IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Казал съм много пъти,че жените по цял свят искат едно и също.Така че съвременните българки искат същото като съвременните туркини.А аз достатъчно пиша за това какво искат жените.
    А колкото до тия писатели имаше един бай Стамен Тракториста.Преди си мислех,че много му работи фантазията,ама сега почвам да се замислям дали не са били истински историите му.
    А ти си се вкарал в някакъв филм,щом мислиш,че искам да правя секс с жена,която не знам как изглежда и се намира на хиляди километри разстояние. Имам доста по-близо кандидатки на нейната възраст.И които са реални, а не виртуални.
    Бай Стамен, Космонавта, Репрезентативния и Кристина пишеха измислени истории, за да се харесат на аудиторията. Вероятно зад тях стои един човек (мъж).

Last edited by Evgo; 22.06.2023, 16:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

В наръчника ти за обучение на кандидатите за титлата "алфа-мъжкар" - дума не обелваш за качествата на съвременната българка.
      Пасивен си и, когато участник тук, който те копира и е твой последовател - почти във всеки свой пост е настроен "негативно към съвременната българка"
      ​​​​​​
      Твой "ученик" плюе българката и учителят му в твое лице проявява мълчаливо съгласие..

Не разбирам подобно отношение на ментора..

Ми, разкажи ни, защо все пак не ти се отваря парашута с едно от "прекрасните същества - жените" тук - Арана? Ако кажеш, че не знаеш как да си поискаш, си в явно противоречие с последното изречение в цитата - горе...

.......

В интерес на истината, отъждествявам те с оная група "писатели", които пишеха тук на смени, преди години. Вероятно и ти - поизчерпан - търсиш интересни сюжети?

Само питам. Да не се засегнеш сега.

Казал съм много пъти,че жените по цял свят искат едно и също.Така че съвременните българки искат същото като съвременните туркини.А аз достатъчно пиша за това какво искат жените.
      А колкото до тия писатели имаше един бай Стамен Тракториста.Преди си мислех,че много му работи фантазията,ама сега почвам да се замислям дали не са били истински историите му.
      А ти си се вкарал в някакъв филм,щом мислиш,че искам да правя секс с жена,която не знам как изглежда и се намира на хиляди километри разстояние. Имам доста по-близо кандидатки на нейната възраст.И които са реални, а не виртуални.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Напомня на архетипите на героите - тенекиеният човек искаше сърце, страхливият лъв искаше смелост, сламеният човек искаше мозък, а магьосникът беше един обикновен мошеник, който не направи нищо особено за тях.

Всеки сам извървя пътя си.
        Ами да включим и персонаж от "Конан варварина".Там една вещица си искаше секс от Конан.Здрав секс.
        Та на кой каквото му липсва.
        Last edited by Vergil1975; 22.06.2023, 14:25.

Коментар

• Абе, Меркурий да не е пак ретрограден, ще се избиете по тоя форум.

Коментар

Не си спомням да съм плюл съвременната българка.
            С изключение на тия,които загърбват Родината и предците си.
            Жените са прекрасни същества.Само трябва да знаеш как да си поискаш.

В наръчника ти за обучение на кандидатите за титлата "алфа-мъжкар" - дума не обелваш за качествата на съвременната българка.
            Пасивен си и, когато участник тук, който те копира и е твой последовател - почти във всеки свой пост е настроен "негативно към съвременната българка"
            ​​​​​​
            Твой "ученик" плюе българката и учителят му в твое лице проявява мълчаливо съгласие..

Не разбирам подобно отношение на ментора..

Ми, разкажи ни, защо все пак не ти се отваря парашута с едно от "прекрасните същества - жените" тук - Арана? Ако кажеш, че не знаеш как да си поискаш, си в явно противоречие с последното изречение в цитата - горе...

.......

В интерес на истината, отъждествявам те с оная група "писатели", които пишеха тук на смени, преди години. Вероятно и ти - поизчерпан - търсиш интересни сюжети?

Само питам. Да не се засегнеш сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Поне няколко пъти. В зависимост от възможностите му.
              Наздраве!
              няма искам, не искам
              при мирко всички свършват
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                ще има скоро, мирко връщай се,
                че пачанчо е извисен, но аз искам да се подчиня на корав балкански тип,
                който да ме подчини
                Поне няколко пъти. В зависимост от възможностите му.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• ще има скоро, мирко връщай се,
                  че пачанчо е извисен, но аз искам да се подчиня на корав балкански тип,
                  който да ме подчини
                  препоръка е

Коментар

Мога и да не отговарям.Ама после да няма "Мироо,връщай се".
                    Ей го Пачангата забавен и духовит е,та ще поддържа темата интересна.В дълбочина.
                    Хайде чао,че ще водя децата на плаж.
                    Стига си ревнувал сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Ба, вълшебници! Едно време какви вълшебници имаше...
                      Напомня на архетипите на героите - тенекиеният човек искаше сърце, страхливият лъв искаше смелост, сламеният човек искаше мозък, а магьосникът беше един обикновен мошеник, който не направи нищо особено за тях.

Всеки сам извървя пътя си.

Коментар

Ако не ти дремеше нямаше да отговаряш на четвърт от секундата .
                        Мога и да не отговарям.Ама после да няма "Мироо,връщай се".
                        Ей го Пачангата забавен и духовит е,та ще поддържа темата интересна.В дълбочина.
                        Хайде чао,че ще водя децата на плаж.
                        Last edited by Vergil1975; 22.06.2023, 12:40.

Коментар

Както казах изобщо не ми дреме за твоето мнение.
                          Ако не ти дремеше нямаше да отговаряш на четвърт от секундата .

Коментар

Усещаш ли се как влизаш в карикатурен образ?
                            Както казах изобщо не ми дреме за твоето мнение.
                            Пиша каквото мисля, пък който не харесва написаното си е негово право.Мен това не ме бърка. Не пиша тия неща,за да получа нечие одобрение.

Коментар

Твоето мнение не означава нищо за мен.Всеки е свободен да мисли каквото поиска.
                              И при мен е така

Коментар

Не си спомням да съм плюл съвременната българка.
                                С изключение на тия,които загърбват Родината и предците си.
                                Жените са прекрасни същества.Само трябва да знаеш как да си поискаш.
                                Усещаш ли се как влизаш в карикатурен образ?

Коментар

Working...
                                X