IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Сигурно. Няколко години не пишех във форума (основно пишех в Политика), но винаги съм го следил. Не пишех защото се примирих до известна степен със завладялата ни простотия на Простака от Банкя. Щото прост народ като българския сам си е избрал да го управлява простак.
    Ама последните събития с измислената пандемия ми идват в повече от търпимото.
    Няма да се примиря да ми наложат хомот, няма да се примиря вече да ми отнемат правото на свободен живот, свобода на словото, свобода да определям сам къде да отида и какво да правя. Ще бъда активно против отнемането на свободата МИ.
    Пък вие, както искате.
    Да беше се чувствал свободен, когато военните криехте каква е радиацията от Чернобил, - щяхте да спасите многократно повече от "единия умрял", заради който се чувствате сега с отнета "свобода"

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
      «...Деликатният момент е, че не само няма самолет, но и самият тест нито е патентован, нито е преминал през клинични изпитвания.

“Труд” се обърна към експерти, които анализираха твърденията на химика, живеещ в САЩ. Българските вирусолози и микробиолози бяха категорични, че няма как коронавируса да се диагностицира чрез издишвания въглероден диоксид. А това показва, че Мермерски ни предлага една шарлатания!»

https://trud.bg/шашмата-тест-мермерски/
      Логиката му, лелче, е проста и, затова, необорима.

Основната причина за смърт от гриповете, включително грип-19, е недостатък на дишането, на снабдяването на организма с кислород. Обратната страна на този недостатък е, че се издишва и по-малко въглероден двуокис съответно – симетрия, бабче.

Имайки някакви статистически данни от кои концентрации на издишвания въглероден двуокис на организма положението може да се смята болезнено, болестно, е предложено разделение: тези са здрави и не си губете времето с тях, а тези може да имат проблем. И тъй като здравите са 99.9%, тази логика за намаляване на нуждата от бройка тестовете за грип-19, е много ефективна.

А сензорите и апаратите за определяне на концентрацията на въглероден двуокис в издишания въздух са много прости, много евтини и много бързи – 15 секунди.

По-добре, бабе, си говори със стария Мермерски – от младите неща нямаш никакво разбиране.

ПП. Като гледам, още си жива там, "в окото на бурята" (прочее, око има ураган, а не буря, баба), а?
      Даже и по форуми пишеш – при цялата ви тази там трагедия, цялата ви медийна трагедия, която и ти подклаждаш на стари години?
      Можеш ли да спиш по нощите от прелитащите самосвали с трупове, пълнещи фамозната ви ледена пързалка в Мадрид?
      Last edited by 78-10; 11.04.2020, 14:48.

Коментар

Сигурно. Няколко години не пишех във форума (основно пишех в Политика), но винаги съм го следил. Не пишех защото се примирих до известна степен със завладялата ни простотия на Простака от Банкя. Щото прост народ като българския сам си е избрал да го управлява простак.
        Няма да се примиря да ми наложат хомот, няма да се примиря вече да ми отнемат правото на свободен живот, свобода на словото, свобода да определям сам къде да отида и какво да правя. Ще бъда активно против отнемането на свободата МИ.
        Пък вие, както искате.
        Гигов,какво ти е мнението за периода в България от 1944 до 1989 г...С една дума - положително,неутрално,отрицателно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          Ето резултатите от една анкета:
          https://news.bnt.bg/news/77-ot-balga...48305news.html

ПОЛОЖИТЕЛНО:
          77% от хората подкрепят действията на правителството.
          78% от хората са готови да жертват някои свои човешки права, ако това ще помогне за справяне със заразата.

ОТРИЦАТЕЛНО:
          Само 22% не одобряват действията на власта
          Само 20% не са съгласни да жертват каквото и да било за справяне със заразата.

ИЗВОД:
          Същите 20-22% кофти хора ги има и тука във форума. Това в общия случай са кръчмарите и пияниците от кръчмарската тема, които са си въобразили, че напиването като свиня е героизъм. Също така е героизъм да се плюе правителството, независимо какви мерки взема. Важното е да се плюе наляво и надясно, защото това е героизъм. Героизъм е и да се ходи без маска, защото така ще се изтребят колкото се може повече бабички, което също се счита за героизъм. Срам и позор, че такива отрепки дават тон на обсъжданията както в обществото, така и в този форум.
          АУ материала/дебилите сме намалели с цели 2-3%. ПОЛЗВАМ ЧУЖДИ ДУМИ.
          Вървим към светлото бъдеще
          И овцата блее преди да я заколят, ние сме безмълвни червеи и безропотно се самоубиваме, някои даже пляскат на палачите ни
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Абе точно вие комунягите и русоробите да говорите за свобода?? Все едно канибал да говори за човешки права. Ми Простака от Банкя си е ваш човек, какво се оплаквате, работи по-добре за руските интереси отколкото Курнелия и резидента.
            Простака от Банкя е СИН. Избраха си го СИНИТЕ. Не е мой. ВИЕ, сините си го избрахте и го натрапихте на народа. Що за идиот може да твърди, че Бойко не е син?
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Пък вие, както искате.
              Не, ако има защо, бих жертвал каквито и да е свои неща, освен грижата за близките ми.

Но няма защо, меко казано, и ни правят на маймуни и нас, малкото останали хора – с помощта на хоруфцесвинете, даже с пагони и фуражки на черепа да са, пак са полуживотни-полухора – с най-лошото на животните и хората... щот така им е най-лесно.

https://www.youtube.com/watch?v=gOqblSqx_VI
              Last edited by 78-10; 11.04.2020, 14:26.

