Първоначално изпратено от tany tan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tany tan Разгледай мнениеКви жени, кви чудесии? Тук нали за инвестиции иде реч? Или жените като инвестиции..., хм нещо на фалит ми намирисва
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да прави ли евго баницата или чак на следващата сутрин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеАйде сега глупости не ми се слушат. Казвам ти как стоят нещата, особено в Азия. Двоен аршин е това твойто, ако ще третираш жената като стока, защо не приемаш, че всяка стока си има цена?
И се радвай, че не си попаднал на китайка. Няма глупава азиатка.
ПП: мойто си е един аршин, ама читав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Остави. Тая пандемия ми разби психиката. Отивам днес до един търговски център да си купя бански и минавам покрай щанда с бижутерийните фирми …. И ето го там … пръстен с жълт диамант на промоция … като слънце и … не се зарадвах …. Лошо …
При вероятност да умреш от Ковида 0.03%, колкото е и от грипа и много по-малка от тази да се удавиш в басейн... какви ти радости, какъв ти живот?
Остава да си седим затворени по кочинките, да слухтим и да слушкаме... и тъжно да грухтим онлайн.
Пазим си животеца свински, отказвайки се да живеем, нъл тъй?
- 1 like
Коментар
-
Айде сега глупости не ми се слушат. Казвам ти как стоят нещата, особено в Азия. Двоен аршин е това твойто, ако ще третираш жената като стока, защо не приемаш, че всяка стока си има цена?
И се радвай, че не си попаднал на китайка. Няма глупава азиатка.
Може би не приема, че всяка стока си има цена по ред причини. Една от тези причини може да бъде и тая, че всяка "стока" трябва да има и качества (най-общо).
Примерът с азиатките може да се развие в тази посока: стока - цена, качества. Разбира се, обобщаването може да води до големи изненади - приятни и не чак толкова.
- 1 like
Коментар
-
Айде сега глупости не ми се слушат. Казвам ти как стоят нещата, особено в Азия. Двоен аршин е това твойто, ако ще третираш жената като стока, защо не приемаш, че всяка стока си има цена?
И се радвай, че не си попаднал на китайка. Няма глупава азиатка.Last edited by X_Y; 30.07.2021, 10:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Глъмари много, затуй са се събрали с тебе - лика прилика
Индуса да не се жени за бащата на булката, че ще му уйдисва на пазарлъците?
- 1 like
Коментар
-
Не подценявай индийките. Умни моми са те. С хилядолетна кастова култура. Имам приятел индиец от около 25 години. Влюби се безумно в индийка от по-висша каста. Баща й му каза направо - докато не печелиш Х доходи не давам дъщеря си за жена. Изгърби се от работа, но достигна тези нива на доходи. Сега имат син, който е около 14-15 годишен. Голяма драма беше. То тайни срещи, то любов. Но се спазиха изискванията на тъста.
Седнал наш, да дава акъли … смях …
Индуса да не се жени за бащата на булката, че ще му уйдисва на пазарлъците?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ама ние пък сме по-крехки и деликатни създания. Най-добре е мъжът да притича до близката сладкарница и да купи готова баници и една голяма боза.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Остави. Тая пандемия ми разби психиката. Отивам днес до един търговски център да си купя бански и минавам покрай щанда с бижутерийните фирми …. И ето го там … пръстен с жълт диамант на промоция … като слънце и … не се зарадвах …. Лошо …препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не знай много...Last edited by RUBLA; 30.07.2021, 08:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Докато не намери подходяща индийка, ще дращи тука Мирослав
Седнал наш, да дава акъли … смях …Last edited by RUBLA; 30.07.2021, 08:54.
Коментар
Коментар