If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ще трябва да се промири не само със сплескана физиономия,
но и със сплескан задник
+ ненормално истерични по характер
по-добре някое филипинско цигане, поне ще го слуша
ратко, звучиш ми като човек със солиден опит в областта с азиатките. Сподели повече, предполагам, че бая народ е затаил дъх.
но и със сплескан задник
Три яки шамара ги оправят, и те са доволни и благодарни, че си ги върнал към реалността.
Женската истерия се "оправя" с неколко сериозни шамара. Ако случаят е перманентен, и шамарите съответно требват на два-три месеца, вместо да я пращаш в Карлуково.
Нема как, женската истеричност е молба към "татко" да бъде нашамарена.
Съвременната китайка е по-вероятно да попада в стереотипа, който търсиш. Азиатската култура стъпва много повече на смирението въпреки, че и там социалните мрежи, се опитват да промиват здраво.
Отделно и гена им е да изглеждат младолики. Така, че не е лош вариант да си набележиш 2-3 китайски ресторанта и да ходиш 2 пъти седмично за пиле в сладко-кисел сос.
но и със сплескан задник
Да се надяваме, че няма да се налага да ходя до там,
P,S. И Кайзен и Лошия мечок са много готини и умни млади мъже и ги чета с интерес.
Съвременната китайка е по-вероятно да попада в стереотипа, който търсиш. Азиатската култура стъпва много повече на смирението въпреки, че и там социалните мрежи, се опитват да промиват здраво.
Отделно и гена им е да изглеждат младолики. Така, че не е лош вариант да си набележиш 2-3 китайски ресторанта и да ходиш 2 пъти седмично за пиле в сладко-кисел сос.
Дано Миродес оздравее, обаче и той не може да намери млада жена, на която да направи още деца.
И хич не ми допадат коментарите на някои колеги тук. Пачангата го хванахме да лъже, един път имал 3 деца, друг път 5,
Относно онзи апартамент, за който си писахме преди, в един момент той ще излезне при ЧСИ, защото Топлофикация им е заавела дело за неплатени сметки и наскоро имаше призовки от съда до тях. Апартаментът си струва, според мен и не е лошо да следиш обявите на ЧСИ, кога ще се появи.
И ще се продаде евтин.
Жените обичат цветя, обикновено, или поне жеста на поднасяне от мъжа.
Рядка жена ще остави с явно пренебрежение букета... и такава би ме заинтересувала (бивало е) и на евентуална следваща среща бих ѝ предложил скършена от нечий двор роза или некое просто полско цвете.
Виж ся , на събитието ще има само отчаяни мухлювци които се държът културно. За да изпъкнеш се напиваш като тараба и почваш да дърпаш статиските да ги шибаш. Майната и на агенцията така или иначе нищо нема да стане. Важното да си направиш кефа да им развалил схемата Вероятно охрана нема да има така че може да вилнееш на воля.
Накрая може и на не коя от статиските да и хареса шоуто и сама да си даде телефона.
Обаче един мъж точно от там си намери преди няколко години.
Бях написал мнението си за теб, което не е никак хубаво, както и за тези, които те лайкват.
Записал съм се за бързи срещи към една агенция, обаче за този месец не се събират желаещи и няма да се проведе.
Те обичат да правят номера и да канят жени, които изобщо не искат да влизат във връзка, но са там като статистки, за да се проведе мероприятието.
Имате поздрави от Миродес.
Виж ся , на събитието ще има само отчаяни мухлювци които се държът културно. За да изпъкнеш се напиваш като тараба и почваш да дърпаш статиските да ги шибаш. Майната и на агенцията така или иначе нищо нема да стане. Важното да си направиш кефа да им развалил схемата Вероятно охрана нема да има така че може да вилнееш на воля.
Накрая може и на не коя от статиските да и хареса шоуто и сама да си даде телефона.
Коментар