Първоначално изпратено от Lelq2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq2 Разгледай мнение
Зрелите жени ги взимат младежи
Така де! По-младите (дами) са и по-непретенциозни. Търсят по-често романтиката. Любов, звезди, чувства... - по лесно моЕм да ги излъжем.
При зрелите жени е друго. Респектират ни някак си. МоЕш ли да я излъжеш такава? Не признават романтиката, а чувствта са им през... оная работа... Груби материалиЗки и реалиЗки.
А младото трябва да се учи. Как става това, без практика?
С Макрон е друго. Богато въображение. Влюбил се в учителката си. Това всеки го е преживял, но очевидно не се е влюбил в правилната учителка, която да го мотивира да се кандидатира и за президент на Франция... Не всяка жена го може, очевидно е!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://news2.bg/2023/07/dyado-i-vnu...-zheni-snimka/
И Мик Джагър се бракува.
Интересно що все на млади жени налитат такива като Мик Джагър,Ал Пачино и други подобни, а не вземат някоя зряла жена?
Коментар
-
https://news2.bg/2023/07/dyado-i-vnu...-zheni-snimka/
И Мик Джагър се бракува.
Интересно що все на млади жени налитат такива като Мик Джагър,Ал Пачино и други подобни, а не вземат някоя зряла жена?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Това парижанките в отпуск раждат богата фантазия. Да предположим, че и двамата в асансьора са на една вълна. Ако обаче тя е на вълна изключих ли котлона, изключих ли ютията, закъснявам, шефката ще ме уволни …. Не я виждам сингулярността …
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Има нещо много отвъд човека, та не е ясно дали възможностите не създават човека. Помисли върху конструкта - непознати мъж и жена в асансьора. Спира внезапно между етажите. Настанява се неловкост, започват да се оглеждат един в друг, докато погледите им пускат случайни тегели ту към вратата, ту към аварийното осветление. Млади и хубави. Циците се повдигат, а панталонът започва да става тесен. Точка на сингулярност. Следва Големият взрив. Раждат се звездите. Някъде в тъмата между етажите. Коя е причината и кое е следствието? Каузална ли е картината в този фрактал, заседнал в асансьорната шахта?
- 1 like
Коментар
-
Възможностите човек сам си ги създава.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Ехо, още е 21 часа тамо у San Blas.
Tи със кокошките ли си лягаш вре ?
Мале, мале.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
За целта трябва да лиша двете си деца от баща.Не стават така нещата при мен. Не съм Благо Георгиев.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Всяко нещо си има цена. Всеки избор - последици. Лека от мен
Tи със кокошките ли си лягаш вре ?
Мале, мале.
Коментар
Коментар