IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Съжалявам, но точно ти се заяждаш с всеки който не подкрепя мнението ти ,та затова се чудя и какъв комплекс избиваш. И бъди сигурен ,че не плямпам глупости. Подсети ме и да те попитам след като брака ти е чудесен защо си се регистрирал в разни сайтове за запознанства ? Пишеш за любовници, рускини и украинки или комплекса не идва от неудовлетворен семеен живот и това ,че жена ти не те взима на сериозно ,че си решил да се показваш в анонимен форум като алфа-мъжкар ?! хахаха
    И кога съм се показвал като алфа мъжкар м тоя форум?Не си спомням да съм се хвалил,че съм много богат, много преуспял или че съм голям плейбой. За разлика от доста други.
    Нито съм казвал,че бракът ми е чудесен.Но никога не съм тормозил жена ми както ме изкарваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

За 10 години брак нито веднъж не съм направил забележка на жена ми,нито съм се заяждал с нея за каквото и да е било. С изключение ако понякога прекалено се кара на децата. Всеки ден я карам и забирам от работа ,въпреки че има спирка на 50 метра от нас и се пътува не повече от 10 минути.
      Така че плямпаш глупости,без да си имаш и понятие за какво става въпрос.
      Комплексарите,които се присмиват,подиграват и заяждат във форума, са същите и в личният си живот. Те тормозят жените си, не аз.
      Съжалявам, но точно ти се заяждаш с всеки който не подкрепя мнението ти ,та затова се чудя и какъв комплекс избиваш. И бъди сигурен ,че не плямпам глупости. Подсети ме и да те попитам след като брака ти е чудесен защо си се регистрирал в разни сайтове за запознанства ? Пишеш за любовници, рускини и украинки или комплекса не идва от неудовлетворен семеен живот и това ,че жена ти не те взима на сериозно ,че си решил да се показваш в анонимен форум като алфа-мъжкар ?! хахаха

Коментар

Щом една жена постоянно виси в анонимен форум, където си чати с непознати мъже,ясно е,че е много загоряла.
        И кой го казва

Коментар

На мен не можеш да ми дадеш никакъв съвет защото само ще предизвикаш усмивка на лицето ми Отговорих на твоето писание ,че задълженията на мъжа и жената били разпределени от векове Няма такова нещо в съвременния свят, това ти написах, а ти ако искаш тормози жена си на мен не ми пречи
          За 10 години брак нито веднъж не съм направил забележка на жена ми,нито съм се заяждал с нея за каквото и да е било. С изключение ако понякога прекалено се кара на децата. Всеки ден я карам и забирам от работа ,въпреки че има спирка на 50 метра от нас и се пътува не повече от 10 минути.
          Така че плямпаш глупости,без да си имаш и понятие за какво става въпрос.Никога жена ми не е сметнала за тормоз грижите за домакинството. Даже изобщо не сме говорили по тоя въпрос-още като заживяхме заедно тя пое грижите за домакинството.
          Комплексарите,които се присмиват,подиграват и заяждат във форума, са същите и в личният си живот. Те тормозят жените си, не аз.
          Last edited by Vergil1975; 22.06.2023, 17:18.

Коментар

Що ги задаваш на мен тия въпроси?Всяко семейство само си организира семейният живот. Не си спомням да съм ти давал акъл да правиш каквото и да е било. Изборът си е твой.
            На мен не можеш да ми дадеш никакъв съвет защото само ще предизвикаш усмивка на лицето ми Отговорих на твоето писание ,че задълженията на мъжа и жената били разпределени от векове Няма такова нещо в съвременния свят, това ти написах, а ти ако искаш тормози жена си на мен не ми пречи