Коментар

• И да му кажа на треперещият от страх Матеев:

Матеев, не пия! Дори не помирисвам алкохол, щото така съм решил от близо две години. А наркотици не съм употребявал никога през живота си. Ама ти Матееев сигурно си пушиш "тревичка"? Заради нея ли ти се привиждат тия страхотии?

Коментар

Пък вие, както искате.
                  Абе точно вие комунягите и русоробите да говорите за свобода?? Все едно канибал да говори за човешки права. Ми Простака от Банкя си е ваш човек, какво се оплаквате, работи по-добре за руските интереси отколкото Курнелия и резидента.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Гигов, май им правиш конкуренция с надъхването
                    Пък вие, както искате.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                      Ето резултатите от една анкета:
                      https://news.bnt.bg/news/77-ot-balga...48305news.html

ПОЛОЖИТЕЛНО:
                      77% от хората подкрепят действията на правителството.
                      78% от хората са готови да жертват някои свои човешки права, ако това ще помогне за справяне със заразата.

ОТРИЦАТЕЛНО:
                      Само 22% не одобряват действията на власта
                      Само 20% не са съгласни да жертват каквото и да било за справяне със заразата.

ИЗВОД:
                      Същите 20-22% кофти хора ги има и тука във форума. Това в общия случай са кръчмарите и пияниците от кръчмарската тема, които са си въобразили, че напиването като свиня е героизъм. Също така е героизъм да се плюе правителството, независимо какви мерки взема. Важното е да се плюе наляво и надясно, защото това е героизъм. Героизъм е и да се ходи без маска, защото така ще се изтребят колкото се може повече бабички, което също се счита за героизъм. Срам и позор, че такива отрепки дават тон на обсъжданията както в обществото, така и в този форум.
                      Матеев, в кръчмарската тема всъщност не се пие, както си го представяш. Само заглавието е проформа, за да не й се обръща внимание от модерацията и да си пишеш спокойно каквото ти е кеф. Те.е винаги по темата Нещата от живота, споделяне на емоции и т,н. Из други теми се пие повече
                      Не е препоръка
                      Last edited by precakanoto; 11.04.2020, 14:19.

Коментар

• Според социолозите, колкото по-висока цена някой е платил на нещо, толкова не-нежелателно той би се съгласил че каквото е платил е било напразно.

Коментар

• «...Деликатният момент е, че не само няма самолет, но и самият тест нито е патентован, нито е преминал през клинични изпитвания.

“Труд” се обърна към експерти, които анализираха твърденията на химика, живеещ в САЩ. Българските вирусолози и микробиолози бяха категорични, че няма как коронавируса да се диагностицира чрез издишвания въглероден диоксид. А това показва, че Мермерски ни предлага една шарлатания!»

https://trud.bg/шашмата-тест-мермерски/

Коментар

...Ето как нарастват откритите заразени от 8 март насам, числата показват новооткритите случаи на зараза:

4,1,1,1,16,8,10,10,11,19,11,13,22,36,24,14,17,24,2 2,29,38,15,13,40,23,35,28,18,28,18,28,16,25,17

Какво ни показват простичките числа?
                            Понеже имаш афинитет към числата, ти пожелавам да докараш редичката до 0. Това ще е щастливо събитие

ps​​​​​..ъъ,,,"Простичките числа" са 1/3 от изброените.
                            Това ни показва, че %-тът е голям,, поради малкия диапазон

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Отработвахме химическа атака,а не бактериологична война!Още тогава знаехме,че там ще спечели този който нанесе изпреварващ удар,а ако е жертва ще съхрани голяма част от личния състав в следващите няколко часа!

А короната е класическо бактериологично оръжие с огромен периметър на забавено действие през което време става рехимизация(мутация) и оттам нататък времето за реакция е Нула,респективно и мерките за защита са излишни.
                              Аз много не разбирам ама ми звучи логично в такъв случай - малко по дълго да се носят по леки персонални предпазни средсва от по голяма част от населението като се спазват и някакви процедури за повишена опасност от зараза...

И при първа възможност да се подновят защитните средсва с по висок клас (като се използва спечеленото време от заключването да се натрупа такава екипировка....)

Тези висок клас маски не са космическа технология - ако имах власт щях да търся възможност да си ги правя за цялато населени както показах тези кърпите с който постигат поне N95 eфективност (следва да не са сложни за завод)

https://www.dailymail.co.uk/news/art...made-PPEs.html
                              mWPCloud.com

Коментар

Паникьорите се надъхват ли надъхват с някакви "анкети", поръчкови естествено. Лижат задника на властта, тя им плаща и анкетите са каквито ги повъчват.
                                Аз пък до сега не съм говорил с някой, който да не е възмутен от простотиите на правителството. Къде ги виждате тези подкрепи?
                                Ама платените паникьори драскат ли драскат.
                                Ауууу, един на 10 000 заразен! Ауууу, колко страшно. Ауууу всеки ден умира по един човек! Ауууу колко страшно!
                                Ама че в България ВСЕКИ ден умират средно по 250 човека, ей тъй, щото това си е природен закон- да живееш и да умреш, това за зомбираните апокалиптоси нищо не значи. Броят всеки умрял я от рак, я от бъбреци за умрял от вируса, щото го имали.....
                                И един се готви да живее вечно, щото след 20-30 години щели да удължат живота до 150г, а за тия 70 допълнителни щели да открият лек за безсмъртие....
                                Идиоти всякакви.
                                Гигов, май им правиш конкуренция с надъхването
                                Last edited by precakanoto; 11.04.2020, 14:07.

Коментар

X