Първоначално изпратено от Turbolan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Доколкото разбрах, загубихме трима от нас.
Изказах моите съболезнования на роднините и близките.
Не се чувствам виновен и за смъртта на изгубен мой състудент, когото погребахме само на 27 години (от десетилетия го споменавам!
И сега някакъв анонимник във форум ми вменява персонална вина за един от трима починали???
Я, малко по-сериозно, моля!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеНов Армагедон, уважаеми дами и господа!
Психологията ми е толкова слаба страна... Добре, че Съдбата отново ме е помилвала, обаче усещам, че отнякъде заплашително размахва нежно пръстче (Съдба - ж.р. - нищо повече от дама..., пардон - НЕЩО ПОВЕЧЕ от дама!)...
Пак Съдбата ме е предпазила от "изкушението" ... Разменяли са си адреси, а после - са се изтривали...
Доволен съм от Съдбата (под секрет - ако и да е от женски род..., пол..., или - каквото там...)... Щях да ходя на круиз в стил "Армагедон", ама бях предпазен от подобна (огромна) грешка!
Очаквам следващи намеци на Съдбата, но зная, че тя следи всеки мой ход (за Съдбата говоря и уточнявам, защото мислите ми са леко несвързани, по някакви причини... и усещам, че отново гравитирам около гадното - за някои съфорумци - есе... Гадост! ) Боже, развалям вечерта на някои хора! Много съм гаден и трябва да спра по средата на "есето"..., ама пък ми е готино: Животът е хубав! Неочаквано хубав и интересен. В развитие...
И усещам, че за тия думи пръст има вечно коректната в своите действия - Съдба!
Хубава вечер от мен, уважаеми дами и господа!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеНов Армагедон, уважаеми дами и господа!
Психологията ми е толкова слаба страна... Добре, че Съдбата отново ме е помилвала, обаче усещам, че отнякъде заплашително размахва нежно пръстче (Съдба - ж.р. - нищо повече от дама..., пардон - НЕЩО ПОВЕЧЕ от дама!)...
Пак Съдбата ме е предпазила от "изкушението" ... Разменяли са си адреси, а после - са се изтривали...
Доволен съм от Съдбата (под секрет - ако и да е от женски род..., пол..., или - каквото там...)... Щях да ходя на круиз в стил "Армагедон", ама бях предпазен от подобна (огромна) грешка!
Очаквам следващи намеци на Съдбата, но зная, че тя следи всеки мой ход (за Съдбата говоря и уточнявам, защото мислите ми са леко несвързани, по някакви причини... и усещам, че отново гравитирам около гадното - за някои съфорумци - есе... Гадост! ) Боже, развалям вечерта на някои хора! Много съм гаден и трябва да спра по средата на "есето"..., ама пък ми е готино: Животът е хубав! Неочаквано хубав и интересен. В развитие...
намери си дама, която ще ти се усмихва безплатно!
Някоя на твоите години и акъл...
Егото ти е прекалено необуздано и няма да можеш да издържиш дълго в орбитата на умна жена като Арана!
И... недей да разчиташ на круизи - това е евтино решение и лоша за теб сделка!
С нетипично за теб поведение привличаш неподходящи за теб хора...
Просто - бъди себе си!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нов Армагедон, уважаеми дами и господа!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Дам, тъкмо отворих пощата. Искрени благодарности. Да знаеш, че чат-пат ще те "тормозя" и на мейла.
И отново - голямо благодаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Пратих. Кажи дали ги получи.
И отново - голямо благодаря.
Коментар
-
достигна, можеш да триеш спокойно. Мерси много пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеНе е добре да се развяват лични адреси в общ достъп.
Изтрий адреса, след като си сигурна, че посланието е стигнало...
Коментар
-
Гадна работа е тази с ЛС.
Виждам го, но не мога да го отворя.
Пиши ми на моя мейл:
ще ти ги препратя от “извън България”.
Така ги е изтипосал в АйТи сектора, че са като закарфичена пеперудка в хербарийна колекцийка.
Ще ми липсва този красив ум.
Коментар
-
Виж си ЛС-тата, че не знам дали все още работят.
Виждам го, но не мога да го отворя.
ще ти ги препратя от “извън България”.
Така ги е изтипосал в АйТи сектора, че са като закарфичена пеперудка в хербарийна колекцийка.
Ще ми липсва този красив ум.Last edited by Arana; 10.01.2024, 19:05.
- 2 Харесвания
Коментар
-
“Момето” може да ви ги прати статиите. Дайте мейли и сте Фит.
Има и вариант когато ги изтеглих, което бе доста рано за бг поради часовата разлика сайтът все още да е бил оперативен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Да, сигурно кеширана версия съм отворила.
Сега и при мен не се зарежда...
Иначе четенето е добре.
Добре е човек да чете.Last edited by Turbolan; 10.01.2024, 18:37.
Коментар
Коментар