Коментар

Само един въпрос. След като от стотици години има разпределение на задълженията защо жените трябва да сме добре образовани, с добра заплата, с добро положение в общноста ? Ние ,работим на равно с вас мъжете ,а и много често сме на по-високи постове от много мъже, имаме собствен бизнес и политическа кариера. Сега не ми пиши ,че можете да издържате сами семейство защото и ти не можеш !!! След като жената ходи всеки ден на работа, участва в създаването на общия бюджет, то и мъжа е длъжен да участва в останалите семейни дейности !!!
              Що ги задаваш на мен тия въпроси?Всяко семейство само си организира семейният живот. Не си спомням да съм ти давал акъл да правиш каквото и да е било. Изборът си е твой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Чини ми се обаче, че от нас двамата недоклецаният си ти. В роля на вещица транс ще си адски шик. Тотално в тренда на съвремието
                Щом една жена постоянно виси в анонимен форум, където си чати с непознати мъже,ясно е,че е много загоряла.
                Няма нужда един мъж да е добре запознат с женската психология, та да го знае това.
                И щом дотам опря да ме изкарваш педераст, то злобата е достигнала доста високи нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Чини ми се обаче, че от нас двамата недоклецаният си ти. В роля на вещица транс ще си адски шик. Тотално в тренда на съвремието
                  не може повече да криеш, че мирко ти пали въображението
                  препоръка е

Коментар

Само един въпрос. След като от стотици години има разпределение на задълженията защо жените трябва да сме добре образовани, с добра заплата, с добро положение в общноста ? Ние ,работим на равно с вас мъжете ,а и много често сме на по-високи постове от много мъже, имаме собствен бизнес и политическа кариера. Сега не ми пиши ,че можете да издържате сами семейство защото и ти не можеш !!! След като жената ходи всеки ден на работа, участва в създаването на общия бюджет, то и мъжа е длъжен да участва в останалите семейни дейности !!!
                    Приятелски те съветвам да не влизаш в този тупик с този събеседник.

Коментар

И защо трябва нещата,които си описал да си противоречат с това, което аз пиша?Жените търсят властен мъж,който да ги закриля, да се грижи за тях,да е лоялен към тях,на чието рамо да си поплачат.
                      Никога не съм писал,че търсят мъж, който да ги тормози.Вероятността един властен и самоуверен мъж да тормози жена си е много по-малка отколкото някой с женски маниери, който постоянно прави забележки и се заяжда за дребни неща .
                      Когато жената има респект към мъжа тя няма нищо против да се занимава с домакинските дейности.Щото в това семейство си има разделение на задълженията както е било стотици хиляди години досега.

Коментар

Ами да включим и персонаж от "Конан варварина".Там една вещица си искаше секс от Конан.Здрав секс.
                        Та на кой каквото му липсва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
                          Абе, Меркурий да не е пак ретрограден, ще се избиете по тоя форум.
                          Аман мани, мани

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                            ще има скоро, мирко връщай се,
                            че пачанчо е извисен, но аз искам да се подчиня на корав балкански тип,
                            който да ме подчини
                            Стига си злорадствал сега

Защо са трили тука толкоз? Едно счетоводство да оправя и изпускам купона
                            Last edited by Arana; 22.06.2023, 16:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                              Искат едно и също, но критериите са различни. И не всички желаят космат и тираничен питекантроп, на който да перат чорапите. Мъжеството може да приема съвсем различна форма, която да се изразява и във вярност, лоялност, грижа и дори емпатия. Важното е, жената да го разпознава като такова. А когато това не се случва, просто игнорира приносителя на алфата, независимо от неговите себепредстави и фантазми.
                              И защо трябва нещата,които си описал да си противоречат с това, което аз пиша?Жените търсят властен мъж,който да ги закриля, да се грижи за тях,да е лоялен към тях,на чието рамо да си поплачат.
                              Никога не съм писал,че търсят мъж, който да ги тормози.Вероятността един властен и самоуверен мъж да тормози жена си е много по-малка отколкото някой с женски маниери, който постоянно прави забележки и се заяжда за дребни неща .
                              Когато жената има респект към мъжа тя няма нищо против да се занимава с домакинските дейности.Щото в това семейство си има разделение на задълженията както е било стотици хиляди години досега.
                              Last edited by Vergil1975; 22.06.2023, 16:18.

Коментар

Казал съм много пъти,че жените по цял свят искат едно и също.Така че съвременните българки искат същото като съвременните туркини.
                                Искат едно и също, но критериите са различни. И не всички желаят космат и тираничен питекантроп, на който да перат чорапите. Мъжеството може да приема съвсем различна форма, която да се изразява и във вярност, лоялност, грижа и дори емпатия. Важното е, жената да го разпознава като такова. А когато това не се случва, просто игнорира приносителя на алфата, независимо от неговите себепредстави и фантазми.

Коментар

Working...
                                X