Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
То и ти така ни обясняваш колко си хубав поддържан имотен заможен ама само бабите те харесвали.Същото е.
Само че, голяяяяма част от мъжете са ползвали или ползват чат-пат от "лошите" момичета.
Общо взето, цял ден само с твоето мислене от 90-те ни занимаваш.
Сегашните 30-40 год не мислят като тебе.
Баси, ако ми беше свекър, нямаше да стъпиш у дома ми, освен по празници.Last edited by X_Y; 28.01.2021, 08:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДа ви разкажа нещо интересно:
преди няколко дни гледах българските клипчета в хамстер.
Там един готин варненец (личеше по акцента) с хубава кола си беше поръчал екстра за 5 лв от бедна и изпаднала ромка.
Той я вози в колата до закътано място, а тя му нарежда:
"Майка имам.......дете имам.......другото дете при комшийката.......гладна съм."
А той: "Тихо....тихо......това не ме интересува."
След това й обясни как иска да му направят екстрата. И през цялото време говореше с тон на шеф, малко cocky.
Свършиха работа и той я откара до ......край пътя. А тя му обясняваше колко била работна, но бедна.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Да ви разкажа нещо интересно:
преди няколко дни гледах българските клипчета в хамстер.
Там един готин варненец (личеше по акцента) с хубава кола си беше поръчал екстра за 5 лв от бедна и изпаднала ромка.
Той я вози в колата до закътано място, а тя му нарежда:
"Майка имам.......дете имам.......другото дете при комшийката.......гладна съм."
А той: "Тихо....тихо......това не ме интересува."
След това й обясни как иска да му направят екстрата. И през цялото време говореше с тон на шеф, малко cocky.
Свършиха работа и той я откара до ......край пътя. А тя му обясняваше колко била работна, но бедна.
- 1 like
Коментар
-
И ква стана тя? Имало хляб в оная приказка: Абе тя грозна, ама с добра душа....
Мъжете изневеряват заради липса на нежност, а жените – в търсене на по-добър секс
https://www.anteni.bg/2021/01/23/%d0...-%d0%bd%d0%b5/Last edited by Kildirim_Bei; 23.01.2021, 21:23.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениетоя Ю.Корейски консул има заложби .....
https://www.facebook.com/10000317845...6516479130932/
във видеото със кюлчетата имаше една замъглена чернокоска,
ама определено Торбалан би загубил контрол пред тая разсъблечена мискаLast edited by Todor Sabev; 23.01.2021, 15:26.
- 1 like
Коментар
-
тоя Ю.Корейски консул има заложби .....
https://www.facebook.com/10000317845...6516479130932/
във видеото със кюлчетата имаше една замъглена чернокоска,
ама определено Торбалан би загубил контрол пред тая разсъблечена мискаLast edited by hazard; 23.01.2021, 12:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Evgo, имаш ли нещо общо с инфото долу? Вътрешна информация /неангажиращо!/?
Май ще ти излезе късмета с дамите - на опашка ще се редят вече и ще те молят за внимание... Пускай поименен списък за следващите месеци /надявам се, за близките месеци графикът ти вече да е запълнен!/
"Операторът на мрежа от зарядни станции за електромобили EVgo Services LLC се приближава до сделка, която ще му позволи да излезе на борсата чрез сливане..."
https://www.investor.bg/novini/444/a...paniia-320401/
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеНещо по темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Клише . Те са удобни , в случайте на неразбиране , неуспех и нужда от оправдание за тях
Светът е интересен предимно защото в него има и жениНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеЖената е такова създание, което не знае какво иска, но го иска веднага и не така!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеЖената е такова създание, което не знае какво иска, но го иска веднага и не така!
Коментар
Коментар