If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пробвах и "от извън България" с VPN-функцията на единия от браузърите, а и с Tor-Browser пробвах след.
Йок.
ПП. И сайтът "Дали само аз нямам достъп, или всички?" ми каза, че сайтът е down за всички.
Вероятно момето е прочело кеширана в Гугъл версия на страницата/ите.
Да, сигурно кеширана версия съм отворила.
Сега и при мен не се зарежда...
Пробвах и "от извън България" с VPN-функцията на единия от браузърите, а и с Tor-Browser пробвах след.
Йок.
ПП. И сайтът "Дали само аз нямам достъп, или всички?" ми каза, че сайтът е down за всички.
“Момето” може да ви ги прати статиите. Дайте мейли и сте Фит.
Има и вариант когато ги изтеглих, което бе доста рано за бг поради часовата разлика сайтът все още да е бил оперативен.
И при мен е така, страницата на ЮЗУ-то не е достъпна, нито от телефона, нито от компютъра.
Йок.
За себе си съм убеден, че винаги ми се случват правилните случки (събития) на този свят.
1. Правилно беше моето предложение.
2. Още по-на място - твоят отказ (с уважителна причина).
Би било прекалено тягостно (като вземам предвид аналогията и евентуалното приземяване на хвърчащите в облаците). Всъщност нещата не изглеждаха за мен така, когато съветваше околните да пътуват. Тогава наистина харесах смисъла на казаното.
И, разбира се - ще продължа да работя в тая посока! Никога не съм спирал да правя това. Пътуването ми е страст. Сгреших, че действах така необмислено с поканата ми, но нека ми е като обеца на ухото...
Не мога да не съм благодарен за отрезвяваща та и навременна реакция и за "Армагедон"-а.
... и ми олекна, защото казах всичко (но нищо лошо, разбира се!)!
Коментар