работя за Вас.
- Ама разбира се! Ето, елате да Ви покажем Вашият бъдещ ъглов кабинет - корнер офис! Започвате от утре със 150 000 $ годишен доход плюс 40% бонус от партньорската печалба! Плюс ето тази руса засукана секретарка!
- … ама вие еб..вате ли се с мене?
- Драги, а нима вие не се е…те с нас от както сте прекрачили входа на тази кантора???
Та, в контекста на страданията на Миро. Ако се бъзика с нас е проява на лош вкус и рано или късно ще си покаже…
Ако е настина зле му пожелаваме скорошно оздравяване.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Петърчо, с такива работи шега не бива.
рева тука, юрнаха се ора да му помагат, докараха му магически илачи, а той се покри.
И магистралка има по голяма чест и достойнствоLast edited by mibova; 01.11.2023, 11:00.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
По-преди (по-отдавна) регистрираните - вероятно помнят подобни случаи, например - от преди 15-тина години.
Имало е всякакви изказвания, които отразяват лично мнение, без това да са непременно злобни подмятания или подигравки.
Имаше подобни случаи и отново човек беше споделил, че е болен и умира. Може да се провери назад във времето, защото диалозите се съхраняват.
Личното ми мнение (вече съм го казвал) - е това, че нетът не е свързващо звено между хората. Фактът, че не се познаваме лично - не води до никакви настоящи и бъдещи връзки, нито до възможности за такива. Всеки има свое мнение по въпроса, но аз не бих съобщавал на непознати, че съм болен, нито пък, че очаквам скоропостижно края на живота ми
Лично мнение, с което не ангажирам никого.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДнес го питах как е и ми каза, че не е добре.
Все пак влиза във фейсбук, за да се разсейва.
Нали още преди месеци щеше да "умира" и да сме пратили пари за децата
Маймун нали се включи с вълшебно лекарство от люлката на цивилизацията Турция ,което САМО той има и даже САМО той знае че лекува
Не помогна ли този вълшебен елфически лек или сега трябва да се търси някакво друго още по-вълшебно?
И дайте ФБ на свирчо на арана,толкова го търси и бленува,нека си комуникират "младите" директно
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Е как кои ве.
Миродесчо си мечтае да забие нещо женско (чуждо), Евго и той
Накрая, да не се окаже чужденец в собствената си държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И двамата имаме майки учителки и сме англофони от английска гимназия.
Аз също мислех да следвам право, но после избрах друго, защото в училище подготовката по български и история беше слаба. Въпреки това, цял живот се боря за истината и справедливостта и не цепя басма на никой,
И двамата не харесваме връзки, основани на меркантилен интерес.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Е как кои ве.
Миродесчо си мечтае да забие нещо женско (чуждо), Евго и той
Извинявай, ама единият от двамата мечтае повече да обнови библиотеката си, обаче "бунтарите" на тоя етап все не достигат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Мирката ще оздравее...сигурен съм.
Евго, казваш че намираш много допирни тоочки с него. Интересно, можеш ли да споделиш кои мислиш, че са те.
Аз също мислех да следвам право, но после избрах друго, защото в училище подготовката по български и история беше слаба. Въпреки това, цял живот се боря за истината и справедливостта и не цепя басма на никой,
И двамата не харесваме връзки, основани на меркантилен интерес.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Мирката ще оздравее...сигурен съм.
Евго, казваш че намираш много допирни тоочки с него. Интересно, можеш ли да споделиш кои мислиш, че са те.
Миродесчо си мечтае да забие нещо женско (чуждо), Евго и тойНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар